REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams dienos horoskopas paruošė staigmenų. Vieniems svarbus bus pokalbis – jis išspręs daugelį kylančių problemų. Kitiems gi žadamos naujos pažintys ir romantiniai jausmai, kurie intriguos.

Zodiako ženklams dienos horoskopas paruošė staigmenų. Vieniems svarbus bus pokalbis – jis išspręs daugelį kylančių problemų. Kitiems gi žadamos naujos pažintys ir romantiniai jausmai, kurie intriguos.

REKLAMA

Avinas

Galite tapti reiklūs bei griežti, tačiau šiandien naudingiau likti lankstiems nei kategoriškiems. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams. Vakarą skirkite savo porai.

Tauras

Pamažu aplinkybės keičiasi jūsų naudai. Imkitės svarbių reikalų, ieškokite sąjungininkų, kreipkitės pagalbos į draugus.

Dvyniai

Romantiškas metas. Niekur neskubėkite, o svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautas (labiausiai tam tiks arba vakaras).

Vėžys

Susitelkite: jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti jūsų veiklos finansavimo klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Spręskite aktualias problemas, kadangi rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, paviešinti jūsų idėjas, veiklą. Gerai apie tai su kuo nors pasikalbėti, pasitarti vakare.

REKLAMA

Mergelė

Aktyviai veiklai puikus laikas: greitai sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingos informacijos bei sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais.

Svarstyklės

Neskubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite darbe. Geriausia užsiimti namais, šeima. Neišgyvenkite, jei truputį teks paaukoti profesinius interesus: vienaip ar kitaip, dalykinei veiklai ši diena netinkama.

Skorpionas

Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Raskite vakare laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu, aptarkite jums svarbius klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ateičiai naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į vadovą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, šiandien verta kviesti kavos ar pietų.

Ožiaragis

Prasideda sėkmė. Ieškokite sąjungininkų: jus supras, įvertins, parems (ne tik morališkai). Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su pora. Pasistenkite sutuoktiniui parodyti daugiau meilės.

Vandenis

Tampate gana įsitempę ir nervinatės dėl neesminių trukdžių. Gal verčiau pasidžiaukite tuo, ką esate pasiekę? Jei norite nusiraminti, imkitės analizuoti susidariusią situaciją ir suvoksite, kad viskas gana gerai klostosi. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių.

Žuvys

Jausitės geriau nei ankstesnėmis dienomis, tad jei veiksite ne vieni, diena bus naudinga. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Vakaras palankus viešnagėms, pobūviams: galimos naujos pažintys.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų