REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena nebus lengva. Žvaigždės keliems Zodiakams paruošė nemalonumų su finansais – verčiau pasaugokite juos. Kita vertus, keli ženklai supsis tarp mylinčių artimųjų, o tai praskaidrins dieną.

Diena nebus lengva. Žvaigždės keliems Zodiakams paruošė nemalonumų su finansais – verčiau pasaugokite juos. Kita vertus, keli ženklai supsis tarp mylinčių artimųjų, o tai praskaidrins dieną.

REKLAMA

Avinas

Būsite energingi, tiesa, šiuo metu taps lengviau jus išmušti iš pusiausvyros, Tad pasistenkite labiau vadovautis protu, o ne ambicijomis, įtarimais, nuogirdomis. Deja, galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais bei savotiška moraline prievarta, todėl teks netikėtai pakeisti planus.

Tauras

Jausitės tvirtai ir šiandien nemažai galite nuveikti, išspręsti sudėtingą problemą. Tinka tvarkyti reikalus su užsieniečiais, palanku aptarinėti darbo užsienyje pasiūlymus su būsimais darbdaviais. Diena palanki kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti.

Dvyniai

Galima imtis sudėtingų užduočių, sunkių darbų, verta pakovoti už jums svarbų reikalą. Tinkamas laikas atsakingiems pokalbiams su vadovybe, su asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Draugai ateis į pagalbą, todėl ieškokite talkininkų. Tikėtinos geros permainos: antra dienos pusė, vakaras itin palankus metas susitikimams su jums svarbiais asmenimis, pokalbiui su mylimu asmeniu, sutuoktiniu jums aktualiu klausimu.

REKLAMA

Liūtas

Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, bet ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus, kaip ir niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų.

Mergelė

Jūs kupini vilčių, geriausių ketinimų, ir iš esmės viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Nedarykite to, dėl ko nesate tikri, venkite rizikuoti pinigais. Netinkamas laikas mėginti mylimo žmogaus kantrybę.

Svarstyklės

Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio: viską tikrinkite, ieškokite povandeninių uolų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pajusite, kad viską galite, kad viskas gerai. Šios dienos pastangos duos geidžiamų vaisių, reikalai pajudės palankesne linkme. Tiesa, rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus nederėtų: tikėtina, kad pervertinsite savo galimybes.

Šaulys

Ramybės, taikos metas. Nesiveržkite imtis ko nors nauja, geriau netvarkykite piniginių ir turto reikalų. Būkite tolerantiškesni namiškių atžvilgiu: jau labai greitai jums prireiks artimųjų supratimo, paguodos, paramos. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamosios vietos pakeitimu.

Ožiaragis

Jei neskubinsite situacijos, į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena bus sėkminga. Turite būti atidūs, kaip klostysis santykiai su antrąja puse, partneriais, taip pat su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Geras laikas veiklai: būsite darbingi, kūrybingi, jus lydės sėkmė! Vis dėlto aplinkiniai dažniau pastebės jūsų trūkumus, primins senas klaidas, tačiau įsiklausykite į jų žodžius, tai apsaugos nuo galimų klaidų, nelaimių bei tuščių išlaidų.

Žuvys

Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Gresia nemalonumai dėl partnerių, antrosios pusės kaltės. Vargu ar visur ir viską suspėsite darbe: mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Pasisaugokite priešų pasalos.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų