REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti kokia naujoji savaitė jūsų laukia. Kai kurių Zodiako ženklų laukia išbandymai, o štai Skorpionų laukia jaudulio ir nerimo kupina savaitė. 

Pats metas sužinoti kokia naujoji savaitė jūsų laukia. Kai kurių Zodiako ženklų laukia išbandymai, o štai Skorpionų laukia jaudulio ir nerimo kupina savaitė. 

REKLAMA

AVINAS. Atsipalaiduokite, atsiribokite nuo problemų ir pasidžiaukite būtimi. Globalių įvykių vargu ar bus, tačiau ir permainų siekti kol kas nesinorės. Pozityviai mąstydami, sugebėsite surasti šimtas vieną džiaugsmo priežastį, tad aplinkiniai intuityviai sieks būti su jumis, kad pasikrautų teigiama energija. Žvaigždės sako, kad santykiai su mylimuoju bus išskirtinai gražūs ir šilti.

JAUTIS. Puikus laikas naujų reikalų pradžiai. Marsas padės užbaigti visus pradėtus darbus, kelyje į tikslą pašalindamas visas kliūtis ir apribojimus. Todėl labai svarbu, kad jūsų tikslai būtų tikrai svarbūs, antraip, netgi pasiekę rezultato, galite jaustis nusivylę ir nepatenkinti. Meilės santykiuose nestigs emocijų, tad saugokitės, kad jos neįžiebtų konflikto. Žvaigždės bus ypač palankios įtakos sferų plėtrai.

DVYNIAI. Venera skatins būti aktyvesniems, iniciatyvesniems santykiuose su priešinga lytimi. Jei įkyrėjo vienatvė, dabar tinkamas metas didžiosios meilės paieškoms. Emocinė būsena nebus rami, nors išorėje to stengsitės neparodyti. Jei sugebėsite smulkių meilės nesėkmių neimti giliai į širdį, tuomet lemtis atsiųs sėkmę meilėje. Darbe pokyčių nenusimato, pastebimi nebūsite, tad ir persistengti neverta. Galite užsiimti nuosavo verslo plėtra.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Daug svečių, nuoširdūs pokalbiai – Mėnulis nuteiks draugiškam bendravimui, kuris bus ne tik varginantis, bet ir naudingas. Neliksite vieniši ir meilės sferoje: aplinkui ratus suks gerbėjai ar gerbėjos. Būtų smagu, jei ne pinigai: jų trūkumas nuolat vers galvoti apie tai, kaip sustiprinti savo finansinį stabilumą. Kadangi svajonės piniginės nepapildo, žvaigždės pataria jas paversti idėjomis, o idėjas – veiksmais, nukreiptais norimo tikslo link.

REKLAMA

LIŪTAS. Marsas padės įgyvendinti visus senus sumanymus, spėriai judėsite tikslo link. Tikėtinos sėkmingos pažintys su įdomiais ir protingais žmonėmis, kurie padės išspręsti sudėtingas problemas, kad vėl galėtumėte švęsti gyvenimą. Santykiai puikiai klostysis, jei būsite jausmingi ir supratingi. Žvaigždės pritaria naujai atsiradusiam potraukiui analizuoti – tai padės jums geriau suprasti save, kitus ir partnerio slaptus dvasinius virpesius.

MERGELĖ. Nestigs naudingų idėjų. Merkurijus padės įgyvendinti sumanymus, bet tik tuo atveju, jei prisitaikysite prie situacijos ir prie aplinkinių žmonių. Santūrumas ir patikimi bendradarbiai – tai, ko labiausiai jums reikės. Kol nebūsite tikras dėl atsakomųjų veiksmų, naujai įsižiebusius jausmus geriau laikykite paslaptyje. Žvaigždės pataria jokiu būdu neviešinti aplinkiniams jokių savo reikalų, antraip apkalbų, kritikos ir prieštaravimų išvengti nepavyks.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Marsas, eidamas jūsų ženklu, turės įtakos asmeniniam aktyvumui, kurį pageidautina nukreipti tinkama, naudą nešančia vaga. Pasiruoškite tam, kad daugumą sudėtingų klausimų, susikaupusių darbe, turėsite išspręsti savarankiškai, prisiimdami maksimalią atsakomybę. Asmeniniai santykiai turės tendenciją stiprėti ir netgi peraugti į oficialų įteisinimą. Pasistenkite nebūti impulsyvūs ir klausytis savo vidinio balso, antraip, perspėja žvaigždės, vėliau gailėsitės.

SKORPIONAS. Urano įtakoje susidariusias situacijas priimsite pakankamai skausmingai. Daugelis neišvengsite nerimo ir jaudulio, susijusio su darbo reikalais. Kitose sferose viskas bus gerai: finansinė padėtis stabili, savijauta gera, draugai nenusigręš, o vaikai – paklusnūs. Jei esate vieniši ir atviri meilei, nepražiopsokite jums skirtos pažinties. Žvaigždės pataria ramiai išlaukti šį negatyvų periodą ir pasistengti išvengti atviro konflikto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Gali sugrįžti senos ne iki galo išspręstos problemos. Neptūnas privers iš naujo išgyventi kai kurias sudėtingas, kadaise išgyventas situacijas, vadinasi, dar nepakankamai išmokote karmines pamokas. Tačiau tai visai nereiškia, kad laikotarpis bus sunkus: Likimas gali bandyti ne tik nemalonumais, bet ir laime, pinigais, sėkme partnerystėje. Ir nuo to, kaip išmintingai ir teisingai pasielgsite, priklausys išbandymo sėkmė ir ateitis.

OŽIARAGIS. Dėl Saturno ir Marso konflikto galimi nemalonūs įvykiai. Darbe išsunks ginčytini klausimai, kuriuos turėsite išspręsti patys vieni. Didelis krūvis, naujos pareigos ir įpareigojimai užvirs sunkiu nešuliu, tad jums nieko kito neliks, kaip gerai su jais susidoroti. Kad tarp jūsų ir gyvenimo draugo nekiltų problemų, venkite pasakoti apie savo praeitį. Naujas romantines pažintis kol kas geriau atidėti ateičiai.

REKLAMA

VANDENIS. Jūsų tikslas dabar – intensyvus karjeros siekis ir autoriteto stiprinimas. Neprošal būtų padirbėti su savo charakteriu, nes ūmumas, aštrumas ir ambicingumas, veikiami įtemptos Marso padėties, gali privesti prie nervinio protrūkio ir konflikto su aplinkiniais. Asmeniniame gyvenime dėl jėgų, laiko ir noro stygiaus jausis nuopuolis. Žvaigždės sėkmę žada tiems, kurie savo pavyzdžiu parodys, kaip reikia „sirgti“ dėl reikalo, ir suburs aplink save vienminčių komandą.

ŽUVYS. Neptūnas skatins perdėtą pasitikėjimą savimi ir abejingumą patarimams iš šalies, tai vargu ar duos gerą rezultatą netgi esant palankioms aplinkybėms. Jūsų iliuzijos gali tapti nesėkmių reikaluose ir asmeniniame gyvenime priežastimi. Žvaigždės perspėja, kad klaidos, padarytos šiuo laikotarpiu, kainuos brangiai, todėl besiverždami į priekį pristabdykite arklius ir nesivelkite į kovą su konkurentais bei oponentais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų