REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis gali tapti sunkių išbandymų diena daugeliui Zodiako ženklų. Tad šiandien prireiks kantrybės, nes kiekvienas jūsų atliktas žingsnis nebus praleistas pro pirštus.

Penktadienis gali tapti sunkių išbandymų diena daugeliui Zodiako ženklų. Tad šiandien prireiks kantrybės, nes kiekvienas jūsų atliktas žingsnis nebus praleistas pro pirštus.

REKLAMA

Avinas

Jums atrodo, kad viskas pernelyg lėtai vyksta, ilgai sprendžiasi. Tačiau jei jėga paskubinsite įvykius, tik įklimpsite į dar didesnes problemas. Būkite atidesni nuotaikų kaitai jūsų šeimoje, labiau stebėkite ir saugokite vaikus: pasiruoškite apginti jų interesus.

Tauras

Pagauti entuziazmo galite neatkreipti dėmesio į realius (tačiau iš pirmo žvilgsnio nematomus) pavojus. Nemalonumai galimi dėl jūsų populiarumo visuomenėje, kūrybos, avantiūrų ar jūsų vaikų. Likite kuklūs bei sąžiningi ir labiau pasirūpinkite sveikata .

Dvyniai

Svarbu nesivelti į konfliktus su kolegomis ir vadovu. Deja, šiuo metu jėgų persvara ne jūsų naudai, verčiau paieškokite kompromisų. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Galite nukentėti per pavydžius asmenis, todėl elkitės kukliau. Ne mažiau svarbu taps neprovokuoti sutuoktinio ar mylimo asmens pavyduliauti. Finansinės, juridinės problemos gali atnešti nenumatytų sunkumų.

REKLAMA

Liūtas

Nelinksma diena: gali nutikti tai, ko visai nesinori. Nepasiduokite provokacijoms, mažiau tikėkite gražiais žodžiais. Nors daug kas nepatiks, nesileiskite užvaldomi ambicijų, nesiaiškinkite santykių. Galimi nemalonumai per užsieniečius arba svečius.

Mergelė

Kas blogai atsimena senas pamokas, tiems jos bus kartojamos, tad skubiai prisiminkite, ko gyvenimas jus yra mokęs. Šiomis dienomis taps aišku, kur esate per daug užsigriebę, ko jums nereikia.

Svarstyklės

Naujienas vertinkite atsargiai, kritiškai, nesižavėkite gautais pasiūlymais, tai gali būti provokacija. Nepatartina nieko keisti savo veikloje, taip pat pyktis su vadovu: yra grėsmė netekti einamų pareigų ar net darbo vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pasiruoškite netikėtumams, kurie bus nevienareikšmiški. Svarbu visur siekti aiškumo, konkretumo. Jei tik pastebėsite, kad kas nors nuo jūsų slepiama, tai bus rimto pavojaus signalas. Pasisaugokite už nugaros rezgamų pinklių.

Šaulys

Nieko rimta nespręskite, nesiimkite: šiandien galite nukentėti, kai ką prarasti. Privalomas diplomatiškas, atsargus bendravimas su visais. Dažniausiai būsite kalti tik patys.

Ožiaragis

Kas per daug, tas nesveika, tad laikykitės aukso vidurio. Ambicingų ir valdingų asmenų laukia išbandymai. Būkite taktiškesni su antrąja puse: galite atsidurti ties skyrybų slenksčiu.

Vandenis

Gali pasirodyti, kad rūpesčiai (ypač susiję su veikla, pinigais) pernelyg prislėgė. Tačiau kol kas nieko neįmanoma pakeisti: reikia išlaukti, priešingu atveju, jei imsitės radikalių priemonių, sulauksite priešingų rezultatų.

Žuvys

Nelengva susitaikyti su kai kuriomis naujienomis, neišvengiamomis permainomis, naujomis kliūtimis, bet vis dėlto nesėdėkite sudėję rankų, neatidėkite rytdienai kilusių problemų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų