REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gedinti Nella Cordukes (24) ruošėsi vestuvėms, kai sužinojo, kad mirė jos mama Becky, rašoma mirror.co.uk.

Gedinti Nella Cordukes (24) ruošėsi vestuvėms, kai sužinojo, kad mirė jos mama Becky, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA

Nuotaka vestuvių rytą sužinojo, kad jos mama mirė – nors ceremonija buvo paankstinta, kad mama galėtų joje dalyvauti.

Nella Cordukes savo didžiąją dieną susiplanavo per tris mėnesius – ji norėjo, kad šventėje galėtų dalyvauti jos mama Becky (56), kuriai buvo diagnozuotas nepagydomas smegenų vėžys.

Becky sveikatos būklei pablogėjus, jos dukra Nella (24) vestuvių datą paankstino.

Kalbėdama su „Mirror.co.uk“ Nella pasakojo: „Buvo labai sunku. Ceremonijai baigiantis desperatiškai stengėmės nepalūžti. Svečiai mus sveikino ir tuo pačiu apsikabinę reiškė užuojautą.

Pirmąjį šokį šokti buvo sunku – aš galvojau, kad galiu čia stovėti ir verkti, arba galiu pasistengti atšvęsti savo vestuves. Mano mama būtų norėjusi, kad pasirinkčiau antrą variantą, kad švęstume.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl jaučiausi kalta, bet tuo pačiu metu žinojau, kad tai – jos valia. Neįtikėtina, bet ta diena buvo labai saulėta, po trijų savaičių lietaus – tai buvo lyg ženklas iš mamos. Mums pavyko kaip planuota praleisti visą dieną, nors kai kuriomis akimirkomis buvo labai sunku.“

REKLAMA

Nella ir jos sužadėtinis Mattas savo svajonių vestuves suplanavo vos per tris mėnesius, nuo tada, kai birželio mėnesį jos mamai buvo diagnozuota sunki liga. Ceremonija vyko XVI a. viloje, apsuptoje gamtos.

Tačiau nuotakos mama gyvenimą paliko spalio 2 dieną, vos kelioms valandoms likus iki numatyto išvykimo į šventės vietą. Dabar šeima renka lėšas smegenų vėžio pacientais besirūpinančiai labdaringai organizacijai. Becky buvo palaidota šiandien.

Nella sako: „Savaitgalį prieš vestuves jau žinojome, kad ji vos laikosi. Jos būklė buvo labai sunki, ji nebegalėjo kalbėti, gerti ar valgyti, bet mus girdėjo. Miegojau jos kambaryje ant grindų ir kaskart prieš nors trumpam išeidama iš kambario su ja atsisveikindavau.

REKLAMA
REKLAMA

Tą naktį prieš vestuves aš ir mano sesuo Camille nusprendėme likti su mama, ir į šventęs vietą išvakarėse nevažiuoti. Aš pabudau 5 valandą ryto ir tiesiog sėdėjau prie jos tiek, kiek galėjau. Maždaug 7 valandą, prieš išeidama, pasakiau jai, kad išteku, ir kad jei jai reikia išeiti, viskas gerai.

Maždaug 9 valandą ryto, kai jau buvome šventės vietoje, mums paskambino ir pranešė, kad mama mirė. Man atrodo, kad ji laukė, kol mes abi išeisime.“

Šeima jau anksčiau buvo nusprendusi, kad net jei mama mirs, vestuvės nebus atšauktos. Nella sako: „Kalbėjomės apie tai, kad bus, jei ji nesulauks vestuvių arba mirs vestuvių dieną, nors tikrai nemanėme, kad taip gali nutikti. Bet žinoma, apie tai kalbėjomės, nes tokia galimybė buvo tikra, ir nuo pat pradžių sakėme, kad vis tiek tuoksimės. Niekada neplanavome vestuvių atšaukti. Visada galvojome, kad mama to nenorėtų.“

Iš pradžių buvo tikimasi, kad Becky dar galės sudalyvauti vestuvėse, bet iki šventės likus kelioms savaitėms jos būklė smarkiai pablogėjo. Tačiau Nella su seserimi Camille (27) užtikrino, kad pasiruošime vestuvėms mama vis tiek galėtų dalyvauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų