REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vėsiems rudens vakarams be go skanu pasigaminti troškinuką. Kaip visada, pastangų ne per daugiausiai, naudojame sezonines daržoves ir rezultatas – super duper“, – sako tinklaraštininkė Edita.

„Vėsiems rudens vakarams be go skanu pasigaminti troškinuką. Kaip visada, pastangų ne per daugiausiai, naudojame sezonines daržoves ir rezultatas – super duper“, – sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Reikės: 400 g triušienos ar kitos mėsos; 1 didelio svogūno; 2 vidutinio dydžio morkų; 5 vidutinio dydžio bulvių; gabalėlio moliūgo; 2 skiltelių česnako; 1 a.š. maltos raudonosios paprikos; 1 a.š. džiovintų laiškinių česnakų; 2 kubelių vištienos sultinio; maltų juodųjų pipirų; 6-8 v.š. aštraus pomidorų padažo; šlakelio karšto vandens; grietinės (nebūtinai). 

GAMINIMAS

Visas daržoves supjaustykite vienodo dydžio kubeliais, triušieną - smulkesniais kubeliais.

Į gilesnį kepimo indą dėkite daržoves, triušieną, suberkite išspaustas česnako skilteles, maltą papriką, laiškinius česnakus, vištienos sultinio kubelius, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sudėkite pomidorų padažą, įpilkite karšto vandens  (maždaug iki pusės kiekio), viską gerai permaišykite.

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. Kepimo metu keletą kartą permaišykite. Jei truks, įpilkite vandens.

Patiekiant galite uždėti šiek tiek grietinės.

Šaltinis: Oditėlės blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų