REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, ką jums pažers dar viena spalio savaitė? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, ką jums pažers dar viena spalio savaitė? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Avinas. Aplinkybės keisis nedaug – darbe darbo ne per daugiausia, o namie viskas savo vietose. Priklausomybė nuo kai kurių kitų, greičiausiai gana artimų asmenų veiksmų, padėties išlieka, bet savaitės pabaigoje čia gali būti nesklandumų, galbūt reikės ryžtingų sprendimų.

Jautis. Dabar daug dalykų priklausys ne nuo jūsų, o nuo kitų, galbūt ganėtinai artimų žmonių norų, sprendimų arba veiksmų. Kita vertus, tai, kas tarsi eina į jus, greičiausiai bus ir naudinga, ir gražu. Panašiai aplinkybės gali klostytis aplinkybės ir dalykinėje srityje.

Dvyniai. Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų, neatidėliotinai tvarkytinų reikalų gali būti ne taip jau mažai ir reikės imtis visko iš eilės. Palankus metas rūpintis sveikata, sveikatingumu – ir savu, ir ne savu. Nuo sportinio tipo pramogų patartina susilaikyti savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Puikus, linksmas metas – progų smagiai pasilinksminti gali būti daugiau, nei sugebėsite pasinaudoti, patys būsite labai linksmi, kūrybiški todėl bus lengva nudžiuginti save ir kitus. Nebus keista, jeigu ir jausmai turės priežastį atsiskleisti. Savaitgalį svarbių darbų namie geriau nesiimti.

REKLAMA

Liūtas. Daugiausia laiko, dėmesio ir pastangų gali paprašyti namai, šeimos reikalai – veiklos čia gali būti išties nemažai, tad galima manyti, kad ir tvarkos, ir grožio netrukus čia bus gerokai daugiau, o namiškiai – laimingesni. Savaitgalį patartina vairuoti atsargiau.

Mergelė. Piniginiai reikalai vis dar bus svarbūs, tačiau savaitės pabaigoje juos geriau atidėti – laikas toks, kad klaidą padaryti lengva, o ištaisyti sunku. Bet svarbiau bus bendrauti – būsite ir atviri, ir judrūs, linkę mokytis ir plėsti akiratį – tai bus ir smagu, ir naudinga.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite  labai veiklūs, energingi ir puikios sportinės formos. Visgi savaitės pabaigoje tikslo siekti patartina atsargiau – kad nebūtų traumų ar ko nors panašaus. Užtai puikiai seksis tvarkyti piniginius reikalus, siekti finansinės naudos – čia lydės sėkmė.

Skorpionas. Būsite labai energingi, veiklūs, puikios nuotaikos – bus lengva imtis bet kokios veiklos, kurią prižiūrėsite patys. Aplinkiniams puikų įspūdį darys jūsų iškalba, būtų lengva ir ką mielo, gražaus daryti rankomis. Visgi savaitgalį praverstų apdairumas ir santūrumas, ypač judant ir sportuojant.

Šaulys. Kol kas nieko ypatinga nevyks – namie viskas savo vietose, darbe vyraus įprasta rutina ir tiktai savaitės viduryje galbūt prireiks suktis vos sparčiau. Beliks daugiau ilsėtis ir kaupti jėgas ateičiai – iš tiesų netrukus jų prireiks. Ir, žinoma, asmeniniams reikalams, pomėgiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe gali būti nemažai darbo, kitokios veiklos. Viską norėsis (ir dažniausiai pavyks) daryti greitai, su įkvėpimu. Visgi savaitės pabaigoje prireiks ir atsargumo, ir apdairumo. Taip pat dabar bus svarbūs artimi draugai – bus lengva visiems kartu imtis įdomios veiklos.

Vandenis. Gali būti daug darbo darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, o patys nestokosite veiklaus optimizmo, tad viskas vyks greitai ir žaismingai. Visgi savaitės pabaigoje apie darbą geriau negalvoti. Kaip ir apie santykius.

Žuvys. Būsite puikios nuotaikos, dienos slinks lengvai ir sklandžiai. Bus lengva imtis arba tęsti tai, kas žinoma, įprasta. Taip pat dabar – geras metas kelionei, pavyktų suderinti ir pasyvų, ir aktyvų poilsį. Galima nusiteikti tam, kad netolimoje ateityje daugės darbo darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų