REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykių pradžioje žmonės dažnai mąsto, kad jie truks amžinai. Vėliau realybė viską sustato į vietas. Kaip bebūtų, yra keli universalūs būdai, kurie leis išsiaiškinti ar santykiams lemta tęstis, rašoma brightside.me.

Santykių pradžioje žmonės dažnai mąsto, kad jie truks amžinai. Vėliau realybė viską sustato į vietas. Kaip bebūtų, yra keli universalūs būdai, kurie leis išsiaiškinti ar santykiams lemta tęstis, rašoma brightside.me.

REKLAMA

Turit panašų humoro jausmą

Ar nešaunu, kad jūs suprantate savo partnerio juokus ir kai jis ar ji taip pat mėgsta jūsų pokštus? Kartais humoro jausmas yra tas dalykas, kuris padeda palaikyti sveikus santykius. Jeigu jūs galite tai suprasti, tuomet 90proc. tikimybė, kad jūsų bendras gyvenimas bus sėkmingas ir laimingas.

Sutampa jūsų požiūriai į tėvystę

Kai pora nusprendžia turėti vaikų, tai reiškia, kad jų santykiai yra tvirti. Tačiau čia yra ir keletas paslėptų kliūčių – jums gali atrodyti, kad vieno vaiko užteks, tačiau jūsų partneris gali norėti turėti bent du arba gali skirtis požiūriai vaiko priežiūros klausimais. Geriau aptarti šiuos dalykus anksčiau, kad suprastumėte ar galėsite su tuo susitvarkyti ateityje.

Finansų klausimai

Sunku sutarti poroms, kur vienas iš žmonių neplanuoja savo biudžeto ir leidžia pinigus, o kitas planuoja kiekvieną pirkinį su didele atsakomybe. Finansų klausimas yra labai subtilus ir geriau gyventi su tokiu žmogumi, kuris jums pritars, Kitu atveju, tai gali būti dažniausia jūsų ginčų priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasidalinate darbais namuose

Venkite situacijos, kai jūsų gyvenime vyrauja chaosas dėl nepasidalintų namų ruošos darbų, tad geriausia bent mėnesį gyventi kartu prieš susituokiant. Galbūt jūs mėgstate idealią švarą ir kiekvienas daiktas namuose turi vietą, o jūsų partneris nežino, kur namuose yra spinta, derėtų susimąstyti. Ar jūs galėsite nekelti nuolatinių ginčų dėl sujauktų namų?

REKLAMA

Vienodi prioritetai

Labai sunku gyventi su žmogumi, kurio prioritetai yra skirtingi nei jūsų. Jeigu jūsų žmona nori būti namų šeimininke, o jūs nenorite būti vieninteliu šeimos maitintoju, tuomet jums derėtų ieškoti kompromisų. Jeigu jūs nepasiruošęs tokiam pareigų paskirstymui, tuomet tai gali būti vienas iš tų klausimų, kuriuos reikėtų aptarti prieš rimtai įsipareigojant.

Esate pasiruošę bendrai ateičiai

Jeigu jūs pasiruošę pradėti šeimyninį gyvenimą, tačiau jūsų partneris vis nukelia vedybų klausimą, tai gali baigtis dideliu nusivylimu. Santykių pradžioje išsiaiškinkite, kokie yra jūsų partnerio norai. Ar jis trokšta panašių dalykų, kaip ir jūs? Jeigu atsakymas yra taip, tuomet galite atsiduoti šiems santykiams ir per daug nesirūpinti.

REKLAMA
REKLAMA

Nebandote vienas kito pakeisti

Ši mintis ypač aktuali tiems, kurie prieš pradėdami santykius galvoja, kad jie galės pakeisti savo mylimajame tuos bruožus, kurie jiems nepatinka. Nepakeisite. Galbūt ir įkvėpsite jį pokyčiams, tačiau jeigu yra kažkokių bruožų, kurių jūs tiesiog negalite pakęsti, tuomet geriau nesileiskite į santykius. Kaip jaustumėtės jūs, jeigu kažkas bandytų visiškai jus pakeisti?  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų