REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas akies kampeliu žvilgtelti į naująją savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad ateinanti savaitė laukia kiek įtempta, tačiau nestokos ir smagių akimirkų. Sužinokite, kas jūsų laukia. 

Pats metas akies kampeliu žvilgtelti į naująją savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad ateinanti savaitė laukia kiek įtempta, tačiau nestokos ir smagių akimirkų. Sužinokite, kas jūsų laukia. 

REKLAMA

Avinas. Dabar bus svarbūs ne jūsų, o kitų, o dar greičiau kito, tikriausiai labai artimo asmens norai bei siekiai – jie sieks įtraukti, diktuoti (tikėtina, jog gana švelniai), o jums beliks spręsti, ar su šiuo reiškiniu kovoti, ar prie jo prisitaikyti. Dalykinėje srityje galbūt irgi panašiai.

Jautis. Ta kita pusė dabar gali būti ir labai dalykiška, ir nestokojanti žavesio, ir netgi aistringa, siekianti įtraukti ir primesti savo požiūrį. Beje, jis gali būti ne toks jau prastas, ir net naudingas, dėl to vertas rimto apsvarstymo. Kasdienių darbų irgi nestigs, geras metas rūpintis sveikatos reikalais.

Dvyniai. Nedidelių darbų, visokių neatidėliotinų reikalų bus nemažai, teks imtis visų jų iš eilės. Beje, tam tikra šių įsipareigojimų dalis gali būti ir smagūs, malonūs dalykai. Bet ir šiaip progų pasilinksminti nestigs, būsite kūrybiški, vilios pramogos, kurios siūlo judėti, įtempti jėgas.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Gali būti, kad ne tik nestigs veiklos namie, bet dar ir viską reikės tvarkyti greitai, tvirta ranka. Aišku, namiškiai gali būti nelabai patenkinti jūsų įsakmiu tonu. Bet dabar ir pramogų, progų smagiai pasilinksminti nestigs, palankus metas plėsti kultūrinį akiratį.

REKLAMA

Liūtas. Būsite judrūs ir smalsūs, patiks plėsti akiratį svarbiose jums srityse. Palankus metas mokytis, mokyti kitus, dirbti su žiniomis, informacija, rašyti laiškus, raštus. Taip pat dabar palankus metas rūpintis namais – ir reikalus tvarkyti, ir namiškius sutelkti, ir būsto grožiu rūpintis.

Mergelė. Dabar ir aplinkybės gali sutapti taip, kad atsiras nemažai piniginių, turtinių reikalų, bet ir nusiteikimo gauti naudos tikrai nestigs, todėl ir naudos ilgai laukti nereikės. Be to, ir draugams laiko visuomet pavyks rasti. Palankus metas mokytis, ieškoti reikalingų žinių.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite labai energingi, veiklūs, linkę prie tikslo žengti greitai, ryžtingai, daug nesiterliodami. Labai geras metas sportuojantiems ar norintiems pradėti tai daryti. Taip pat dabar gali būti nelabai didelių, bet vis tiek apčiuopiamą naudą nešančių piniginių reikalų.

Skorpionas. Būsite labai dalykiški, greitai ir apsukriai tvarkysite savo dalykinius reikalus, kurių dabar bus nemažai. Palankus metas bet kokiai su žiniomis, informacija susijusiai veiklai. Be to, aplinkinių dėmesį kerės jūsų asmeninis žavesys. Nebus keista, jeigu ir gilesni jausmai ras priežastį atsiskleisti.

Šaulys. Darbe darbo ne per daugiausia, namie į įprastą tvarką niekas kėsintis neketina. Dienos slinks beveik ramiai, mat smagios, įdomios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai. Atrodo, kai ko bus galima imtis tiesiog dabar. Įdomių susitikimų gali būti savaitės viduryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Teks padirbėti – darbe, profesijos srityje gali būti daug darbų, užduočių kurias vykdyti reikės nedelsiant. Kita vertus, ir jėgų bei noro gerai pasirodyti taip pat nestigs, dėl to pasiekimų gali būti nemenkų. Svarbių susitikimų ir įdomių pokalbių gali būti savaitgalį.

Vandenis. Tikėtina, kad darbe bus nemažai nedidelių, tačiau gana svarbių darbų ar greitai tvarkomų reikalų. Tikriausiai teks daug bendrauti dalykinėmis temomis. Be to, sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, pramogomis. Palankus metas kelionėms.

Žuvys. Gali būti, kad dabar nieko ypatinga nevyks – darbe vyraus įprasti darbai, o namie – įprasta tvarka. Dienos slinks ramiai, dėl to tikrai liks laiko sau, savo pomėgiams ar draugams. Palankus metas kelionei, labiau dalykinei nei poilsinei, bet puikiai pasisektų ir ši.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų