REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologė pasakė, kuri 2020 metų diena geriausiai tinka vestuvėms – kad santuoka būtų ilga ir darni

Astrologė pasakė, kuri 2020 metų diena geriausiai tinka vestuvėms – kad santuoka būtų ilga ir darni

REKLAMA

Kitais metais planuojate vestuves? Astrologė atskleidė, kuri 2020 metų diena geriausiai tinka tuoktis, rašoma dailystar.co.uk.

Zodiako ženklų iš viso yra 12 – nuo Avino ir Žuvų iki Vandenio ir Liūto.

Zodiako ženklas daug pasako apie mūsų asmeninį gyvenimą, apie tai, su kuo geriausiai sutariame, ir su kuo seksas būna geriausias. Dabar astrologė atskleidė, kuri 2020 metų diena geriausiai tinka vestuvėms – pasirodo, žvaigždės rodo viską.

Anot Carolyne Faulkner, „Dynamic Astrology“ įkūrėjos ir knygos „Your Stars“ autorės, pasirinkus tinkamą vestuvių datą galima užtikrinti ilgą ir darnią santuoką. Ji tikina, kad pagal astrologijos prognozes geriausiai mėnuo vestuvėms yra vasaris, o idealiausia data – vasario 20 diena. Svarstote, kodėl būtent ši diena? Carolyne sako, kad 2020–02–20 datoje slypi ypatinga reikšmė.

Kalbėdama „Cosmopolitan“, ji sakė: „Skaičius 20 simbolizuoja angelą, kuris reiškia naują pradžią, todėl tai yra esminė priežastis, kodėl verta rinktis šią datą. Be to, šios datos formulė – 20–02–20 – yra tiesiog nepamirštama.

REKLAMA
REKLAMA

Numerologijoje skaičius 2 simbolizuoja stoišką ir galingą moterį, kuris kukliai ir grakščiai nuleidžia galvą, neprarasdama savo ypatingo ryžto ir stiprybės. Tuo tarpu astrologijoje skaičius 2 žymi Jaučio ženklą, o tai – Veneros valdomas Zodiako ženklas. Venera yra meilės ir grožio deivė, simbolizuojanti kantrybę, atkaklumą ir pasišventimą būti ištikimiems bei sunkiai dirbti, siekiant sukurti nuostabią ir ilgalaikę sąjungą.“

REKLAMA

Carolyne tyrimą užsakė „Sandals Resorts“, pastebėję, kad vasario mėnesį planuoja tuoktis itin daug porų. Paaiškėjo, kad 10% besituokiančiųjų 2020 metais pasirinko vasario mėnesį, o net 15% jų nusprendė vestuves rengti būtent 20 mėnesio dieną.

Ji tęsia: „Tokios kombinacijos sulaukėme pirmą kartą po 1960 metų – tai buvo meilės, lygybės ir laisvės, ypač laisvės mylėti, epocha. Dėl ypatingo planetų išsidėstymo 2020 metais, poros, kurios nuspręs šios  astrologinės fazės metu vienas kitam ištarti „taip“, savo karmas sujungs dar daugeliui gyvenimų, tačiau būtent šiame jiems labiausiai pasiseks.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų