REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūno kalbos ekspertai įsitikinę, kad tai, kaip kryžiuojate abiejų rankų pirštus, daug pasako apie, tai kokie esate iš tiesų. Ši išvada yra pagrįsta Nobelio premijos laureato Rogerio Wolcotto Sperry‘io vadovaujamais tyrimais.

Kūno kalbos ekspertai įsitikinę, kad tai, kaip kryžiuojate abiejų rankų pirštus, daug pasako apie, tai kokie esate iš tiesų. Ši išvada yra pagrįsta Nobelio premijos laureato Rogerio Wolcotto Sperry‘io vadovaujamais tyrimais.

REKLAMA

Jo tyrimai įrodė, kad smegenys yra padalintos į dvi dalis – kairiąją ir dešiniąją, ir kad žmogaus elgesys gali priklausyti nuo to, kuri pusė yra aktyvesnė.

Bright Side mėgina išsiaiškinti šį paslaptingą ryšį ir padėti jums daugiau sužinoti apie save pačius.

1. Kairysis nykštys ant viršaus

 

Jei rankų pirštus sukryžiuojate būtent šitaip, greičiausiai esate praktiškas žmogus. Nesate iš tų, kurie sprendimus priima karštakošiškai. Prieš darydami išvadas, visuomet apsvarstote visus privalumus ir trūkumus. Todėl jus apmauti labai sunku. Turite įgimtą savybę kiaurai permatyti melą.

Dėl šių priežasčių esate labai vertinamas savo draugų ir šeimos narių, kurie dažnai kreipiasi į jus patarimo. Ir ne be reikalo – dažniausiai jūsų patarimai būna išmintingi. Tačiau tai dar visai nereiškia, kad esate labai rimtas žmogus. Priešingai – jūsų humoro jausmas gali praskaidrinti net ir niūriausią nuotaiką. Jūsų sąmojingumas socialiniuose kontekstuose žmones prie jūsų traukia lyg magnetas.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat esate romantikas, puikiai mokantis flirtuoti ir rodyti dėmesį. Tiksliai žinote, ką ir kada pasakyti.

2. Abiejų rankų nykščiai sulygiuoti

 

Esate žmogus, įsitikinęs, kad velnias slypi detalėse. Esate tikri perfekcionistai ir tokio paties atsidavimo ir susikaupimo tikitės ir iš kitų. Lyderystė glūdi jūsų prigimtyje – visuomet kitiems rodote pavyzdį. Tačiau tai nereiškia, kad nekreipiate dėmesio į kitų žmonių aplinkybes ir poreikius.

REKLAMA

Visuomet išklausote kitų nuomonę ir prieš priimdami sprendimą stengiatės suprasti jų požiūrį. Jūsų tiesumas, nuoširdumas ir tikrumas kitus žmones kartais nuginkluoja, tačiau dėl tų pačių savybių esate ir mylimas.

Taip pat ir asmeniniuose santykiuose vertinate tikrumą ir nuoširdumą, jūs niekada nesigėdijate sakyti to, ką galvojate ir nestabdote savo artimųjų, kai jie nori daryti tą patį.

3. Dešinysis nykštys ant viršaus

Jei esate iš tų, kurie sukryžiavę abiejų rankų pirštus ant viršaus laiko dešiniosios rankos nykštį, esate aukšto emocinio intelekto žmogus. Sugebate perprasti kitų žmonių jausmus, net jei jie savo tikrąsias emocijas stengiasi slėpti. Dėl šio unikalaus talento kitiems lengva su jumis atvirauti.

REKLAMA
REKLAMA

Šis sugebėjimas taip pat suteikia jums išskirtinę perspektyvą, padeda jums mąstyti originaliu kampu ir įgalina jus priimti teisingus sprendimus. Nors sprendimą priimti apsvarsčius visus argumentus emociniu požiūriu gali būti nelengva. Jūsų sugebėjimas suprasti gilumines emocijas ir teikti kitiems šilumą traukia žmones prie jūsų.

Santykiuose suprantate ir neišsakytus savo partnerio jausmus. Jums niekada nekyla problemų tenkinant emocinius artimųjų poreikius.

Stengdamiesi apie tai negalvoti, sukryžiuokite abiejų rankų pirštus ir išsiaiškinkite, kuriai iš čia aprašytų asmenybių tipų priklausote.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų