REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keliems Zodiako ženklams antradienis – diena be rūpesčių. Vieni mėgausis romantiniais jausmais, kiti sulauks išsvajoto poilsio, o dar kitus džiugins tik geros žinios. Visgi, diena ne visiems tokia sėkminga...

Keliems Zodiako ženklams antradienis – diena be rūpesčių. Vieni mėgausis romantiniais jausmais, kiti sulauks išsvajoto poilsio, o dar kitus džiugins tik geros žinios. Visgi, diena ne visiems tokia sėkminga...

REKLAMA

Avinas

Šiandien svarbiausia nepersidirbti, visur jausti saiką, protingai subalansuoti darbo ir poilsio laiką. Intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų, o gera vaizduotė – išplėtoti bet kokią mintį.

Tauras

Būsite nusiteikę tvarkyti verslo, dalykinius reikalus ir stengsitės juos pakreipti tinkama linkme. Vis dėlto, viską apskaičiavę, pasvėrę, vėliau galite apgailestauti, kad reikalas nebeatrodo toks naudingas, koks atrodė iš pradžių.

Dvyniai

Tęskite pradėtus darbus, o vakare leiskite pailsėti kūnui ir sielai. Susitikite su draugais, pabūkite artimų žmonių draugijoje, atverkite širdį meilei.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Diena nepalanki aktyviems veiksmams, intensyviam bendravimui, sprendimams nuomos, nekilnojamojo turto, darbo keitimo klausimais. Bus apmaudu, jeigu netyčia prasitarsite apie tai, ką norėjote nutylėti.

REKLAMA

Liūtas

Paaštrėjęs jūsų mąstymas gali padiktuoti nuovokius sprendimus, o pokalbiai atverti naujas tiesas, pamėtėti idėjų. Tačiau kažkas gali ir nuliūdinti. Galbūt nepavyks pasimatymas arba eibių prikrės vaikai.

Mergelė

Jus gali trikdyti nesklandumai ar neaiškumai, susiję su darbu. Jeigu mokate atidžiai klausytis ir domitės rūpimomis aktualijomis, tuomet daug sužinosite ir pasinaudosite gauta informacija. Rūpinkitės sveikata, grožiu.

Svarstyklės

Šiandien sulauksite daugiau dėmesio iš kitų žmonių. Būsite linkę jais labai pasitikėti, o tai nėra itin gerai, nes aplink netrūksta intrigantų ir klastūnų. Pravartu rimčiau įsigilinti ir suprasti tikruosius aplinkinių motyvus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galimi rūpesčiai, susiję su finansais. Kai ką pavyks išspręsti, bet nesijausite stabiliai, kamuos nerimas, atrodys, kad situacija gali pasikeisti. Jei ieškote darbo ar rėmėjų, galite gauti pranešimą.

Šaulys

Galite gauti žinią iš toli arba labai domėsitės studijų, kultūros, politikos klausimais. Kai kuriomis naujienomis norėsis pasidalyti su artimu draugu, bet jo gali šalia nebūti. Neskubėkite atvirauti, rinkitės patikimus pašnekovus.

Ožiaragis

Tikėtinas reikšmingas susitikimas, galbūt, dalykinis vizitas. Regis, galite šiek tiek gailėtis dėl viešo pasisakymo, sudėtingo įsipareigojimo ar bereikalingų išlaidų.

Vandenis

Būsite nusiteikę demonstruoti iškalbą, politikuoti, ieškoti bendraminčių. Situacija atrodys palanki, jausitės išgirsti, įvertinti. Verčiau nepasikliaukite šiuo įspūdžiu: kai kurie žmonės nėra tokie geranoriški, kaip atrodo.

Žuvys

Šiandien nenuobodžiausite, jeigu užsiimate menu, labdara, gydymo veikla. Visgi galite pasijusti nekaip dėl intrigų, svetimų problemų ar negalavimų. Galbūt jums kils įtarimų, kad galėjote kažkuo užsikrėsti, apsinuodyti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų