Kiaulienos troškinys, kaip gamino močiutė: norėsite įsiminti receptą

Kiaulienos troškinys  šaltomis rudens dienomis yra kaip tik tai, ko reikia, jei norite sušilti ir sočiai pavalgyti. Tikėtina, kad būtent toks troškinio receptas žinomas kiekvienai močiutei. 

Kiaulienos troškinys, kaip gamino močiutė: norėsite įsiminti receptą (worldrecipes)

Jums prireiks:

kiaulienos kumpio, svogųno, morkų, džiovintų grybų, bulvių, miltų, mėgstamių prieskonių, druskos, petražolių, grietinės. 

Iš pradžių džiovintus grybus užpilame karštu vandeniu ir palaikome maždaug 30 minučių.

Per tą laiką, mėsą supjaustome kubeliais, apibarstome druska, mėgstamais prieskoniais ir apvoliojus miltuose pakepiname puode su šlakeliu aliejaus.

Kiaulienai apkepus, sudedame susmulkintus svogūnus ir pakepiname, kol svogūnai suminkštės.

Tada į puodą supilame vandenį nuo užmerktų grybų ir sudedame susmulkintas daržoves.

Troškiname maždaug 60 minučių. Iki troškinimo pabaigos likus 20 minučių sudedame numirkytus grybus.

Galiausiai, kai jau viskas išsitroškina, nukaičiame puodą nuo ugnies ir įdedame porą šaukštų grietinės. Gerai išmaišome bei apibarstome šviežiomis petražolėmis. Patiekiame ir lepinamės fantastišku troškiniu!


Rašyti komentarą...
J
Jurga
2019-10-03 22:03:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
Einu nusipirksiu svogųno ir mėgstamių prieskonių
Atsakyti
-2

D
Daiva
2019-10-06 07:12:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
Dažnai gaminu, lb skanu ir su bulvėm, ir su ryžiais, ir su grikiai. Galima gamint ir iš jautienos ar avienos.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų