REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjęs spalio mėnesis ne visiems Zodiako ženklams suteiks tik geras emocijas, kai kuriems iš jų gali tekti susidurti ir su tam tikrais išbandymais. Sužinokite, ką jums žada žvaigždės ateinančią savaitę, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Prasidėjęs spalio mėnesis ne visiems Zodiako ženklams suteiks tik geras emocijas, kai kuriems iš jų gali tekti susidurti ir su tam tikrais išbandymais. Sužinokite, ką jums žada žvaigždės ateinančią savaitę, perskaitę išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

Avinas. Dabar gali būti taip, kad jūsų veikla priklausys nuo kitų arba kito asmens norų, veiksmų arba siekių – jie bus svarbesni, o jums beliks su jais kovoti, arba prie jų prisitaikyti. Beje, tai neprivalo būti blogai. Kažkas panašaus gali vykti ne tik asmeninėje, bet ir dalykinėje srityje.

Jautis. Kai kurie, greičiausiai gana artimi asmenys gali verste užversti visokiais pasiūlymais ir idėjomis, kurie savaitės pradžioje pasirodys menkai priimtini. Bendrą kalbą rasti pavyks vėliau. Asmeniniai santykiai panašiai susiklostyti gali savaitės pabaigoje.

Dvyniai. Bendras fonas neapgalvotiems žodžiams ar veiksmams gali provokuoti savaitės pradžioje, vėliau visus reikalus, kurių dabar gali būti išties nemažai, pavyks tvarkyti daug sklandžiau. Iki savaitgalio palankus metas rūpintis ir sveikata. Patiks sportinio tipo pramogos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Gali būti, kad nemažai laiko bei jėgų paprašys namai, šeimos reikalai – imtis svarbių darbų, pertvarkymų metas išties geras. Taip pat neliks pamiršta ir gražioji gyvenimo pusė – pramogos bei asmeninė kūryba. Bet čia apdairumo prireiks savaitės pradžioje ir jos pabaigoje.

REKLAMA

Liūtas. Norėsis daug judėti ir daug bendrauti, būsite linkę plėsti akiratį srityse, kurios jums svarbios ir įdomios. Taip pat savo dėmesio bei pastangų porcijos gali paprašyti namų, šeimos reikalai – ir tvarkant dalykinius reikalus, ir siekiant, kad čia būtų jaukiau, gražiau.

Mergelė. Gali būti, kad vis dar rūpės piniginiai, turtiniai reikalai, o aplinkybės klostysis taip, kad pastangos šioje srityje atneš apčiuopiamos naudos. Be to, būsite atvirti, linkę mokytis, bendrauti jums svarbiomis temomis. Dažniausiai sklandžiai, bet apdairumas praverstų savaitės pradžioje ir jos pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite linkę veikti energingai, greitai, daug nesidairydami į šalis ar kitų žmonių nuomonę. Žinoma, geriausiai seksis tai, ko imsitės ar ką prižiūrėsite patys, asmeniškai. Puikus metas sportuoti. Tvarkant piniginius reikalus patartinas tam tikras apdairumas.

Skorpionas. Būsite dalykiški, linkę daug bendrauti tvarkant reikalus. Apdairumas labai pravers savaitės pradžioje. Be to, būsite ir jausmingi, linkę pasimėgauti gyvenimo malonumais, be to, nestigs ir kūrybiškumo. Tačiau kuklumas labai papuoštų savaitės pabaigoje.

Šaulys. Darbe darbo ne per daugiausia, o namie šiek tiek veiklos gali būti savaitės viduryje, bet dėl to tikrai nepervargsite. Taip pat dabar gal į būti šiek tiek kolektyvinės veiklos – bent jau metas su artimais draugais nuveikti ką smagaus, įdomaus tikrai geras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe, profesijos srityje aplinkybės klostysis taip, kad teks nieko nelaukiant kibti į darbus. Kita vertus, jėgų, išradingumo ir noro gerai pasirodyti irgi nestigs, dėl to pasiekimai gali būti išties neblogi. Artimi draugai pasirūpins, kad būtų ką veikti laisvalaikiu.

Vandenis. Atrodo, nestigs veiklos darbe. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai. Savaitės pradžia gali būti nervinga, bet vėliau viskas susitvarkys. Sėkmė lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu. Taip pat dabar tęsiasi palankus metas kelionėms.

Žuvys. Dienos slinks ramiai, be didesnių iššūkių ar svarbių darbų. Palankus metas leistis į kelionę – pailsėti pavyktų puikiai, nors savaitgalį ir gali būti nesklandumų. Nedidelės, tačiau visvien malonios piniginės naudos gali atnešti savaitės pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų