REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Štai ir naujutėlis viso mėnesio horoskopas. Sužinokite, kas jūsų laukia šį spalį, pasisaugokite ir atidžiai įsiklausykite. Daugeliui Zodiako ženklų bus lemtinga viena arba kelios dienos, todėl atidžiai sekite jas. 

Štai ir naujutėlis viso mėnesio horoskopas. Sužinokite, kas jūsų laukia šį spalį, pasisaugokite ir atidžiai įsiklausykite. Daugeliui Zodiako ženklų bus lemtinga viena arba kelios dienos, todėl atidžiai sekite jas. 

REKLAMA

Avinas

Pirmojo zodiako atstovai spalį pradės vis dar įtemptai dirbdami. Jau rugpjūčio gale prasidėjęs darbymetis netrukus baigsis. Tačiau iki spalio 5 dienos nusiteikite dirbti viršvalandžius, pavaduoti sergančius kolegas, įveikti didesnį užduočių ir pareigų kiekį.

Jau nuo spalio 5 dienos pajusite palengvėjimą, darbinė įtampa ir krūvis turėtų reikšmingai sumažėti.

Didžiąją mėnesio dalį aktyviai reikšis antroji pusė. Panašu, kad pastoviai reikalaus dėmesio santykių sritis, vadinasi, jūsų didžioji dėmesio dalis koncentruosis ties partnerio reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo atstovams numatoma sutarčių pasirašymas. Žvaigždžių įtaka gera, todėl spalį pasirašytos sutartys turės ilgalaikę pozityvią perspektyvą.

REKLAMA

Vieniši zodiako atstovai pastoviai galvos apie norą sutikti sau porą. Tokia galimybė yra iki spalio 9 dienos.

Visą spalį, nuo 5 dienos, galite jausti tam tikrą energijos stygių. Tai susiję su Marso ( ši planeta yra Avino valdovė) judėjimu Svarstyklių zodiako ženklu, kur jos padėtis yra silpna.

Vis dar išlieka palankus metas kelionėms, emigracijai, naujų dalykų pažinimui.

Jautis

Šio zodiako ženklo atstovams mėnesio pradžia gali pateikti netikėtų staigmenų ir siurprizų. Jausitės ypač susirūpinę savimi, savo realizacijos poreikiais, ir tai nelabai patiks sutuoktiniui, gyvenimo partneriui. Vis daugiau laiko leisite atskirai. Ir toks atitolimas arba dar labiau suartins, arba išskirs. Tai gali būti jūsų santykių tvirtumo patikrinimo laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Vienišiems zodiako atstovams geriau energiją kreipti darbui, profesinei realizacijai. Šioje srityje jokių pokyčių nebus. Visiškas štilis.

Spalį gali pablogėti sveikata. Matyt teks daugiau dėmesio skirti savo kūno rūpinimuisi. Neatmetama peršalimų tikimybė. Saugokite savo jautriausią vietą- kaklą ( gerklę).

Kelionėms vis dar nėra palankus metas. Jas planuokite kitiems metams.

Sunkumų patirs studentai.

Dvyniai

Nenustygstančius  Dvynius, panašu, jog šaltėjantis spalio oras  ir žvarbus vėjas labiau kaitins nei vėsins. Jų akys žavėsis, vilios ir flirtuos su priešingos lyties atstovais ir ne tik. Darbas ir kiti kasdieniai rūpesčiai mažai rūpės, būsite išsiblaškę ir tikrai nusiteikę pramogoms ir meilei. Išties laikas gan palankus romantiškoms pažintims, jei tai aktuali ir nerealizuota tema. Kitiems ( susituokusiems, turintiems pastovų partnerį) spalis gali pažerti nemažai išbandymo situacijų. Kuomet teks rinktis – nauja ir viliojančiai karšta ar stabilu ir įprasta. Žinant Dvynių gyvenimišką nepastovumą atsakymas beveik aiškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Darbinė situacija bus labiau apatiška ir kelianti nuobodulį. Pasisekė tiems zodiako atstovams, kurie pasirūpino šiuo metu suplanuoti atostogas. Visiems likusiems darbe teks save versti atlikti bent jau svarbiausias užduotis.

Vėžys

Vėžiams mėnesio pradžia žada būti gan įtempta ir nervinga. Sunkiai seksis gyventi pagal planą. Ir ne todėl, kad trūksta planavimo įgūdžių. Tiesiog situacija primins pamesto pulto principą – gyvenimas lyg ir jūsų, bet mygtukus spaudo kiti. Neprognozuojama kasdienybė, žinoma, gali labai rimtai išbalansuoti. Vėžiams kaip niekam labai svarbu pastovumas ir aiškumas, ir to spalio pradžia jums pažadėti negali.

REKLAMA

Reikės daugiau dėmesio skirti savo atžaloms. Ir ne būtinai tai bus pozityvus ir malonus bendravimas. Dėl planetų įtakos vaikų elgesys taps labai maištingas, kovingas ir destruktyvus. Tai laikina situacija, bet esamoji nervų tikrai išeikvos.

Spalis palankus darbui, įsidarbinimui, naujiems veiklos projektams.

Puikiai veiks sveikatinimo procedūros, masažas, joga.

Liūtas

Liūtams spalis primins nesibaigiantį mokslų, žinių ir informacijos maratoną. Domins daug dalykų, norėsis sužinoti kiek įmanoma daugiau naujų dalykų. Ir puikiai su šia informacijos gausa susitvarkysite. Aišku, ir išsiblaškymas stiprės, koncentracija silpnės. Taip jau veikia informacinė perkrova. Todėl ilsėkitės.

REKLAMA

Darbe matyti pasikeitimai. Kažkam į gerą, kažkam į blogą. Kaip jau pažiūrėsit į situaciją. Bendras situacijos bruožas – noras įvesti savo taisykles. Ir apie tai kalbėsite labai drąsiai. Reikalausite, maištausite.

Spalį geriau ignoruoti kilusį norą įsigyti kreditinę ar paimti paskolą naujam daiktui. Vargu, ar šiuo metu galėsite realistiškai įvertinti galimybes padengti finansiniams įsipareigojimams.

Galimi trumpalaikiai romanai.

Spalį palanku planuoti šeimos pagausėjimą. Ir aišku, imtis atitinkamų veiksmų.

Mergelė

Kruopštieji zodiako atstovai pirmą spalio savaitę turėtų pasisaugoti traumų ir susižeidimų. Taip  pat ir konfliktinių situacijų. Nors vargu, ar pavyks išvengti susidūrimo su piktais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spalis, matyt, įsimins naujienomis jūsų namuose. Galbūt rasite savo svajonių namą? Galbūt nuspręsite susilaukti dar vienos atžalos? Galbūt pagaliau suprasite, kaip svarbu sau leisti pamėginti įleisti šaknis kitur?

Mėnuo palankus įsigyti nekilnojamąjį turtą, parduoti irgi. Pelną gaunantys iš prekybos būstai turėtų gerai pasipelnyti. Visas spalis žada jiems geras pajamas.

Meilės reikalai mažai rūpės. Bendrai, jausitės atšalę, o meilės židinys gerokai prigesęs. Ir vieni ieškos šilumos kitur, kiti ners į darbą. Kaip ir būdinga tikroms Mergelėms.

Būkite atsargūs tolimose kelionėse. Neverta klausyti užsieniečių pažadais. Kad ir kokie viliojantys bus.

REKLAMA

Svarstyklės

Svarstyklės vis dar gimtadienio nuotaikose. Vadinasi, kol Saulė karaliaus jūsų zodiako ženkle ( iki spalio 24 dienos) galite drąsiai save reprezentuoti pasauliui ir reikalauti aplodismentų.

Spalio pirmos dvi dekados ypač palankios savireklamai, mokslams, įvaizdžio kūrimui ( naujo siekiamo įvaizdžio modeliavimui). Kitaip sakant, spalis tai mėnuo jūsų asmeniniams poreikiams realizuoti. Ir mažiau galvoti apie kitus.

Puikus metas atrasti naujus pomėgius, suprasti kas teikia džiaugsmą ir kaip sau tai duoti.

Visas spalis galėtų būti priskirtas kaip turintys traumų, susižalojimų riziką. O pirmosios spalio dienos iki 5 ypač pavojingos sveikatai. Tomis dienomis patirti sužalojimai ar traumos bus rimtos, kels komplikacijas.

REKLAMA

Vis dar palanku remontuoti, pirkti būstą.

Skorpionas

Skorpionams poilsio metas prieš naują metų ciklą. Kol Saulė įžengs į Skorpiono valdas ( spalio 24 d.) nereikėtų imtis kažko naujo. Tai metų apžvalgos ir įvertinimų mėnuo. Peržvelkite savo pasiekimus ir patirtis, kad padarytumėte išvadas ir naują Saulės ciklą pradėtumėte nauja pradžia.

Spalis puikiai tinka poilsiui, aktyvumo mažinimui, meditatyviam atsiskyrimui. Vienumos akimirkos kaip niekada stiprins ir padės tausoti senkančią energiją.

Spalis gali įsiminti kaip sudėtingas santykių metas. Augs nepasitenkinimas esama santykių situacija, kuri gali baigtis ne pačiu maloniausiu būdu. Vienok, kiekviena pabaiga tai nauja pradžia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dar lieka palankus laikas finansiniams projektams, jų paieškai ir realizacijai. Kol Jupiteris aktyvuoja jūsų pinigų reikalus, galite rasti naujų būdų praturtėti.

Gali kilti sunkumų kelyje. Problemos ryšiuose ir bendravime išlieka. Gali dingti laiškai, vėluoti siuntos.

Šaulys

Šio zodiako atstovų laukia puikus spalis. Planetų įtaka kalba apie puikų metą įgyvendinti savo svajones. Jei turite slaptų, jums svarbių vizijų, tai atėjo metas įvykti išsipildymo stebuklui. Tiesiog, be jūsų asmeninių pastangų, situacija susiklostys jums palankiu būdu. Tai metas, kai pildosi svajonės. Ir nereikia tam Kalėdų.

Kol Jupiteris vis dar jūsų zodiako ženkle ( tai truks iki gruodžio 2d.), turite puikų laiką pareikšti pasauliui apie save. Jei rimtai, tai geras mėnuo reklamuoti save, parodyti savo talentus ir potencialą. Pasaulis pasiruošęs jus išgirsti.

REKLAMA

Puikus mėnuo mokytis. Gal laikas išmokti ispanų kalbos?

Vis dar aktyvuojamas jūsų finansų būstas gali kalbėti apie norą išmokti ekonomijos pagrindų. Taip pat domins investicijų dalykai, galimybės pradėti rizikingą finansinį projektą.

Kažkam iš namiškių gali prireikti daugiau jūsų dėmesio.

Ožiaragis

Šio zodiako atstovams spalis žada įdomų ir turiningą laiką su draugais. Numatomos naujos pažintys, draugiški kontaktai. Spalį galite dar kartą įsitikinti, kokia svarbi yra draugų ir bendraminčių parama.

Matyti naujos galimybės darbinėje veikloje. Gali kilti nesantaika su darbdaviu, arba bendradarbių provokacijos pykčiams. Žinant jūsų ramų ir santūrų būdą galima daryti išvadą, kad puikiai šį nesutarimą išspręsite. Juk esate puikus derybininkas.

REKLAMA

Vis dar svarbi išlieka asmeninės realizacijos tema. Ieškosite būdų, kaip dar save norėtumėte išreikšti. Pamėginkite sau užduoti paprastą klausimą: o kas man teiktų džiaugsmą? Atsakymas gali parodyti veiklas, kurios jūsų sielą pradžiugintų.

Mėnuo palankus medituoti, atsiskirti vienumos ir pamąstymo minutėms.

Vandenis

Vandeniams rūpės nauji pasiekimai. Filosofavimo ir dvasinių ieškojimų laikas baigėsi. Atėjo aiškaus darbo ir konkrečių tikslų formavimo metas. Norėsis kaip niekada paprasto ir žemiško gyvenimo. Koncentruositės ties darbu, profesiniais pasiekimais.

Spalis gali pažerti puikių darbo pasiūlymų. Ypač seksis moteriškai pusei. Pasiremkite savo asmeniniu žavesiu ir charizma. Tai padės pasiekti savo tikslų spalį.

REKLAMA
REKLAMA

Naudos galite sulaukti iš draugiškų kontaktų. Parama ir draugų palaikymas jums tikrai garantuoti. Gali prasiplėsti šis ratas. Žvaigždės numato naujus draugus.

Vis dar gali kilti sveikatos problemų. Verta klausytis savo kūno, stebėti siunčiamus signalus. Rūpestis savimi turėtų būti prioritetas.

Gali vilioti slapta gyvenimo pusė. Norėsis gilintis ir pažinti nepažintas teritorijas. Laikas palankus mokytis ezoterinių mokslų.

Skirkite laiko vienumai.

Žuvys

Paskutinio zodiako ženklo atstovams spalis gali įsiminti kaip vienas sudėtingesnių metų mėnesių. Tai susiję su stresinių situacijų gausa jūsų kasdienybėje, su ekstremaliomis situacijomis. Situacijos klostysis taip, kad teks spręsti sudėtingas situacijas ir problemas. Galite sulaukti žinios apie kažkieno mirtį.

Rodysis, kad gyvenimas tyčia siunčia išbandymus. Todėl apsišarvuokite kantrybe. Lengva nebus. Nemalonumai baigsis.

Galite sulaukti malonaus pasiūlymo išvykti. Kelionė būtų puikus būdas pravėdinti galvą. Nauji įspūdžiai puikiai praturtintų ir taip lakią jūsų vaizduotę.

Vienišiai savo meilę ( simpatiją) sutiks tolimuose kraštuose, universiteto kiemelyje.

Spalį reikėtų vengti dvasinių praktikų. Leiskite sau pailsėti nuo nesustojamo savęs tobulinimo. Esate tobulas ir pakankamai geras.

Spalis labai geras mėnuo darbui, profesiniams pasiekimams. Matyt tai vienintelė sritis, kur jausitės puikiai ir realizuotai.

Šaltinis: asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų