REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palydime rugsėjo paskutinę dieną ir kupini pozityvumo žengiame į antrąjį rudens mėnesį. Ką pirmoji spalio savaitė atneš kiekvienam Zodiako ženklui?

Palydime rugsėjo paskutinę dieną ir kupini pozityvumo žengiame į antrąjį rudens mėnesį. Ką pirmoji spalio savaitė atneš kiekvienam Zodiako ženklui?

REKLAMA

AVINAS. Marsas skubins užbaigti darbus. Galimos finansinės problemos, kurias gali sukelti jūsų neapdairumas: stenkitės nešvaistyti pinigų ir nesigirti aplinkiniams savo profesiniais laimėjimais ar meilės pergalėmis. Bendraudami su priešinga lytimi, drumsite vandenį ir velsitės į intrigas, tačiau tai nesutrukdys užkariauti patikusio asmens simpatijų: tinkamu būdu ir tinkamu laiku pasirodysite reikiamoje vietoje.

JAUTIS. Venerą pajausite per vidinę harmoniją ir norą keisti savo asmeninį gyvenimą. Vienišiams nusimato romantinės pažintys, jei, žinoma, nesėdėsite namuose. Tačiau būkite pasiruošę tam, kad toli gražu ne visi gerbėjai, pasirodantys šiuo metu, bus tinkama jums partija. Neskubėkite, rinkitės. Darbe laukia sąstingio periodas: nei vadovybė pastebės, nei planus įgyvendinti pavyks. Tad geriau pailsėkite gamtoje ar su draugais.

DVYNIAI. Merkurijus aktyvus, tad bus daug svarbaus darbo. Ieškokite bendraminčių ir pasinaudokite jų pagalba. Naudingiausia būtų vengti emocijų ir imtis veiklos. Geras metas realizuoti grandiozinius planus. Prieš veikdami, sako žvaigždės, gerai viską apsvarstykite, nes nereikalingi žingsniai bus nenaudingi. Su mylimu žmogumi elkitės lanksčiai ir neprieštaraukite jo norui pavadovauti.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Saturnas padės sutvarkyti senus reikalus, o ir naujų pradžiai netrukdys, todėl lėtai, bet planingai judėsite tikslo link. Rimtai ir atsakingai žiūrėdami į gyvenimą, sulauksite sėkmės. Kad nepritrauktumėte negandų, apsišarvuokite optimizmu. Meilėje svarbiausia bus ištikimybė, tad į galvą gali šauti mintis patikrinti partnerį šiuo aspektu. Žvaigždės pataria neerzinti likimo įtarumu: jei esate laimingi, tiesiog mėgaukitės tuo!

REKLAMA

LIŪTAS. Jausite harmoningą Saulės įtaką, tad seksis ir sutartys, ir kūryba, ir žaidimai. Finansiniuose sandoriuose nepraraskite sveikos nuovokos ir apdairumo, tuomet išvengsite konkurentų pinklių. Meilėje būsite linkę skubėti, todėl galite priimti neapgalvotą sprendimą, kuris grės tapti jūsų asmeninių problemų priežastimi. Kad ir kaip elgtųsi jūsų mylimasis, sako žvaigždės, neskubėkite veikti. Vienišiams nusimato perspektyvi pažintis draugų vakarėlyje.

MERGELĖ. Marsas neleis atsipalaiduoti ir mėgautis nieko neveikimu. Klausimus teks spręsti vieną po kito. Dalykinė sėkmė bus tiesiogiai proporcinga jūsų darbingumui. Kuo nuoširdžiau dirbsite, tuo įspūdingesnius kūrybinius, profesinius ar finansinius rezultatus turėsite. Gali būti, kad kol kas tik paklosite būsimo dalykinio projekto pamatus, o jį plėtoti imsitės vėliau. Asmeniniame gyvenime permainų nelaukite – tai planavimo laikotarpis.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Venera padės sutvarkyti pašlijusius reikalus, o žvaigždės žada daug permainų asmeniniame gyvenime. Beveik visi reikalai bus susiję su šeima. Gali tekti spręsti artimųjų problemas – sugebėsite įtraukti visus šeimos narius. Darbe džiaugsitės ir geru uždarbiu, ir gerais santykiais su vadovais bei kolegomis. Naujos kūrybinės idėjos puikiai tiks dirvai, į kurią pasėsite ateities sėklas, paruošti.

SKORPIONAS. Venera padės sureguliuoti santykius su dalykiniais partneriais ir padidinti savo autoritetą. Palankus metas užmegzti santykius su žmonėmis, artimais savo dvasia ir įsitikinimais. Jei jums prireiks pinigų verslo plėtrai, tikrai atrasite būdą, kaip jų gauti. Tikėtini finansiškai naudingi dalykiniai pasiūlymai. Meilės reikalai ypač seksis moterims – jūsų laukia dosnūs gerbėjai ir pažintis su tuo, kuris padarys jus laimingas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Jupiteris gali pasitarnauti kaip meilės magnetas, tad ir įvykiai bus susiję su meile, santykiais ar grožio dalykais. Ne tik priešinga lytis, bet ir artimieji demonstruos jums savo jausmus, atsidavimą ir rūpinimąsi. Būsite mylimi, reikalingi ir naudingi. Gyvenimas puikus. Darbe irgi seksis. Nors žvaigždžių nuo dangaus neraškysite, tačiau kritikos neišgirsite. Jei imsitės darbų, jie jums seksis: turėsite ir dvasinės, ir finansinės naudos.

OŽIARAGIS. Venerai padedami, lengvai suderinsite savo santykius su aplinkiniais, o ypač su giminėmis ir artimaisiais, vaikais ir tėvais. Teisingai sudėlioję šeimynines pareigas ir atsižvelgdami į kiekvieno interesus, pasieksite santarvės ir ramybės. Meilėje seksis tik tuomet, jei jūsų tikslas – rimti santykiai. Tie, kurie nusiteikę lengvam flirtui, turėtų žinoti, kad atsitiktinė šio laikotarpio intriga gali atnešti vien nemalonumus.

REKLAMA

VANDENIS. Uranas vienišas ir vis dar kelia įtampą. Teks sutvarkyti kai kuriuos materialinius klausimus. Gali būti nenumatytų situacijų, kurios, ko gero, išmuš iš pusiausvyros ir rimtai sugadins nuotaiką. Jei meilėje būsite atviri ir elgsitės garbingai, iš partnerio sulauksite to paties. Optimizmas padės lengviau išbristi iš problemų pievos, tačiau žvaigždės pataria šiuo metu neplanuoti jokių ypatingos svarbos reikalų, nes aplinkybės gali būti stipresnės už jus.

ŽUVYS. Neptūno parama garantuota tiems, kam rūpės kūryba, dvasiniai dalykai. Atrasite naujų būdų dalykiniams klausimams išspręsti. Mažiau galvokite apie sunkumus ir nekreipkite dėmesio į aplinkinių priešpriešą. Visos galimybės jums atviros, tad baimintis konkurencijos nereikia. Palankus laikas menininkams – jie pajus nenusakomą įkvėpimą. O štai meilės reikalus vertėtų atidėti ateičiai, nes laikas tinkamesnis darbui ir karjerai, o ne Amūro strėlėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų