REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams savaitės pradžia žada išbandymų virtinę, tad kiekvienam iš jūsų prireiks išskirtinio įžvalgumo ir kantrybės. Tik tokiu būdu bus išvengta nesėkmių.

Zodiako ženklams savaitės pradžia žada išbandymų virtinę, tad kiekvienam iš jūsų prireiks išskirtinio įžvalgumo ir kantrybės. Tik tokiu būdu bus išvengta nesėkmių.

REKLAMA

Avinas

Jeigu po atostogų jau grįžote į darbą, tai nelengvai persijungsite į darbinį režimą. Mintys vis suksis apie atostogų įspūdžius, pažintis.

Tauras

Šiandien būsite linkę padidinti „apsisukimus“, bet kokia kaina siekti savo. Galite užrūstinti svarbų asmenį, patekti nemalonėn. Kuo daugiau norėsite, tuo mažiau gausite, ypač jei tuos norus reikšite įžūliai.

Dvyniai

Šiandieniai vizitai, pokalbiai gali ir džiuginti, ir nervinti. Sunku bus išvengti finansinių problemų, o gal ir sankcijų. Galite būti kaltinami aferomis, neištikimybe.

Vėžys

Tikriausiai nesinorės viešumo, nervins apkalbos, intervencija į asmenines paslaptis, privačius reikalus. Gali apnikti abejonės. Neieškokite kliūčių ten, kur jų nėra. Užsiimkite menine kūryba.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kai kurie praktiniai klausimai spręsis ne itin sklandžiai. Didelė tikimybė, kad pareikalavę to, kas jums turėtų priklausyti, susidursite su priešiškumu. Jokių drastiškų priemonių nesiimkite.

REKLAMA

Mergelė

Gali kilti noras bendrauti, flirtuoti net su tais, nuo kurių anksčiau stengėtės laikytis atokiau. Kita vertus, galite patirti draugo pavydą ar pyktį dėl to, kad kažkuo nesidalinate, neskolinate, demonstruojate savo pranašumą ar pan.

Svarstyklės

Regis, būsite provokuojami ginčams, liežuvavimui. Jeigu nepasiduosite įtraukiami į aštrius debatus ar intrigas, tuomet iš dalies ir patys galite tapti jų taikiniu.

Skorpionas

Rodos, būsite nelabai malonūs pašnekovai, nes pernelyg agresyviai reikšite ir ginsite savo požiūrį, tuo tarsi žemindami kitus. Labiausiai kentės artimiausi žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien pasižymėsite ypatingu kūrybingumu. Stengsitės apimti keletą veiklos sričių vienu metu. Saugokitės žalos, prižiūrėkite vaikus.

Ožiaragis

Produktyvus darbas neš neblogas pajamas. Deja, ne kiekviena rizika apsimokės. Svarbu nepadaryti rimtų klaidų. Neįprasta organizmo reakcija gali priversti jus pagalvoti apie sveikatą, labiau subalansuotą gyvenimo būdą.

Vandenis

Šiandien būsite neramūs, konfliktiški ir nenustygsite vietoje. Pasistenkite neįkyrėti tiems, kuriems jūsų draugija nelabai reikalinga arba kurie nori išsaugoti privatumą. Neprovokuokite pavydo.

Žuvys

Kažkiek gali keistis planai, susiję su investicijomis, nuosavybe. Galbūt prisiminsite, kad nesumokėjote draudimo. Nervus gali gadinti seksualinė arba psichologinė problema.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų