REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vedybinis gyvenimas – ne kiekvienam. Kai kurie žmonės tik susituokę supranta, kad toks gyvenimas jų netenkina, o kiti jau iš anksto žino, kad jiems tiesiog geriau vieniems.

Vedybinis gyvenimas – ne kiekvienam. Kai kurie žmonės tik susituokę supranta, kad toks gyvenimas jų netenkina, o kiti jau iš anksto žino, kad jiems tiesiog geriau vieniems.

REKLAMA

Daug skirtingų faktorių nulemia tai, ar jums tinka tvirta ir ilgalaikė santuoka. Astrologija rodo, kad kai kurie Zodiako ženklai daug dažniau džiaugiasi laimingu ir tvirtu vedybiniu gyvenimu, rašoma bustle.com.

1. Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Jaučio ženklą valdo Venera – meilės deivė. Taigi, nenuostabu, kad Jaučiams patinka meilės ir santuokos mintis. „Iš visų žemės ženklų Jautis yra labiausiai linkęs įsipareigoti ir palaikyti ilgalaikius santykius.“ – sako Montufar. Paprastai santykių pradėti Jautis neskuba. Jam labai svarbu saugumas ir stabilumas, todėl prieš investuodami savo laiką, jie būtinai įsitikina, kad jų išrinktasis ar išrinktoji to verti. Tačiau tokį žmogų radę, dėl savo pastovaus būdo jie jo ar jos nebepaleis. „Jaučiai puikiai supranta, kaip svarbu turėti vertingus santykius, todėl jie nebijo stengtis dėl santykių, kad ir ko tai bepareikalautų.“ – sako Montufar. – „Jaučių manymu, stiprybė ir pastovumas padeda išspręsti bet kokią problemą.“

2. Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Vėžio ženklą valdo Mėnulis, todėl Vėžiai vertina emocinį ryšį, kurį yra užmezgę su draugais ir šeima. Kaip „Bustle“ pasakojo Jennifer Lakshmi Dove, kvalifikuota astrologė, turinti „Martha Beck“ gyvenimo būdo mokytojos sertifikatą, po Vėžio ženklu gimę žmonės yra švelnūs, geri ir rūpestingi. Jis svajoja apie kartu su partneriu kuriamus namus ir apie ramų gyvenimą dviese. Vėžys padarys viską, kad tik jų partneris jaustųsi mylimas ir apsuptas rūpesčio. Jei santykiuose Vėžys jaučiasi saugus ir ramus, jis niekada jūsų nepaliks.

REKLAMA
REKLAMA

3. Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Skirtingai nei Avinas, linkęs greitai ir stipriai įsimylėti ir taip pat greitai palikti, arba Šaulys, labiau už viską vertinantis laisvę, Liūtas yra tas ugnies ženklas, kuris yra labiau linkęs norėti santuokos. „Liūtai gali būti labai ištikimi.“ – sako J. L. Dove. –  „Liūto ženklą valdo Saulė ir jis pasižymi karališka energija. Jei Liūtas pasirinko jus, jos norės su jumis būti visą gyvenimą – viskas arba nieko.“ Jiems neįdomu tuo pačiu metu susitikinėti su keliais žmonėmis. Jei kažką jau išsirinko, Liūtas norės tik to žmogaus. Jei vertinsite juos už tai, kas jie yra, džiaugsitės laimingais ir ilgalaikiais santykiais.

4. Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19)

REKLAMA

„Į santuoką ir įsipareigojimą labiausiai yra linkę tie ženklai, kurie dėmesį sutelkia į augimą per partnerystės vystymą.“ – „Bustle“ pasakoja astrologė dr. Elisa Robyn. Ožiaragiai nesibodi sunkaus darbo. Jie yra praktiški žemės ženklai, kuriems labai svarbus stabilumo ir saugumo jausmas. Anot E. Robyn, jie yra linkę į tradicijas ir senamadiškumą. „Ožiaragiai tiki, kad gyvenimą galima kurti dviese, o kad apsaugotų savo mylimuosius, gali pereiti net per ugnį.“ – sako ji. – „Jei jie ką nors myli, norės įpareigojančių santykių. Jei tuokiatės su Ožiaragiu, žinokite, kad tai – visam gyvenimui.“

REKLAMA
REKLAMA

5. Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

„Žuvų ženklui priklausantys žmonės retai būna vieniši, nes jie turi gilų poreikį susilieti su kito žmogaus siela.“ – sako Montufar. Kaip ir kiti vandens ženklai, Žuvys yra labiau emocionalios ir jautrios. Būdamos santykiuose jos tiesiog funkcionuoja geriau, nes gyvena artimesniame ryšyje su savo mylimuoju ar mylimąja. Anot Montufar, jei Žuvys jau įsipareigojo, joms nesunku tam tikrus dalykus paaukoti santykių gerovei. Žuvys yra iš tų Zodiako ženklų, kurie sunkiai dirba, kad santykiai pavyktų.

Jei jūsų Zodiako ženklo nėra šiame sąraše, tai dar nereiškia, kad jums nepavyks sukurti laimingos ir ilgalaikės santuokos. Astrologija yra daugiau nei tik jūsų Saulės ženklas – jūsų gimimo dienos schemoje gali būti kitų aspektų, rodančių santuoką. Jei norite vedybinio gyvenimo, labai gali būti, kad tai atsispindi ir jūsų astrologiniame žemėlapyje. Tačiau šie Zodiako ženklai dažniausiai nori santuokos ir labiausiai stengiasi, kad ji nenutrūktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų