REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauna moteris žuvo po to, kai į vonią, kurioje ji maudėsi, įkrito į elektros tinklą prijungtas telefonas.

Jauna moteris žuvo po to, kai į vonią, kurioje ji maudėsi, įkrito į elektros tinklą prijungtas telefonas.

REKLAMA

Nelaimė rugsėjo 18-ąją įvyko Rusijoje, Kirovo-Čepecko mieste, esančiame maždaug už 800 kilometrų į Rytus nuo šalies sostinės Maskvos.

26 metų Jevgenijos Šuliatjevos pasigesta po to, kai ji neatsiliepė į motinos skambučius ir žinutes ir ši nuskubėjo dukros ieškoti į jos namus.

Buto vonioje moteris rasta negyva.

Kaip mirties priežastis įvardijama elektros iškrova – vonioje greta kūno rastas moters telefonas, kuris buvo prijungtas į baterijos kroviklį. Spėjama, kad į 220 voltų įtampos tinklą prijungtas prietaisas nuslydo į vonią.

Buhaltere dirbusi Jevgenija Šuliatjeva, kaip ir daugelis žmonių, turėjo savo paskyras socialiniuose tinkluose, viename iš jų rusė nuolat viešindavo savo asmenukes.

REKLAMA
REKLAMA

Moters mirties tyrėjai bando išsiaiškinti, ar telefonas ir baterijos kroviklis atitiko keliamus saugos reikalavimus, mat šie elektros prietaisai net ir sąlyčio su vandeniu metu negali akimirksniu nužudyti žmogaus.

REKLAMA

Tuo tarpu pirminiai nelaimės tyrimo duomenys leidžia manyti, kad Jevgenija Šuliatjeva mirė iš karto.

Rusijoje tai ne pirmas toks atvejis: 2017 metų gruodį panašiomis aplinkybėmis žuvo perspektyvi sportininkė, 15-metė Irina Rybnikova. Mergaitės kūnas taip pat rastas vandens pilnoje vonioje, o greta kūno – telefonas. Po šio atvejo Rusijos tarnybos išplatino perspėjimus vonioje nesinaudoti telefonų baterijų pakrovėjais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų