REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagal horoskopo ženklą galima nustatyti asmens finansinius sugebėjimus, požiūrį į pinigus ir polinkį į verslą bei sėkmę. Išskiriami 3 Zodiako ženklai, kurie vadinami tikrais gobšuoliais, o pinigų jiems bus maža visada. Tai Jautis, Liūtas ir Skorpionas. 

Pagal horoskopo ženklą galima nustatyti asmens finansinius sugebėjimus, požiūrį į pinigus ir polinkį į verslą bei sėkmę. Išskiriami 3 Zodiako ženklai, kurie vadinami tikrais gobšuoliais, o pinigų jiems bus maža visada. Tai Jautis, Liūtas ir Skorpionas. 

REKLAMA

Avinas (kovo 21 – balandžio 20 d.)

Avinas yra labai iniciatyvus ir norintis rizikuoti, o kartais linkęs ir į pavojingus neapgalvotus poelgius. Todėl visą jo gyvenimą finansų srityje galima pastebėti pakilimus arba nuosmukius.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21 d.)

Turtas ir materialinė nepriklausomybė Jaučiui yra visų pirma. Jis nesišvaistys ir nerizikuos išmesti pinigus į kanalizaciją. Tačiau jis pasirengęs ilgai ir sunkiai dirbti už gerą atlygį.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21 d.)

Dvynių pajamas atneša intelektualus darbas. Jie dažnai kenčia nuo kantrybės ir ištvermės stokos. Tačiau galimybė rasti sprendimus, kur kiti atsisako, padės jiems išlipti sausiems iš vandens.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys (birželio 22 – liepos 22 d.)

Turtas vėžiui yra oro pagalvė. Jis turi uoslę pinigams, pasirenka patikimiausią savo santaupų saugojimo būdą, todėl jis visada išgyvens bet kokią krizę, neatsidūręs skurde.

REKLAMA

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Pinigai Liūtui yra sėkmės ir asmeninių laimėjimų rodiklis. Šlovė yra svarbiau už turtus. Tačiau siekdamas pelno, šio ženklo atstovas gali organizuoti kitus žmones ir priversti visą komandą dirbti sau.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23 d.)

Mergelė gali turėti vieną profesiją ar vieną originalią mintį, tačiau dėka efektyvumo ir praktiškumo viskas atgyja. Ji žino kiekvieno cento vertę, yra kukli ir drausminga.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23 d.)

Svarstyklės – meistrės, naudojančios partnerius (verslą ar santuoką) uždirbant pinigus. Jie nemėgsta varžyti išlaidų, todėl nuolat svyruoja tarps švaistymosi ir kaupimo būdų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22 d.)

Skorpionas yra tikras, kad pinigai yra valdžia. Jis žino, kaip pasigaminti turtą nuo nulio ir yra pasirengęs rizikuoti bet kokiomis sumomis. Tačiau šio ženklo žmogus gali ateiti į sunkų gyvenimo periodą be rezervo ir ilgą laiką gyventi „nuo galo iki galo“.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21 d.)

Šaulys gyvena nuo atlyginimo iki atlyginimo. Pinigai ateina ir išeina lengvai. Finansuose šio zodiako ženklo atstovui pasisekė, nors jis ir nemėgsta apsunkinti savęs sunkiu darbu. Jis gali ilgai ieškoti savęs gyvenime, skubėti iš darbo į darbą.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20 d.)

Ožiaragis uždirba pinigus sunkiai dirbdamas ir labai atsakingai elgiasi su tuo, ką uždirbo. Taupymas ir net šykštumas yra neatsiejama tikro Ožiaragio gyvenimo dalis. Vargšų šio ženklo atstovų yra labai mažai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Materiali Vandenio padėtis gali kisti nenuspėjamai. Bet jei staiga jam pavyksta sutelkti dėmesį į konkretų tikslą, įtraukti apdairumą ir atsargumą, tuomet gali sukaupti kapitalą.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20 d.)

Dėl nepaprastai stiprios intuicijos Žuvys gali nugrimzti į darbą, kurį visi laikys nesėkme. Ir jei šio ženklo žmonės yra bent šiek tiek ambicingi, tada jie tikrai turės ištvermės ir jėgų pasiekti savo tikslus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų