REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekiant sėkmės šiandien vieniems žvaigždės pataria negailėti savęs dirbant, kitiems – labiau laikyti liežuvį už dantų. Tačiau kai kuriems ženklams ši diena ypač tinka meninei kūrybai ir svajonėms.

Siekiant sėkmės šiandien vieniems žvaigždės pataria negailėti savęs dirbant, kitiems – labiau laikyti liežuvį už dantų. Tačiau kai kuriems ženklams ši diena ypač tinka meninei kūrybai ir svajonėms.

REKLAMA

Avinas

Neužmeskite nebaigtų darbų ir nieko nepalikite savieigai. Išgirsta naujiena ar pasiruošimas kelionei, pasimatymui, pristatymui sukels emocijų, nerimo. Verčiau nepasikliaukite nepatikrinta informacija.

Tauras

Trokšite darnos, tarpusavio supratimo, tačiau ne visi tai teisingai supras. Kai kuriems aplinkiniams atrodys, kad bandote primesti savo nuomonę bei principus, arba turite slaptų ketinimų.

Dvyniai

Tikriausiai pajusite, kad nelengva atsisakyti kai kurių sumanymų, keisti planų, nors tai ir reikalinga. Būkite apdairesni, tvarkydami finansų ir meilės reikalus: ne viskas bus vertinga, kas žibės ir masins.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nuotykis ar flirtas, patirtas kelionėje, įsimins ilgam. Gali būti, kad to pamiršti neleis ir padariniai. Regis, kils moralinė dilema. Gali pritrūkti jėgų ar lėšų norint atlikti norimą darbą, gauti naudingą projektą.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien teks rimčiau paplušėti, bet tai išeis į naudą: įgysite daugiau įgūdžių, patirties, ugdysite valią. Blogiau, jei neturite kuo užsiimti. Tuomet keistas nerimas gali paskatinti įsivelti į nešvarią avantiūrą.

Mergelė

Domins įvairūs susiėjimai, kolektyviniai renginiai. Didelę įtaką jums darys draugai, tarp jų ir virtualūs pažįstami. Tik su jais jums bus smagu ir įdomu. Tai gali skaudinti jūsų artimuosius.

Svarstyklės

Šiandien užsiimkite menine kūryba, mąstykite, svajokite, nes praktiniai reikalai spręsis sunkiai. Gali susitrukdyti numatyta išvyka. Galbūt sužinosite apie užkulisines intrigas. Reikia itin saugotis lėtinių ligų paūmėjimo, vagysčių.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aktyvi, energetiška diena. Galimas kūrybinės energijos pliūpsnis. Tačiau vakare gali susvyruoti kai kurie planai, įsitikinimai. Sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate, venkite svaigalų.

Šaulys

Tikriausiai savo pastangas nukreipsite į gerovės, materialinio pagrindo kūrimą. Tiktų ieškoti naujų uždarbio galimybių, tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

Ožiaragis

Su gerai pakabintu liežuviu, sugebėjimu gražbyliauti gebėsite išlaviruoti bet kokioje situacijoje ir ją pakreipti savo naudai. Bendravimo procese ir kitiems leiskite būti savimi, neribokite jų minčių, iniciatyvos, tuomet išties bus įdomu.

Vandenis

Dideliems užmojams šiandien stokosite jėgų ir realių galimybių. Geriau būtų nekelti nei sau, nei kitiems ypatingų reikalavimų, pretenzijų. Nukreipkite savo dėmesį į šeimą, artimuosius.

Žuvys

Nepirškite savo nuomonės visur, kur tik galite. Veiksmingiau būtų pateikti savo poreikius kaip diskusijų objektą ir surasti bendraminčių. Akivaizdu, kad neatsisakysite pasilinksminti, jei atsiras smagi draugija.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų