REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, su kokiomis nuotaikomis įžengsime į naują savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad laukia įdomios dienos, todėl turėtumėte susimąstyti, ką norite veikti ir kuria kryptimi eiti. 

Pats metas sužinoti, su kokiomis nuotaikomis įžengsime į naują savaitę. Astrologas Naglis Šulija sako, kad laukia įdomios dienos, todėl turėtumėte susimąstyti, ką norite veikti ir kuria kryptimi eiti. 

REKLAMA

 

Avinas. Noras darbuotis smarkiai sumažės savaitės viduryje – tiesiog užsinorės poilsio. Be to, dabar bus svarbi kitų žmonių nuomonė, veiksmai arba siekiai – jie įtrauks, vers veikti ne taip, kaip norite jūs, o kaip reikia tiems kitiems asmenims. Dalykinės aplinkybės irgi gali būti panašios.

Jautis. Nedidelių darbų, visokių įsipareigojimų vykdymo gali būti išties nemažai, teks imtis visko iš eilės ir nebambėti. Palankus metas užsiimti su sveikata susijusiais reikalais arba veikla. Antroje savaitės pusėje išaugs svarbių susitikimų, dalykinių pokalbių tikimybė.

Dvyniai. Atrodo, laukia linksma savaitė – progų smagiai pasilinksminti gali būti daugiau, nei galėsite aprėpti. Būsite labai kūrybingi, dėl to bus lengva smagiais arba gražiais dalykais nudžiuginti ir save, ir esančius šalia. Visgi antroje savaitės pusėje apie save gali priminti ir pareigos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Vis daugiau dėmesio gali paprašyti namai, šeimos reikalai – čia ir norėsis, ir tikriausiai reikės imtis veiklos įvairiose srityse. Bet ir nuveikti pavyks daug – tai tikrai džiugins. Šalia šių rūpesčių savaitės pabaigoje ims daugėti nedidelių smagių pramogų.

REKLAMA

Liūtas. Piniginiai reikalai pamažu praras svarbą, o svarbu bus daugiau bendrauti su draugais ar senais pažįstamais, mokytis, skaityti, plėsti akiratį įvairiausiose srityse. Galimos trumpos kelionės ar išvykos. Antroje savaitės pusėje atsiras su namais susijusių dalykinių reikalų.

Mergelė. Reikėtų nusiteikti tam, kad iki šiol lydėjęs energijos antplūdis dabar atslūgs ir pasidarys svarbu ne kokie šaunūs jūs esate, o kokios naudos galite turėti – šioje srityje aplinkybės klostysis vis geriau. Be to, antroje savaitės pusėje pasidarys svarbu ir daugiau bendrauti su draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Veiklumo ir taip nestigo, o šią savaitę ir jo, ir energijos, ir nusiteikimo tikslą ar tikslus pasiekti greitai ir nesidairant į šalis bus dar daugiau. Puikus metas bet kokiai veiklai, kurios imsitės, ar kurią prižiūrėsite patys. Taip pat vis geresnis jis ir sportuojantiems. Ims gerėti ir piniginiai reikalai.

Skorpionas. Pirmoje savaitės pusėje nieko ypatinga nevyks, tačiau tai palankus metas prisiminti svarbesnius asmeninius reikalus ir nudžiuginti aplinkinius savo humoru. Vėliau pasidarysite judresni ir dalykiškesni, atsiras rimtesnių, bet visgi greitai sutvarkomų reikalų. Teks imtis veiklos.

Šaulys. Darbe darbo dar bus, tačiau vyraus įprasti, gerai žinomi darbai , įprasti reikalai, o ir tuos pačius tvarkyti palankus metas eina į pabaigą. Taip pat bus svarbi kolektyvinė veikla – susitikti, galbūt ką smagaus nuveikti su artimais draugais, o su kolegomis darbe planuoti ateitį ir imtis atitinkamų darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe darbų ir taip nestigo, o dabar ir jų, ir su jais susijusios veiklos gali būti dar daugiau. Teks imtis visko iš eilės, veikti ryžtingai ir efektyviai. Atrodo, rimtų kliūčių būti neturėtų, taigi, viskas pavyks. Savaitės pabaigoje atsiras būtinybė aptarti reikalus su artimais draugais.

Vandenis. Savaitės pradžia tikriausiai nebus kuo nors ypatinga – vyraus įprasti darbai, gerai žinoma tvarka. Antroje savaitės pusėje reikalai pajudės – darbe atsiras daugiau nedidelių, greitai sutvarkomų reikalų, be to, prasidės geras metas keliaujantiems.

Žuvys. Atrodo, laukia rami savaitė – atrodys, kad visi svarbūs dalykai vyksta kažkur ten, jūsų net neketindami įtraukti. Liks smulkmenos: nedidelis pagyvėjimas darbe savaitės viduryje, susitikimai su draugais jos pabaigoje. Prasidės palankus metas dalykinėms kelionėms.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų