REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia žada naujų potyrių ir galimybių horizontus, tačiau daugeliui Zodiako ženklų prireiks neprarasti kritinio mąstymo ir blaivaus proto. Net ir menkiausias aplaidumas gali nulemti nesėkmę ateityje.  Avinas

Savaitės pradžia žada naujų potyrių ir galimybių horizontus, tačiau daugeliui Zodiako ženklų prireiks neprarasti kritinio mąstymo ir blaivaus proto. Net ir menkiausias aplaidumas gali nulemti nesėkmę ateityje.  Avinas

REKLAMA

Būsite žaismingai nusiteikę, vilios pramogos, pasimatymai, kūrybiniai bandymai. Gerai pagalvokite, ar verta pradėti žaidimą, kuris pakenktų draugystei. Nepameskite asmeninių daiktų, nepamirškite susitarimo.

Tauras

Šiandieną skubėsite greičiau atsikratyti darbų, pareigų. Jeigu kažką padarysite atmestinai, vakare ramūs nesijausite. Nuojauta kuždės, kad aplaidumas nepraeis be padarinių.

Dvyniai

Beveik visą dieną ištversite nesusipykę su niekuo iš aplinkinių. Visgi vakare jūsų vidinis demonas prabus ir turbūt sužeis artimo žmogaus sielą. Drastiški poelgiai išties nieko gero neduos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Regis, jums labai patiks be vidinių stabdžių išlaidauti, mėgautis malonumais ir džiuginti artimuosius bei gerbėjus. Vis dėlto vakare susigriebsite, kad iššvaistėte per didelę sumą arba patyrėte žalos.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien gali apimti nenumaldomas tolimų erdvių šauksmas, žinių ir naujienų troškulys. Galbūt ateities planus aptarsite su žmonėmis, kurie gali paveikti įvykius. Tikėtina kelionė.

Mergelė

Jūs skubėsite atlikti būtinuosius darbus ir užsiimti įdomesne veikla. Kai kurie iš jūsų nepajėgs atsipalaiduoti ir vakare, nes nerimaus dėl konferencijos, festivalio arba kito renginio organizavimo ar eigos.

Svarstyklės

Jeigu šiuo metu jums nedelsiant reikės ką nors svarbaus nuspręsti, atidžiai išklausykite pašnekovus: tai gali būti jums naudinga. Jūsų nuoširdaus dėmesio laukia ir artimieji, draugai, vaikai. Arba jūs jų laukiate talkoje, iškyloje.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien jus labai domins įvairios paslaptys, gyvenimo užkulisiai ir užribiai. Lengva bus apsigauti, nes jums pateiks nekonkrečią, prieštaringą informaciją, kurią galima suprasti įvairiai.

Šaulys

Jeigu diena bus rami ir galėsite ją leisti netrikdomi, tuomet jums seksis kūrybinė veikla, žavės informacija apie tolimus kraštus, svetimas kultūras. Dėl neatsparumo stresui emocinė įtampa į vakarą vis dėlto augs.

Ožiaragis

Kažkas gali jus gundyti investuoti į rizikingą veiklą, pirkti ar parduoti, išsinuomoti ar išnuomoti. Galbūt būsite raginami tartis dėl verslo projektų, politinių siekių, juos derinti. Rizika turi būti pamatuota, nes avantiūrizmas ves į aklavietę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tikriausiai pasižymėsite komercine uosle ir reikalai neblogai judės į priekį. Vis dėlto sėkmė labai priklausys nuo sugebėjimo bendrauti, megzti ryšius. Įmanomos intriguojamos pažintys.

Žuvys

Aplinkybės privers atkreipti dėmesį į kelis dalykus, kurių anksčiau nepastebėdavote. Galbūt teks pripažinti, kad teisūs kiti, o ne jūs. Turbūt tenkinsite nemažus šeimos narių poreikius. Nepatartini tiesmuki pareiškimai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų