REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Rugsėjo 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Diena nebus prasta, tačiau galite pasiduoti pasyvumo, suglebimo jausmui, pernelyg piktnaudžiauti svaigalais ar pataikauti slaptiems įgeidžiams. Tausokite nervų sistemą, daugiau ilsėkitės, atsargiai vairuokite.

Jautis

Šiandien būsite nervingi ir neatsargūs. Turėkite omenyje, kad nuo jūsų labai priklausys aplinkinių gera nuotaika ir bendravimo kokybė. Paskubėję galite pasielgti netinkamai.

Dvyniai

Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su atostogomis arba nuosavu verslu. Kita vertus, nerimausite, ar pavyks įtikti dominančiam žmogui, jeigu ruošiate jam staigmeną, dovaną ar pan.

Vėžys

Iš toli galite gauti nekokią žinią. Arba tiesiog nerimausite dėl kelionės, interviu, išvykusio žmogaus, laukiamo atsakymo, informacijos ir pan. Gali paaštrėti nesantaika su kaimynais, partneriu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien lengvai megsis naujos pažintys, bursis kompanijos, tačiau galimi nemalonūs incidentai. Sunku bus pažaboti audringas emocijas. Pasisaugokite agresijos. Nugalėkite pyktį ir pavydą.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien bus nelengva matyti, girdėti, kad jums svarbūs žmonės daro grubias klaidas, lengvabūdiškai elgiasi ir pan. Prireiks kantrybės bei nuoširdžios meilės, kad rastumėte raktą į jų širdis.

Svarstyklės

Stenkitės būti objektyvūs kitų žmonių atžvilgiu, pamėginkite į viską pažvelgti jų akimis. Galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą.

Skorpionas

Tikėtini emociniai stresai, nesusipratimai. Jausitės gana nesaugiai dėl užklupusių asmeninių arba profesinių problemų. Dominantis žmogus elgsis nestabiliai ir jums teks nertis iš kailio, norint kažkaip pagerinti situaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien išgirsta naujiena gali paskatinti priimti skubų sprendimą. Pavojinga pasiduoti pagundai kažką brangaus pirkti, įsiskolinti ar rizikuoti savomis bei svetimomis santaupomis. Galima abejotina seksualinė avantiūra.

Ožiaragis

Rizikinga diena, tad verčiau neviršykite greičio kelyje ir nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais žmonėmis. Labiau kontroliuokite savo ištariamus žodžius bei apgalvokite rašomus komentarus.

Vandenis

Gerai jaustis labiausiai jums trukdys jūsų nervingumas ir aplink jus susikūręs įtampos laukas. Labai lengvai galite kitus įžeisti, supykdyti. Nepasiduokite provokacijoms, neprovokuokite avarinių situacijų.

Vytautus.com

Žuvys Šiandien tikėtini šiokie tokie nusivylimai, susiję su vaikais, draugais, partneriu, kolektyvu ar jūsų pozicija ir vaidmeniu jame. Regis, kils nesutarimų, ginčų. Galbūt sulauksite pažadų, kurie vargu ar gali būti realiai įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų