REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, ką jums žvaigždės atneš naują savaitę? Pateikiame jums išsamų astrologo Naglio Šulijos horoskopą. 

Trokštate sužinoti, ką jums žvaigždės atneš naują savaitę? Pateikiame jums išsamų astrologo Naglio Šulijos horoskopą. 

REKLAMA

Avinas. Nedidelių darbų, kasdienių reikalų tikrai nestigs ir reikės imtis visko iš eilės. Be to laiko gali prireikti ir su sveikata ar sveikatingumui, kuriuo rūpintis metas labai geras. Taip pat bus svarbūs santykiai su kai kuriais, greičiausiai asmeniškai svarbiais asmenimis. Puoselėti juos metas puikus.

Jautis. Veikti tikrai bus ką – nedideli darbai, visokie neatidėliotini reikalai plauks gana srauniu upeliu. Kita vertus, jie nebus dideli, kai kurie bus smagūs, todėl labai smarkiai nevargins. Be to ir pramogų bus, greičiausiai tokių, kurios verčia smagiai pajudėti.

Dvyniai. Gyvenimas gražėja: progų smagiai pasilinksminti, pasidžiaugti nedidelėmis pramogomis bus vis daugiau. Be to, būsite labai kūrybiški ir puikios nuotaikos, bus lengva kurti mielus, gražius dalykus. Geras metas tęsti svarbius darbus ar pertvarkymus namie.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Vis dar būsite labai judrūs ir linkę plėsti akiratį visose svarbiose jums srityse. Tačiau nesunku pajusti, kad tas laikas eina į pabaigą, mat dabar dėmesys vis dažniau kryps namų, šeimos reikalų link, čia atsiras darbų, kuriuos reikia nuveikti ir reikalų, kuriuos būtina sutvarkyti.

REKLAMA

Liūtas. Vis dar rūpės, bus svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai. Šioje srityje būsite linkę veikti greitai ir ryžtingai, tai duos gerų rezultatų. Bet tuo pat metu darysitės vis atviresni ir žmonėms, ir žinioms, be to, atsiras daugybė priežasčių susitikti su mylimais draugais.

Mergelė. Būsite energingi, veiklūs, prie tikslo žengsite drąsiai ir nesismulkindami, dėl to geriausiai seksis tie darbai ir veikla, kurios imsitės ar kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Puikiai seksis sportuojantiems. Taip pat dabar gali susidaryti palankios aplinkybės gauti daugiau finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite labai dalykiški, iškalbingi, greitai ir efektyviai tvarkysite visus reikalus. Bus lengva rasti bendrą kalbą su reikalingais žmonėmis, sėkmė lydės ir tuos, kurie mokosi ar moko kitus. Beje, aplinkiniams puikų įspūdį darys ir nuolat didėjantis jūsų asmeninis žavesys.

Skorpionas. Dienos slinks ramiai – darbe svarbių darbų, o namie ypatingų reikalų tikimybė labai nedidelė. Liks laiko sau, savo pomėgiams ar tiesiog poilsiui – didelio veiklumo laikas netruks ateiti. Palankus metas su kolegomis aptarti ateities planus darbe.

Šaulys. Nestigs darbo darbe, profesijos srityje. Visgi vyraus gerai žinomi darbai ir įprasti reikalai, kuriuos tvarkant svarbiausia – profesionalumas. Taip pat dabar bus palankus metas susitikti su artimais draugais, pabūti drauge ir net visiems drauge imtis kokios nors smagios veiklos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Daugės darbo darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, todėl tempas bus nemažas. Visgi nestigs ir tam tikro žaismingumo, todėl smarkiai nepervargsite. Sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su meno, grožio, patogumų kūrimu.

Vandenis. Dalykinėje srityje veiklos nedaug – darbe, profesijos srityje aplinkybės kol kas nieko ypatinga nesiūlys. Savaitės viduryje gali ateiti įkvėpimas užsiimti kai kuriais darbais namie. Palankus metas kelionėms – ir dalykinėms, ir pažintinėms, ir skirtoms poilsiui.

Žuvys. Palankus metas aiškintis santykius teisiniais būdais – atrodo, savo priešus pavyktų prispausti kaip reikiant. Nors teisinių būdų gali ir neprireikti – anai pusei pakaks vien jūsų nusiteikimo. Taip pat sėkmė lydės tuos, kurie ieško papildomų finansinių išteklių savo veiklai plėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų