Traškūs ir sultingi kijevai: vien pagalvojus kaupiasi seilės

Jeigu galvojate apie skanius pietus arba vakarienę, išbandykite lengvai paruošiamus kijevo kotletus, kurie sužavės nuo pirmojo kąsnelio.

Kijevo kotletai

Jums reikės:

600 gramų maltos vištienos, druskos, pipirų, smulkintų žalumynų, 1 skiltelės česnako, 2 kiaušinių, 2 stiklinių miltų, pusės stiklinės pieno, džiūvėsėlių, aliejaus, 100 gramų sviesto.

Iš pradžių žalumynus, česnaką sumaišome su sviestu, pagardiname druska bei pipirais. Padedame sustingti.

Tuomet į maltą vištieną įmušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, dedame miltų, pilame pieno bei išmaišome masę. Iš mėsos formuojame paplotį, į vidurį dedame po gabaliuką sviesto bei suformuojame kotletus.

Tada įkaitiname keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvoliojame džiūvėsėliuose bei kepame iš visų pusių, kol gražiai parus.

Patiekiame ir skanaujame!

Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų