REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsibėgėja rugsėjis. Daugelis mūsų jau suskubo pasinerti į darbus, mokslus bei papildomas veiklas. Astrologas Naglis Šulija sako, kad ateinanti savaitė bus įdomi ir išskirtinė kone kiekvienam Zodiako ženklui.

Įsibėgėja rugsėjis. Daugelis mūsų jau suskubo pasinerti į darbus, mokslus bei papildomas veiklas. Astrologas Naglis Šulija sako, kad ateinanti savaitė bus įdomi ir išskirtinė kone kiekvienam Zodiako ženklui.

REKLAMA

Avinas. Nedideli, tačiau gana svarbūs darbai, reikalai, kurių reikia imtis nedelsiant, plauks plačia upe ir ilsėtis nebus kada. Kita vertus, tai produktyvus laikas, nuveikti, sutvarkyti pavyks išties nemažai. Palankus metas tiems, kurie rūpinasi savo ar kitų žmonių sveikata.

Jautis. Metas linksmas ir smagus – progų smagiai pasilinksminti, nuveikti ką smagaus ir įsimintino gali būti daugiau, nei spėsite aprėpti. Būsite labai kūrybiški, o ypatinga sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, grožio, patogumų kūrimu.

Dvyniai. Gali būti, jog dėmesį ir norėsis, ir reikės (nes aplinkybės klostysis labai palankiai) daug dėmesio ir pastangų skirti namams, galbūt šeimos reikalams. Atrodo, čia per trumpą laiką pavyktų nuveikti, pasiekti išties nemažai. Savaitgalį darbų intensyvumas mažės, atsiras vis daugiau smagių, malonių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Laikas labai palankus mokytis, ieškoti reikalingų žinių, informacijos, rašyti laiškus ir raštus, taip pat susitikti su įdomiais jums žmonėmis, bendrauti įvairiausiomis temomis, geras jis ir trumpoms išvykoms ar ekskursijoms. Žodžiu, puikus metas plėsti akiratį visais įmanomais būdais ir įvairiausiose srityse.

REKLAMA

Liūtas. Labai tikėtina, kad dabar daug laiko, dėmesio ir pastangų paprašys piniginiai, turtiniai reikalai. Kita vertus, pastangos šioje srityje žada atnešti išties nemenkos finansinės naudos, tad verta naudotis proga ar progomis. Savaitgalį dėmesys nukryps ir draugų, smagių pokalbių link.

Mergelė. Dabar jūsų metas – būsite ir energingi, ir drąsūs, ir iškalbingi, ir dalykiški ir kupini asmeninio žavesio. Visas šias savybes sudėjus krūvon gaunasi stačiai neatremiamas mišinys, tinkantis bet ką pasiekti, atverti visas duris ir net širdis. Šios pastangos netrukus atneš ir finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali lydėti keistas įspūdis, kad niekas nevyksta, o jeigu ir vyksta, tai ne su jumis ir ne ten, kur esate jūs. Ką gi, kol kas bus galima ilsėtis ir domėtis kuo tik širdis geidžia. Savaitgalį paaiškės, kad poilsis baigėsi – labai išaugs noras kibti į darbus, o po savaitgalio prasidės ir jie.

Skorpionas. Dabar bus svarbi kolektyvinė veikla: kartu su artimais draugais būtų lengva ne tik aptarti bendrus reikalus, bet ir imtis visiems įdomios ir smagios veiklos. Darbe su kolegomis būtų galima aptarti ateities planus. Tiktų ir pradėti kokį nors nemažą projektą, sumanymą.

Šaulys. Darbe gali būti daug visokiausios veiklos – palankus metas ir biurokratinius reikalus tvarkyti, ir patiems ryžtingai ko nors imtis, tiktų ir anksčiau pradėtus darbus tęsti. Maža to, čia gali būti ir smagių aplinkybių. Sėkmė lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Kol kas bus galima džiaugtis puikia nuotaika, fizine forma ir gera nuotaika, bet dalykinėje srityje veiklos nedaug. Palankus metas kelionėms – ir dalykinėms, ir poilsinėms, ir skirtoms nuotykių ieškoti. Savaitgalį gali paaiškėti, kad rudens darbymetis – jau visai čia pat.

Vandenis. Atrodo, kol kas nieko ypatinga nevyks – dienos slinks ramiai, vyraus įprasta rutina, liks laiko sau, savo pomėgiams. Iš neturėjimo ką veikti gali gimti minčių kaip patiems nuotykių pasiieškoti. Savaitgalį prasidės palankus metas kelionėms – ir dalykinėms, ir poilsinėms.

Žuvys. Kol kas vyraus įprastos, gerai žinomos aplinkybės, kurios stums elgtis ne taip, kaip reikia jums, o taip, kaip reikia kažkam kitam. Dalykinėje srityje irgi gali būti panašiai arba bus kažkokių sunkiai įveikiamų rūpesčių. Bet šis spaudimas savaitgalį ims mažėti ir bus aišku, kad netrukus jis visai pasibaigs.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų