REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologinės penktadienio prognozės Zodiako ženklams išties gali būti džiuginančios. Visgi, sėkmingos dienos potyriams pasiekti gali prireikti ir jūsų asmeninio įžvalgumo.

Astrologinės penktadienio prognozės Zodiako ženklams išties gali būti džiuginančios. Visgi, sėkmingos dienos potyriams pasiekti gali prireikti ir jūsų asmeninio įžvalgumo.

REKLAMA

Avinas Kad pailsėtumėte, atsipalaiduotumėte, prireiks itin ramios ir saugios aplinkos. Nerimui atsirasti nereikės realios priežasties, tad vertėtų vyti nuo savęs visas blogas mintis, ypač jei jos susijusios su artimais žmonėmis, jūsų namais, šeima. Geras laikas prašyti draugų pagalbos.

Tauras Kur nors išvykite, pramogaukite, džiaukitės savimi, artimaisiais bei gyvenimu. Pasinaudokite puikia proga sustiprinti šeiminius ryšius ir užsitikrinti jums svarbių asmenų paramą.

Dvyniai Veiklai ne pats geriausias metas. Vis dėlto tinkamas laikas susitikti su aukštais, įtakingais asmenimis neoficialioje aplinkoje. Daugiau dėmesio skirkite tėvams. Būkite atsargesni su ugnimi, su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Iš esmės nieko naujo nesiimkite ir nieko nekeiskite. Nebūkite vieni, lankykite draugus, kvieskite pas save svečių. Vis dėlto nepamirškite labiau pasirūpinti savo pora: šiandien šeima turi būti pirmoje vietoje.

REKLAMA

Liūtas Būsite kiek uždaresni, nepatiklesni, tačiau greitai nusiraminsite, jei susitiksite su mylimu žmogumi ar geru draugu. Kita vertus, nebendraukite su tais, kurių nenorite matyti, kurie tiesiog nepatinka. Sena draugiška pažintis netikėtai gali virsti romantišku ryšiu.

Mergelė Jūs vėl kupini entuziazmo bei ryžto, lengvai pavyksta viskas, kad ir ko imatės. Raskite laiko ir labiau savimi pasirūpinti! Tai romantiškų susitikimų diena: neliūdėkite vienatvėje.

Svarstyklės Nerimas, įtampa greitai atslūgs, jei sau leisite įsigyti seniai svajotą daiktą ar papuošalą, nueisite papietauti į savo mėgstamą restoraną ar kavinę. Būkite dosnesni artimiesiems, dėl nieko nepriekaištaukite.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Reikalai taisosi. Jūs puikiai praleisite laiką, jei susitiksite su draugais ir išvyksite kur nors kartu į gamtą, prie vandens. Šios dienos susitikimai, pažintys paliks neišdildomą įspūdį.

Šaulys Neplanuokite kelionių, nebent į tėviškę. Pamirškite dalykinius rūpesčius, galvokite tik apie artimuosius. Būkite atidesni antrajai pusei.

Ožiaragis Gera diena pamiršti visus rūpesčius, problemas ir džiaugtis tais, kuriuos mylite. Šiandien užsimezgęs meilės ryšys, ko gero, bus susijęs su jūsų senomis reinkarnacijomis. Jis taps intriguojantis.

Vandenis Nepykite dėl gaunamų pastabų. Kita vertus, susimąstykite, ar patys nesate perdėm skrupulingi ir reiklūs artimiesiems, ar nuo jūsų nuostatų, taisyklių nepavargo šeima, ar jų nenualinote slegiančiu „reikia“? Ši diena puiki atsiprašyti, taikytis su artimaisiais.  

Žuvys Labiau orientuokitės į antrąją pusę, taip bus ramiau. Jei jaučiatės nusikaltę, atsiprašykite neatidėliodami: šios dienos susitaikymas ilgam sutvirtins jūsų santykius. Palankus metas deryboms, dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų