Šios uogienės receptas plis iš kartos į kartą: mėgausitės skoniu

Tinklaraštininkė, pasidalijusi obuolių ir aviečių uogienės receptu, įsitikinusi, kad ji tokia gardi, kad gamins vėl ir vėl. Tereikia tiksliai įsidėmėti receptą ir kibti į darbą jau dabar. 

Obuolių ir aviečių uogienė (Kviečiu į virtuvę nuotr.)

Jums reikės:

kilogramo aviečių, pusantro kilogramo obuolių, kilogramo cukraus, 100 ml vandens. 

Pirmiausia avietes nuplaukite. Tada obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius bei supjaustykite gabaliukais.

Avietes su obuoliais berkite į puodą, užpilkite cukrumi ir vandeniu. Virkite ant mažos ugnies, vis pamaišydamos, kad nepradėtų svilti.

Uogienė suvirs bei taps tiršta ir gražios rožinės spalvos. Aš viriau uogienę maždaug 40 minučių (tai gali užtrukti 30-60 minučių).

Uogienę išpilstykite į švariai išplautus bei iškaitintus stiklainius. Skanaus!

Šaltinis: Kviečiu į virtuvę


Rašyti komentarą...
s
sirupas
2019-09-03 11:47:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
bevertis.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų