REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai mėgstu įvairius varškėčius, buvau jų pasiilgusi, todėl nieko nelaukdama nusprendžiau jų išsikepti. Gavosi labai minkšti be purūs, tarsi bandelės“, – sako recepto autorė Audronė.

„Labai mėgstu įvairius varškėčius, buvau jų pasiilgusi, todėl nieko nelaukdama nusprendžiau jų išsikepti. Gavosi labai minkšti be purūs, tarsi bandelės“, – sako recepto autorė Audronė.

REKLAMA

Reikės: varškė: 2 pakelių po 180 gramų; kiaušiniai: 2; miltai: 4 valgomųjų šaukštų; cukrus: 2-3 valgomųjų šaukštų; kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio; vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio; aliejus (kepimui).

GAMINIMAS

Pirmiausia varškę išmaišome su visais kitais nurodytais ingredientais (išskyrus aliejų).

Tuomet padarome apvalios formos varškėčius. Apkepame juos keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių.

Patiekiame su mėgstamais pagardais ir skanaujame!

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų