REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjo lemtingas metas Zodiako ženklams. Vieni privalės pasinaudoti gyvenimo metamomis progomis, kitiems pranašaujamos naujos, gyvenimą keisiančios pažintys.

Atėjo lemtingas metas Zodiako ženklams. Vieni privalės pasinaudoti gyvenimo metamomis progomis, kitiems pranašaujamos naujos, gyvenimą keisiančios pažintys.

REKLAMA

Avinas

Turėtų neblogai sektis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti, leistis į kelionę, įspūdingai priimti svečius ar pan. Kita vertus, skubėdami galite nepastebėti svarbių smulkmenų, neužfiksuoti reikšmingos informacijos.

Tauras

Šiandien stenkitės numatyti, kaip racionaliau panaudoti turimas lėšas. Neplanavimas, neskaičiavimas į naudą neišeis. Pasistenkite gerai sutarti su aplinkiniais, partneriais. Be jų palaikymo pasieksite kur kas mažiau.

Dvyniai

Diena gana palanki kelionei, susitikimams su užsieniečiais bei vizitams pas įtakingus veikėjus. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, kultūros ar finansinėmis aktualijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Susimąstysite apie naujas gyvenimo, veiklos perspektyvas. Galbūt tai paskatins gautas pasiūlymas arba sutikto pažįstamo pasiekimai, patarimai. Svetimi pavyzdžiai gali būti vertingi, tačiau orientuokitės į savojo kelio paieškas.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien kuo nuoširdžiau dovanokite savo dėmesį aplinkiniams. Nebūkite veidmainiai ir nežaiskite kitų jausmais. Tikriausiai užmegsite vertingą pažintį ar šiaip smagiai praleisite laiką su bendraminčių kompanija.

Mergelė

Kursite ne itin realius planus. Galite išgirsti apkalbas savo adresu, tačiau jos nebus žeidžiančios. Galima nauda per labdarą, socialinę rūpybą, meną.

Svarstyklės

Diena lyg ir nebloga, bet reikia saugotis sukčių bei apskritai mažiau pasikliauti kitais žmonėmis, nes jie gali jus pavesti. Vakaras bus nenuobodus. Galimas pasimatymas arba kokia vasaros atrakcija, nuotykis.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikėtina, kad diena bus uždeganti, netrūks energijos ir darbams, ir pasilinksminimams bei sportui. Tikriausiai būsite dosnūs vaikams, norėsis linksmintis, puoštis, džiuginti kitus.

Šaulys

Regis, neišvengsite bendravimo su įvairiais žmonėmis. Tai išblaškys įprastą rutiną. Galėsite pasimėgauti pramogomis, gamta ar gera draugija, smagiu susirašinėjimu ar pan. Suintriguos paslaptingas nepažįstamasis.

Ožiaragis

Jums gali būti aktualu sutvarkyti namų ūkio, žemės, paveldėjimo ar kitus nuosavybės reikalus, derėtis su giminėmis, kapstytis praeityje, archyvuose, aiškintis giminės paslaptis ir pan. Kai kas gali pavykti, tačiau tai ilgas procesas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Yra tikimybė, kad bus realizuotas kažkoks troškimas, susijęs su kūryba, sportu, turizmu, vaikais, žaidimais, lošimais. Bus galimybių smagiai papramogauti ir pasireikšti.

Žuvys

Neišsisuksite nuo darbo, pareigų, net jei atostogaujate. Vis dėlto jei teks įtemptai dirbti, dienos viduryje galite pajusti silpnumą. Turbūt jis netruks nuplaukti lyg debesėlis. Jeigu turite galimybę, prigulkite pokaičio.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų