REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės parengė tikrą išbandymų metą. Vienam Zodiakui visata paruošė iššūkius, kuriuose bus lengva suklysti ir pakartoti praeities klaidas, todėl teks susikaupti ir priimti siunčiamus išbandymus. 

Žvaigždės parengė tikrą išbandymų metą. Vienam Zodiakui visata paruošė iššūkius, kuriuose bus lengva suklysti ir pakartoti praeities klaidas, todėl teks susikaupti ir priimti siunčiamus išbandymus. 

REKLAMA

Avinas

Gali paaiškėti tai, ką nuo jūsų slepia veiklos partneriai, ar atsirasti naujų nelauktų pagalbininkų. Nebloga proga atviram pokalbiui su antrąja puse.

Tauras

Nereikėtų tikėtis žadėtos pagalbos, nors ji ir galima, tiesa, tokia ir iš ten, iš kur nelauksite. Bus naudinga nesusitapatinti su svetimais rūpesčiais: kiekvienas turi dirbti savo darbą. Mažiau sukite galvą dėl kitų, verčiau siekite gerai atlikti savo pareigas.

Dvyniai

Sėkmingas metas, palankus ir asmeninėms problemoms spręsti, ir dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtojimu. Vis dėlto įvykių neskubinkite.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Tinkamas metas tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, su vadovu ar partneriais aptarinėti veiklos perspektyvas. Vakaras palankus susitikti su senais draugais.

REKLAMA

Liūtas

Svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas jau seniai netesėjo jums duoto žodžio, puiki proga jam tai priminti, tačiau nenustebkite, jei ir jums prikiš neįvykdytą pažadą.

Mergelė

Tai ramybės, paslapties metas: mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams.

Svarstyklės

Pasikliaukite savieiga, nesistenkite daug nuveikti, nors diena ir sėkminga. Tinka pasirašinėti tik ilgalaikius dokumentus, aptarinėti su vadovu jūsų finansines perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neblogas metas ilgalaikiams finansiniams susitarimams, sandoriams tvirtinti. Tinka reikalauti grąžinti pamirštą skolą.

Šaulys

Jei įtarsite, kad niekuo negalėsite kam nors padėti, nesuteikite tuščiai vilties, tad mažiau kalbų, daugiau darbų. Neskubėkite įsipareigoti, vėliau galės jumis manipuliuoti dėl šiandien duoto žodžio.

Ožiaragis

Apribojimų metas, kada reikia susitaikyti, o ne kovoti, net jei ne viskas patiks, nors aplinkiniai manys turintys teisę (gal net pareigą) jums nurodinėti ir visko reikalauti. Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų.

Vandenis

Nebloga proga pareikalauti atsakyti už savo veiksmus iš asmens, kurį mylite. Pravartu griežčiau pasikalbėti ir su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams. Palankus metas tvarkyti turto dokumentus.

Žuvys

Būkite atidūs, kad nepakartotumėte praeities klaidų. Labiau gilinkitės į detales: taip geriau suvoksite reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla ar remontu namuose.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų