REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau netrukus Renatos Šakalytės-Jakovlevos gyvenime įsisuks nauji vėjai. Ilgametė žurnalistė, televizijos laidų ir projektų vedėja, taps internetinės tv3.lt laidos „Lūžis“ redaktore ir vedėja.

Jau netrukus Renatos Šakalytės-Jakovlevos gyvenime įsisuks nauji vėjai. Ilgametė žurnalistė, televizijos laidų ir projektų vedėja, taps internetinės tv3.lt laidos „Lūžis“ redaktore ir vedėja.

REKLAMA

Laidoje moteris kalbins garsius ir paprastus žmones apie nepaprastas ir kartais itin komplikuotas jų gyvenimų istorijas bei esminius lūžius.

Įvardijo esminį lūžį

Naujienų portalas tv3.lt pasiteiravo Renatos apie jos gyvenimo lūžius bei įvykius, kurie iš esmės pakeičia suvokimą apie svarbiausius gyvenimo dalykus.

„Kalbinu žmones apie jų gyvenimo lūžius ir dažnai susimąstau, ką atsakyčiau, jeigu pati sulaukčiau tokio klausimo. Nors sunku apie tai kalbėti, tačiau mano didžiausias ir esminis gyvenimo lūžis – atleidimas patėviui, kuris vaikystėje smurtavo tiek prieš mamą, tiek prieš ją pačią. 

Lūžių buvo ne vienas, tačiau esminis momentas – atleidimas žmogui, kuris suteikė labai daug skausmo. Jis gyvenime pridarė labai daug skaudžių dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Tam tikru metu galvojau, kad niekada nesugebėsiu ir negalėsiu jam atleisti. Vis dėlto, viskas pasikeitė, kai pamačiau jį iškeliaujantį. Tada jis buvo prie mirties.

REKLAMA

Lyg žiūri ir galvoji, kad tikrai nenori, jog žmogus išeitų su tokia didele našta. Norėjau paleisti jį ir save. Norėjau pamiršti visą pyktį, kurį jaučiau“, – susijaudinusiu balsu dėsto Renata.

Pašnekovų istorijos intriguoja

Moteris intriguoja, kad naujoje laidoje apie jautriausias gyvenimo akimirkas prabils tiek paprasti, tiek garsūs žmonės. „Man visiškai nesvarbu, pašnekovas yra garsenybė, ar ne – man daugiau svarbiau, kokią istoriją jis turi ir apie ką papasakos. 

Pavyzdžiui, mane ypač sukrėtė Jehovos liudytojų šeimoje užaugusi mergina, kuri papasakojo itin skausmingą istoriją apie savo gyvenimą bei apie tai, kaip būdama 18, ji turėjo bėgti iš namų, kad išsaugotų savo ir artimųjų gyvybes.

REKLAMA
REKLAMA

Štai aktorė Ineta Stasiulytė laidoje „Lūžis“ patvirtino, kad jos gyvenimo sunkiausias periodas – skyrybos su pirmuoju vyru argentiniečiu Eduardu Gimenezu. Renatą ypač sužavėjo detalė, kad net ir po skyrybų Ineta buvusius santykius vadina laimingais ir sėkmingais.

Laida internete – išbandymas

R.Šakalytė nerti į internetinę žiniasklaidą nusprendė supratusi, kad būtent to ji iki šiol nėra išbandžiusi.

„Man įdomu išbandyti tai, ko iki šiol nesu bandžiusi. Mano manymu, šiai dienai internetinė erdvė sparčiai tobulėja, todėl tikrai noriu matyti save šioje vietoje“, – kalba Renata.

Dvi dukreles, Sofiją ir Elzę, auginanti moteris mano, kad suderinti veiklą su šeimos poreikiais tikrai pavyks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man šeima buvo ir bus prioritetas. Tikiuosi, kad laiko iš šeimos nereikės atimti. TV Pagalbos filmavimo grafikas labai palankus, todėl šalia jo galiu derinti ir kitas veiklas. Svarbiausia, kad turiu noro“, – sako pašnekovė.

Laida „Lūžis“ – itin atvira ir betarpiška pokalbių laida apie žmonių gyvenimus ir esminius lūžius. Čia Renata kalbėsis ne tik su šalies garsenybėmis, bet ir su paprastais žmonėmis, kurių istorijos, toli gražu, nėra paprastos. Laidoje Renata kurs betarpišką aplinką ir savo pašnekovus prakalbins net ir pačiomis jautriausiomis temomis.

Laidą žiūrėkite nuo rugpjūčio 29 dienos, 19 valandą, naujienų portale tv3.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų