REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Merkurijus harmoningas, tad nestigs bendravimo, pradėti darbai ir sumanymai judės į pabaigą. Pastebimi rezultatai suteiks jums dar daugiau pasitikėjimo savimi ir savo galimybėmis. Svarbu teisingai įsivertinti praktinę savo užduočių pusę, apgalvoti, kaip galima maksimaliai sumažinti išlaidas ir padidinti įplaukas. Žvaigždės pataria nesusižavėti abejotinais pasiūlymais ir kritiškai vertinti situaciją.

JAUTIS. Venera nusiteikusi surasti pusiausvyrą tarp jūsų norų ir galimybių. Turėtumėte išsikelti tvirtus ir aiškius tikslus, nes jiems įgyvendinti prireiks daug laiko ir pastangų. Tikėtina, kad netrukus gausite naujų dalykinių pasiūlymų, todėl teks derinti savo ketinimus su kitais. Žvaigždės pataria: partnerystės link eikite patys, būkite lankstūs priimant bendrus sprendimus, pasidalinant vaidmenis komandoje, – juk tikslas yra bendras.

DVYNIAI. Veneros įtakoje džiaugsitės gyvenimu, filosofiškai žvelgdami į pasitaikančias problemas. Iš draugų pasisemsite sėkmingų idėjų, naudingų patarimų. Bus daug meilės ir romantikos, dažnų pasimatymų, dėl ko kiti reikalai nusistums į antrą planą. Norėsite to ar ne, jausite priešingos lyties dėmesį, tad jei pasistengsite kam nors patikti – sėkmė garantuota. Svarbiausia, sako žvaigždės, išsirinkti tinkamą meilės objektą.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Merkurijus palankus, tad metas ramiai įvertinti savo galimybes, apgalvoti ateities perspektyvas. Būsite veiklūs, tarsi karuselėje suksis įvykiai ir žmonės. Geriausiai pailsėsite planuodami ateitį, pasivaikščiodami, bendraudami. Būsite patenkintas savimi, jus sups malonus aplinkinių dėmesys. Žvaigždės sako, kad dabar galite drąsiai rodyti iniciatyvą – būsite suprastas ir palaikytas.

REKLAMA

LIŪTAS. Pats dinamiškiausias periodas, veikiamas Merkurijaus. Nors ir būsite nusiteikę sėkmei, dėl buitinių-šeimyninių rūpesčių galite jaustis nestabiliai. Šeimyniniai nesutarimai nurims, jei laiku suorganizuosite pramogų šeimai. Palankus metas pasinaudoti savo pasiekimais: parodyti savo darbus, užmegzti naujus ryšius, pasirašyti sutartis. Žvaigždės jums siūlo unikalias galimybes naujiems santykiams, kurių pagrindas yra jūsų pasiekimai, užmegzti.

MERGELĖ. Venera palanki, tad viskas ir toliau klostosi teigiama linkme. Galite pradėti savo verslą, jei jo planas jau subrendęs. Gali būti, kad teks rinktis iš dviejų partnerių, todėl prieš nuspręsdami gerai pagalvokite. Dėl spontaniškumo ir dirglumo bus sunku išsaugoti harmoningus santykius, lengvai kils ginčų, nesutarimų. Žvaigždės sako, kad būsite aistringi, azartiški.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Veneros globojami, maudysitės meilės ir sėkmės jūroje. Mylimasis atsakys į jūsų jausmus. Sustyguosite savo santykius su aplinkiniais. Kolegos ir vadovai pagaliau įvertins jūsų kūrybines idėjas ir pradės jas realizuoti. Spinduliuosite charizmą, kuri padės pakelti savo prestižą sociume. Gali tekti tarpininkauti bičiulių ar šeimos konflikte. Kad neišgąsdintumėte savo laimės paukštės, žvaigždės pataria nesielgti lengvabūdiškai.

SKORPIONAS. Merkurijus įsitempęs, tad galimi netikėtumai profesinėje sferoje. Šią savaitę lengvai pasieksite to, ko jums reikia, jei veiksite tiesiai, atvirai ir ryžtingai. Dabar svarbu pasirinkti įdomius ir pasiekiamus uždavinius, orientuotus į ateitį, turėti aiškų jų įgyvendinimo planą. Atsargiai rinkitės partnerius – tiek gyvenime, tiek versle. Žvaigždės sako, kad aplinkiniai bus priversti su jumis skaitytis, jei kelsite pagrįstus reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Jupiterio keliama įtampa gali įnešti neramumų. Neskubėkite, tenkinkitės stebėtojo vaidmeniu ir pasistenkite suprasti aplinkinių norus, kad galėtumėte į juos reaguoti. Bendravimas su kitais jus praturtins naujomis idėjomis. Tvarkant reikalus, gali atsirasti kliuvinių, nenumatytų trukdžių. Būkite atidūs tvarkydami dokumentus, galimi netikėtumai kelyje, tad žvaigždės jums pataria šią savaitę apriboti keliones.

OŽIARAGIS. Urano įkvėpti, mėgausitės širdžiai mielais užsiėmimais, kitaip tariant, ilsėsitės. Norėsis patikrinti ir išbandyti naujas idėjas, kurios traukia prie naujų žmonių, naujoviškų santykių formų. Pasistenkite nenusivilti, jei žmonės jums neatsakys tuo pačiu. Jūsų humoro jausmas akimirksniu užglaistys nesutarimus. Sulauksite ypatingo dėmesio iš priešingos lyties. Galimi dalykiški pasiūlymai, netikėtas palaikymas.

REKLAMA

VANDENIS. Venera harmoninga, ir jums kaip niekad norėsis meilės. Tai didžiulio jūsų emocinio pakilimo savaitė, pasistenkite ją paskirti vertingoms dalykinėms pažintims. Jei žinote, kokios viršukalnės siekiate, būtinai ją pasieksite. Nuo to jūsų bendravimas su artimaisiais įgaus harmoningumo, džiugesio. Visgi žvaigždės pataria būti atidesniems finansiniuose reikaluose, nes galite nepastebėti povandeninių akmenų.

ŽUVYS. Ramiai būti neleis įsitempęs Jupiteris, tad jausitės lyg sūpuoklėse. Nors darbui ir dalykiniams santykiams savaitė palanki, laimingos akimirkos ir nesėkmės dažnai keis viena kitą. Sudėtingesni bus reikalai, susiję su finansais, ypač kruopščiai planuokite pirkinius. Žvaigždės pataria susimažinti darbų kiekį, ilsėtis – tai metas, kai bendravimas, buvimas tarp žmonių jus iš tiesų vargins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų