REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau netrukus pasibels nauja savaitė, todėl suskubkite pasirūpinti savimi ir savo artimaisiais. Meteorologas, astrologas Naglis Šulija perspėja pasisaugoti ir įsklausyti, kas laukia jau netrukus. 

Jau netrukus pasibels nauja savaitė, todėl suskubkite pasirūpinti savimi ir savo artimaisiais. Meteorologas, astrologas Naglis Šulija perspėja pasisaugoti ir įsklausyti, kas laukia jau netrukus. 

REKLAMA

 Avinas. Kasdieniai darbai, neatidėliotini reikalai žada plaukti kasdien vis sraunesne upe. Ką gi, teks imtis visko iš eilės ir nemurmėti. Kol kas palankiau užbaigti senus vasaros reikalus, o naujovių bus galima imtis kitą savaitę. Geras metas rūpintis sveikata, sveikatingumu.

Jautis. Atrodo, vasaros pabaiga suruošė jums dovaną – nestigs pramogų, galimybių smagiai pasilinksminti, o jūs patys būsite labai linksmi ir kūrybiški, todėl bus lengva sukurti šventę ir sau, ir esantiems šalia. Ypatinga sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, komforto, patogumų kūrimu.

Dvyniai. Dėmesys natūraliai gali krypti namų, šeimos reikalų link – palankus metas rūpintis namiškiais, siekti, kad čia būtų daugiau tvarkos, patogumų ir grožio, o namiškiai būtų dar laimingesni. Geras metas ir platesnį giminės ratą išvysti ar net bendram reikalui sukviesti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Aplinkybės gali susiklostyti taip, kad teks daug judėti ir daug bendrauti su visokiausiais žmonėmis. Visgi nuo ketvirtadienio vyraus jau dalykinės temos. Labai geras metas neilgoms kelionėms, išvykoms, ekskursijoms ar kitai veiklai, dėl kurios plečiasi akiratis.

REKLAMA

Liūtas. Nereikėtų nustebti, jeigu atsiras daug piniginių, turtinių reikalų – pastangos šioje srityje ims nešti vis daugiau naudos. Visgi kol kas palankiau nuimti „finansinį derlių“, skaičiuoti gautą naudą, įvertinti išlaidas, planuoti būsimus veiksmus, o pradėti juos bus palankiau po savaitgalio.

Mergelė. Būsite labai energingi, veiklūs, drąsūs, dėl to prie tikslo žengsite daug nesidairydami, be skrupulų. Nuo ketvirtadienio prasidės puikus metas ir dalykinius reikalus tvarkyti – progų ir priežasčių tikrai bus. Nepaisant viso užimtumo, dar liks laiko ir gražiems dalykams, o gal ir jausmams.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali susidaryti įspūdis, kad niekas nevyksta – darbe vyraus įprasti darbai, namie – jau gerai žinoma tvarka, kitose srityse veiklos irgi ne per daugiausia. Beliks ilsėtis, prisiminti atidėtus dalykus ir kaupti jėgas ateičiai laukiant, kol ji ateis.

Skorpionas. Profesijos srityje veiklos bus vis mažiau, o antroje savaitės pusėje viskas nurims iki įprasto, vidutinio lygio. Tuo pat metu daugės kolektyvinės veiklos: labai palankus metas ne tik aptarti reikalus su artimais draugais, bet ir kai ko imtis tiesiog dabar – būtų smagu.

Šaulys. Atrodo, teks raitotis rankoves – darbe, profesijos srityje aplinkybės gali klostytis taip, kad veiklos čia kasdien bus vis daugiau. Tačiau energijos ir noro pasirodyti tik labai gerai bus irgi daug, dėl to pasiekimai bus išties nemaži. Beje, darbus gali lydėti ir kažkokios malonios aplinkybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Savijauta tikrai bus puiki: ir fizinių jėgų bus nemažai, ir nuotaika pakili. Tačiau kur, kam pritaikyti šias savybes – nelabai aišku, mat ir darbe, ir namie kol kas vyraus įprastos aplinkybės. Visgi dabar palankus metas poilsinėms kelionėms, o antroje savaitės pusėje – ir dalykinėms.

Vandenis. Ši savaitė ryškių įvykių ar iššūkių gali ir pagailėti, nebent iš nuobodulio patys prisigalvotumėte veiklos, dėl kurios širdis ima plakti tankiau. Kitu atveju dienos slinks ramiai. Vadinasi, liks laiko savo pomėgiams, draugams ir panašiems dalykams.

Žuvys. Dabar gali būti svarbi ne jūsų veikla ar norai, o kito, galbūt labai artimo asmens siekiai. Tos anos pusės aktyvumas vis didės. Kita vertus, tai, kas tarsi siūloma jums, bus ir įdomu, ir naudinga, tad beliks apsispręsti ne dėl to, ar leisitės, o kiek leisitės įtraukiami.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų