REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Pilnatis (nuotr. 123rf.com)

Vasara jau eina į pabaigą, tačiau pasidžiaugti ja dar liko dvi savaitės. Ką Zodiako ženklams pateiks priešpaskutinė rugpjūčio savaitė? Sužinokite jau dabar. 

32

Vasara jau eina į pabaigą, tačiau pasidžiaugti ja dar liko dvi savaitės. Ką Zodiako ženklams pateiks priešpaskutinė rugpjūčio savaitė? Sužinokite jau dabar. 

REKLAMA

AVINAS. Uranas į jūsų gyvenimą įneš situacijų, priversiančių pradėti jaudintis dėl ateities ir rytdienos. Tačiau, kaip patys suprantate, vien jauduliu nieko nepasieksite, tad veikiai imkitės priemonių situacijai stabilizuoti, kad užtektų ne vien kasdienei duonai. Meilės fronte laukia netikėtumai: partneris gali pradėti elgtis neadekvačiai. Reaguokite į tai ramiai – jo dvasiniai svyravimai niekaip nesusiję su jūsų santykiais.

JAUTIS. Jei planuojate imtis atsakingų ir svarbių darbų, metas nepalankus. Saulės užtemimas gali paskatinti jūsų ir dalykinių partnerių konfliktus. Nesutarimai atsilieptų santykiams ir ryšiams, tad būkite atidūs menkiausioms detalėms, kad kokia nors ne vietoje ištiškusi dėmelė nesugadintų viso paveikslo. Santykiuose su mylimu žmogumi tikėtinas atšalimas. Pataisyti situaciją gali romantiniai elementai. Naujos pažintys būtų nerimtos.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Dabar svarbiausia – santykiai. Merkurijus privers juos peržiūrėti ir tikriausiai pakeisti. Tarsi savaime nutrūks ryšiai su senais dalykiniais partneriais. Meilėje būsite aktyvūs, tačiau lengvabūdiškų poelgių venkite. Žvaigždės perspėja, kad laikas meilei sudėtingas, nes jus valdys emocijos – pyktis, apmaudas, pavydas, aistra, nuoskauda… Kad netektų gailėtis, stenkitės išlaikyti blaivų mąstymą.

REKLAMA

VĖŽYS. Venera harmoninga, tad problemų bendraudami ar užmegzdami naujus romantiškus, draugiškus ar dalykinius santykius neturėsite. Nors garantijos, kad jums pavyks įgyvendinti visus planus, žvaigždės neduoda, tačiau tikrai turėsite kuo didžiuotis. Svarbiausia – susikoncentruokite į realius planus, o ne į fantastinius projektus. Tad, sako žvaigždės, realizmas ne tik kad netrukdys, bet bus jūsų draugas ir padėjėjas.

LIŪTAS. Saulės užtemimui veikiant, dienos bus pakankamai sudėtingos ir atsakingos. Teks prisiminti, kad gyvenime greta ir šventės, ir pilka kasdienybė. Bus daug darbo ir naujų pareigų, tad nei ilsėtis, nei linksmintis laiko nebus. Tačiau jei stengsitės ir puikiai atliksite visus įpareigojimus, galimas netikėtas ir staigus karjeros šuolis! Meilėje svarbiausia būti garbingiems ir punktualiems, nes netgi smulkmena gali smarkiai pagadinti jūsų santykius.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Merkurijus pasistengs, kad, net jeigu tingėtumėte ir nepadarytumėte jokių žingsnių sėkmės link, vis tiek neturėtumėte priežasčių skųstis likimu. Nežiopsančiųjų ir nesvyruojančiųjų laukia sėkmė – meilėje, kūryboje, reikaluose, susijusiuose su karjera. Žvaigždės įspėja, kad kartais galite būti be priežasties nervingi ir pasielgti neatsargiai. Tad stenkitės kontroliuoti savo emocijas ir pavydo priepuolius – meilei jie tikrai pakenktų.

SVARSTYKLĖS. Jupiteris harmoningas, tad įvykiai darbe ir karjeroje džiugins. Galimas paaukštinimas, susiklostys palankios galimybės nuosavo verslo pradžiai. Galite išlošti pinigų ar gauti dovaną iš artimo žmogaus. Šiuo žaviu periodu pasistenkite neužkibti už komplimentų ar meilikavimo kabliuko bei neleiskite kitiems pataikauti ir manipuliuoti jumis. Meilėje seksis, jei elgsitės su partneriu taip, kaip norėtumėte, kad jis su jumis elgtųsi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Užtemimų veikiamas Plutonas dosniai apdovanos jus naujomis įdomiomis perspektyvomis. Pasiekimai moksle ir kūryboje džiugins, visais būdais sieksite kelti profesinį lygį ir atsiduosite savirealizacijai. Tikėtina, kad be galo norėsis kontroliuoti mylimo žmogaus emocijas ir paveikti jo elgseną. Tačiau žvaigždės įspėja, kad būtumėte subtilūs ir taktiški, antraip mylimasis gali imti maištauti.

ŠAULYS. Neharmoningas Saturnas gali pastūmėti neapgalvotų ir neatsargių veiksmų link. Gali būti, kad artimas žmogus ištrauks iš problemų tinklo. Stenkitės vengti rizikingų finansinių operacijų ir būkite atsargūs bet kokiuose piniginiuose reikaluose. Su priešinga lytimi elgsitės pasitikinčiai ir drąsiai, ir tai bus jūsų pasisekimo priežastis. Tiems, kas turi pastovų partnerį, žvaigždės žada abipusės aistros blyksnį.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Dėl neharmoningo Merkurijaus galimi sunkumai ir išbandymai, kurie gali kilti bet kurioje gyvenimo sferoje ir būti pakankamai netikėti. Nepaisant jūsų įžvalgumo ir gebėjimo numatyti žingsnį į priekį, numatyti, iš kurios pusės laukti nemalonumų griūties, bus nelengva. Tačiau, jei elgsitės išmintingai, ramiai ir neužkibsite už provokacijų kabliuko, visus reikalus tvarkysite lengvai ir greitai. Meilėje, sako žvaigždės, iniciatyvos geriau nerodyti.

VANDENIS. Saulės užtemimas patikrins jūsų atsparumą. Teks pakovoti už vietą po Saule ir savo laimę. Susiremsite veikiausiai ne tiek su žmonėmis ar aplinkybėmis, bet su savo negatyvumu – baimėmis, kompleksais ir stereotipais, kurie blokuoja jūsų kelius į laimę. Kai svarstysite, kas – jūsų interesai ar kitų gerovė, nepamirškite, kad teisė rinktis priklauso vien jums. Meilės fronte taip pat lengva nebus, bet tikra meilė nugali sunkumus.

REKLAMA

ŽUVYS. Į jūsų duris pasibels sėkmė, atsiųsta Jupiterio. Jausitės tvirtai, tad savo jėgas galėsite skirti ne vien iškovotoms pozicijoms išlaikyti, bet ir planams, susijusiems su naujų erdvių užkariavimu. Malonūs siurprizai laukia finansų ir karjeros srityse. Kūrybiški žmonės, svajojantys apie šlovę, lengviau atskleis savo talentus. Puikus periodas ir meilės reikalams. Aktyvumas ir iniciatyva netrukus duos vaisių ir pateisins jūsų lūkesčius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų