REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien norėsis pasimėgauti nieko neveikimu. Nederėtų skleisti gandų, ir ne visais samprotavimais verta tikėti. Galbūt turėsite reikalų su ligoninėmis, labdara. Regis, meilės reikaluose nelabai skirsite tikra nuo įsivaizduojamo.

Jautis

Šią dieną galbūt pradėsite su nerimu širdyje, tačiau užbaigsite su meile. Rimtiems darbams nebūsite nusiteikę, bet kūrybai, grožio ir skonio sritims polėkio nepritrūks.

Dvyniai

Gerai, jeigu šiandien jums nereikia dalyvauti jokiame konkurse ar pan. Paminėtas dalykas būtų nelengvas išbandymas, o jums labiausiai norisi komforto, ramybės ir stabilumo.

Vėžys

Tikriausiai turėsite reikalų, susijusių su žiniasklaida, reklama, netolimomis kelionėmis, giminaičiais, senais draugais, gerbėjais. Galite gauti šmaikščią žinutę, intriguojamą pasiūlymą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Regis, gausite žinių, kurios sutrikdys vidinę ramybę. Jeigu privalote kažkur išvykti, tai pajusite kaip stipriai jus laiko namai, artimieji. Arba kaip tik beprotiškai norite grįžti namo iš toli, bet kyla keblumų.

REKLAMA

Mergelė

Būsite kupini išmonės, sąmojo. Gali kilti noras užsiimti reikštis scenoje, sportuoti, lavinti vaikus. Jeigu norite atnaujinti romantinį ryšį ar susirasti naują partnerį, paflirtuoti, imkitės iniciatyvos.

Svarstyklės

Darbe (jei šiandien reikia dirbti) atkreipkite dėmesį, gal ką nors reikia pratęsti. Pasidomėkite ir įvaizdžio klausimu: nereikės daug pastangų, kad jį pagerintumėte. Stenkitės diegti sveiką gyvenimo būdą, laikytis dietos, sportuoti.

Skorpionas

Kaitaliosis jūsų nuotaikos, nuostatos, santykiai su aplinkiniais. Mėginimas keisti bendravimo stilių gali būti sutiktas nevienareikšmiškai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aktualūs bus skolų, meilės bei ištikimybės klausimai. Kai kurių žmonių įtaka šiandien jums bus tiesiog magiška.

Ožiaragis

Šiandien kalbos suksis apie keliones, toli esančius pažįstamus, tarptautinius renginius ir aktualijas. Galite pasisemti naudingų žinių per internetą arba sudalyvausite renginyje, kuriame įgysite svarbios patirties.

Vandenis

Jausite susirūpinimą savo profesine ar studijų situacija, numatyta kelione, ir negalėsite nusikratyti apnikusio nerimo bei prieštaringų jausmų. Išties galimi netikėtumai, iššūkiai.

Žuvys

Dienos fonas lyg ir malonus, jaučiatės palaikomi bendraminčių. Vis dėlto įtampą kels tam tikra dilema, būtinybė pasirinkti vieną variantą iš dviejų arba konkuruoti su stipriais varžovais.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų