REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklams penktadienis gali atnešti naujų potyrių gyvenime. Visgi, tam, kad viskas klostytųsi tinkamai, savyje gali prireikti pažadinti budrumo ir vidinio atsakingumo jausmus.

Zodiako ženklams penktadienis gali atnešti naujų potyrių gyvenime. Visgi, tam, kad viskas klostytųsi tinkamai, savyje gali prireikti pažadinti budrumo ir vidinio atsakingumo jausmus.

REKLAMA

Avinas

Galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams. Gali užsimegzti tarnybinis ar kurortinis romanas. Tiesa, tai santuokinės ištikimybės metas, tad jei esate ne vieni, skirkite esminį dėmesį savo porai.

Tauras

Smagių susitikimų, naudingų patarimų metas. Gera diena bičiuliškiems susibūrimams.

Dvyniai

Lemtingi bus išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite kai ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite, nesijaudinkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite.

Vėžys

Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su senais giminaičiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

REKLAMA

Mergelė

Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Geras metas įvairiems susitikimams, pažintims, dirbti su informacija. Beje, aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti.

Svarstyklės

Nors ši diena ir šauni, sėkmė lydės tik tuos, kurie paisys šeimos, antrosios pusės nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti.

Skorpionas

Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Daugiau bendraukite su vaikais, jausitės laimingi!

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo netikėtai gali nusišypsoti laimė. Tinka tikrintis sveikatą, rinktis dietą.

Ožiaragis

Tampate objektyvūs ir teisingi, tad pasistenkite įvertinti geriausias mylimo žmogaus puses. Palanku rinktis pagalbininkus, veiklos partnerius, aptarinėti su jais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas priimti svečius, ypač iš toli atvykusius.

Vandenis

Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai: jie padės teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu. Pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį finansiniu klausimu.

Žuvys

Sėkminga diena: netikėtai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų