REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos žiūrovai jau įprato savaitgalio rytais įsijungti TV3 ir pažiūrėti laidą „Pasaulis pagal moteris“. Jos laidos vedėja Kristina Rimienė atvira – ši laida prie TV ekranų pritraukia ne tik moteris, bet ir vyrus.

TV3 televizijos žiūrovai jau įprato savaitgalio rytais įsijungti TV3 ir pažiūrėti laidą „Pasaulis pagal moteris“. Jos laidos vedėja Kristina Rimienė atvira – ši laida prie TV ekranų pritraukia ne tik moteris, bet ir vyrus.

REKLAMA

Nors Kristina Rimienė nėra profesionali žurnalistė, tačiau, kaip ji pati sako, kartais ne profesionalumas, o žmogiškumas ir paprastumas padeda atsiverti net ir tiems pašnekovams, kurie nėra linkę atvirauti ar leistis į kalbas apie asmeninį gyvenimą.

Kviečia ir vyrus

Jos laidoje Viktoras Uspaskichas prakalbo apie skaudžią diagnozę, kuri pakeitė jo gyvenimą, šou verslo ryklys Arūnas Valinskas prisiminė geriausius laikus televizijoje, o garsus gydytojas-gastroenterologas Vaidotas Urbonas papasakojo apie save pačius asmeniškiausius dalykus, kurių nėra niekam sakęs.

„Turime laidos redaktorę, tačiau kartais būna atvejų, kai pati pamatau kokį nors įdomų žmogų, pavyzdžiui, renginyje, ir noriu jį pakalbinti. Tada atėjusi prisistatau ir pasikviečiu.

REKLAMA
REKLAMA

Būna, kad kviečiame ir vyrus. Neretai kviečiami vyrai į šią laidą nustemba ir klausia, kodėl laidoje, kurios pavadinimas –

„Pasaulis pagal moteris“ – jie turėtų dalyvauti, tačiau visada jiems atsakau, kad vyras yra svarbus moters gyvenime ir kad dažna iš mūsų net neįsivaizduoja kitokio gyvenimo“, – sako laidos vedėja.

REKLAMA

Vengia nepatogių klausimų

Kristina kalbino daugybę garsių žmonių – šou verslo atstovų, politikų, atlikėjų, muzikantų, verslininkų, tačiau iki šiol labiau jai įsiminęs pokalbis buvo su lietuvių kilmės švedų repere Silvana Imam.

„Prisimenu, kaip gražiai ji žemaičiuoja. Kaip atvirai ir įdomiai kalba. Žiūri į ją ir supranti, kad žmogus turi labai stiprią gyvenimo istoriją, kuria sutinka dalintis. Tai tikrai vienas įdomesnių pokalbių.“

Paklausta, ar sudėtinga užduoti nepatogius klausimus pašnekovams ir prašnekinti net tuos, kurie nėra linkę atsiverti, laidos vedėja šypteli. „Visais atvejais stengiuosi išsaugoti žmogiškumą. Mes nesiekiame sumenkinti pašnekovų, pastatyti juos į nepatogią padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Kartais būna labai „cekava“, tačiau aš neužduodu tam tikro klausimo, nes žinau, kad pašnekovas pasijaus nejaukiai, nenorės kalbėti ar atsakyti.

Manau, kad būtent tai yra raktas į laidos sėkmę, nes pašnekovai ateina būdami ramūs ir žino, kad galės laidoje jaustis patogiai“, – aiškina K.Rimienė.

Kristina kritiką priima labai jautriai. Jai itin svarbi aplinkinių nuomonė, todėl į pastabas ir komentarus stengiasi visada atsižvelgti. „Stengiuosi visada išklausyti ir įsiklausyti į pačius geriausius ir vertingiausius patarimus.

Dažnai ir pati žinau, kad galiu padaryti geriau, tereikia įdėti dar daugiau pastangų, labiau pasistengti, susikaupti“, - sako žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svajoja pakalbinti Dianą Nausėdienę 

Paklausta, kokį žmogų norėtų matyti savo laidoje jau šį sezoną, Kristina neslepia, kad tai – pirmoji šalies dama Diana Nausėdienė. „Ši moteris man atrodo labai įdomi ir turinti ką papasakoti. Aš labai noriu ir man būtų didelė garbė, jei ji sutiktų ateiti į mano laidą.“

Kuo gi šio sezono laida „Pasaulis pagal moteris“ bus kitokia nei anksčiau? „Laida bus ilgesnė, o aš kalbinsiu žmones jų aplinkoje.

Pavyzdžiui, su lenktynininke, kurią pasikviečiau į laidą, pralėksime lenktyniniu automobiliu. Manau, žmogus geriausiai atsiskleidžia būdamas jam patogioje ir artimoje aplinkoje.

Taip pat atsižvelgsime ir į aktualijas, pagal jas parinksime ir temas, ir pašnekovus. Svarbiais klausimais bendrausime ir su žmonėmis, sutiktais tiesiog gatvėje.

Visada įdomu žinoti, ką praeiviai mano svarbiais klausimais arba apie garsius žmones, kuriuos ruošiamės kalbinti.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų