REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis 12-kai Zodiako ženklų atneš tikrą įtampos metą. Visgi, negandas ir problemas padės įveikti artimi žmonės, tik nereikia bijoti kreiptis pagalbos.

Trečiadienis 12-kai Zodiako ženklų atneš tikrą įtampos metą. Visgi, negandas ir problemas padės įveikti artimi žmonės, tik nereikia bijoti kreiptis pagalbos.

REKLAMA

Avinas

Ši diena nepagailės emocinės įtampos. Privalote daryti kažką tokio, ko norėtųsi išvengti. Jeigu tinkamai pasielgsite, galbūt pavyks nepatirti nuostolio. Paguodą nesunkiai rasite mylimo žmogaus glėbyje.

Tauras

Šiandien niekur nepabėgsite nuo žmonių dėmesio. Kažką nuvilsite, jei nevykdote duoto pažado ar bandote išsisukti nuo atsakomybės. Regis, viena žinia jums tikrai nepatiks.

Dvyniai

Regis, ši diena jūsų nedžiugins dėl nervingų kontaktų, per didelių reikalavimų. Jausite poilsio, atsipalaidavimo poreikį, vargins bet koks šurmulys. Gali būti, kad pasiklysite fantazijų pasaulyje arba sąžinės labirinte.

Vėžys

Viskas juda pirmyn, bet ateitis kažkodėl kelia nerimą. Gali būti, kad jus išvargino įgrisusi rutina darbe ir namuose arba stringa atostogų planai. Arba reikalas, kurio privalote imtis, jums atrodo rizikingas, neteikiantis garantijų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite linkę pernelyg dramatizuoti menkas nesėkmes ir nesusipratimus. Traukte trauks pirkti keistus daiktus. Visur jauskite saiką, tuomet ši diena nenuvils.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien jus gali užplūsti informacijos lavina. Kai kas nervins, slėgs, bet bus ir malonių žinių. Daugiau įtampos žada darbas, jei šiuo metu dar ne atostogaujate.

Svarstyklės

Gana prieštaringa diena. Nerimą kels finansinė, materialinė gyvenimo pusė. Laimei, gerės santykiai su svarbiu jums žmogumi ir tai glostys širdį.

Skorpionas

Gana gerų rezultatų galite tikėtis, jei užsiimate kūrybine veikla, pramogų verslu. Pasistenkite nepažeidinėti įstatymų, nesielgti aplaidžiai su dokumentais, nes per tai gali kilti problemų.

Šaulys

Jeigu sąžiningai darbuositės, nesidairydami, kam išlieti negatyvą, kuo pasinaudoti, tai diena bus gana produktyvi. Tačiau iš aplinkinių neabejotinai sulauksite priekaištų, jei išsisukinėsite nuo pareigų, atsakomybės.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Ši diena neleis ramiai ilsėtis. Nusimato pokalbiai, kuriuose nebūtinai triumfuos teisingesnis ir išmintingesnis. Gali atsirasti neplanuotų rūpesčių, susijusių su tarpininkavimu, mokslu, kelionėmis, partneryste.

Vandenis

Galimas svarbus pokalbis apie pinigus, paskolas, permainas versle, darbe. Jei neturite labai didelių ambicijų, nusivilti neteks. Kitu atveju laukia praradimai, o ne atradimai.

Žuvys

Gali tekti sukti galvą dėl teisingumo, moralės ir pinigų. Nelabai suderinamus dalykus šį kartą gali tekti kažkaip suderinti. Galbūt padės patirtis. Pasistenkite nesielgti impulsyviai ir dėl menkos trikties nemesti to, ką pradėjote.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų