REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę. Astrologai žada išskirtines dienas beveik visiems zodiako ženklams. Sužinokite, kas jūsų laukia, jau dabar. Žvaigždės ragina ypač suklusti oro ženklų atstovus. 

Pats metas sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę. Astrologai žada išskirtines dienas beveik visiems zodiako ženklams. Sužinokite, kas jūsų laukia, jau dabar. Žvaigždės ragina ypač suklusti oro ženklų atstovus. 

REKLAMA

AVINAS. Marsas harmoningas, tad jūsų reikalai pajudės, jei padarėte gerą pradžią. Galbūt ne itin spėriai, bet palankia, iš anksto numatyta, linkme. Teks kruopščiau planuoti savo veiksmus – taip lengviau padarysite juos maksimaliai efektyviais. Profesinėje sferoje dėl jūsų darbingumo, tikslumo ir operatyvumo tikėtini svarūs pasiekimai. Meilėje būsite iniciatyvūs ir nepraleisite nė vienos galimybės. Ieškantiems žvaigždės žada romantišką „radinį“.

JAUTIS. Vargu ar pavyks pabūti ramiai ir tyliai: įtemptas Merkurijus pažers stambių ir smulkių problemų, kurias turėsite didvyriškai įveikti. Tikriausiai reikės aplinkinių palaikymo. Kad ir kaip besistengtumėte demonstruoti savo savarankiškumą ir pasiryžimą būti nepriklausomais, pagalbą priimkite. Meilėje laukia išbandymai, tad pasistenkite nesikišti į partnerio asmeninius reikalus ir stenkitės gerbti jo asmenybę bei pasirinkimo laisvę.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Šiuo metu svarbiausia atskirti grūdus nuo pelų. Merkurijaus veikiami pasinersite į save. Jūsų pažįstamų ratas gali pasipildyti žmonėmis iš praeities. Draugų patarimai bus naudingi, tačiau tai neatpirks veltui praleisto laiko. Asmeniniame gyvenime svarbiausia nesupainioti meilės ir draugystės. Žvaigždės pataria giliau paanalizuoti savo jausmus, kad išsigrynintumėte vertybes ir išvengtumėte painiavos.

REKLAMA

VĖŽYS. Marsui kumščiuojant į pašonę, darbas jūsų rankose virte virs. Būsite judrūs, imlūs ir tiesiog žaibiškai reaguosite į susidariusias aplinkybes. Tiek į teigiamas, tiek į neigiamas permainas reaguosite ne emocijomis, o veiksmais, ir tai bus jūsų sėkmės garantas. Meilėje būsite ne tik iniciatyvūs, bet ir apdairūs, todėl santykių eiga bus pakankamai dėsninga. Vienišių horizonte gali pasirodyti tinkamas žmogus.

LIŪTAS. Užtemimai paskatins bendravimą, pramogų ir kūrybos poreikį. Žmonės iš praeities savo poelgiais ir veiksmais paveiks ir jus, ir jūsų reikalų eigą. Kas nors iš artimos aplinkos gali bandyti jumis manipuliuoti, panaudoti egoistiškiems tikslams. Žvaigždės pataria vadovautis išskirtinai savo nuomone. Tikėtinos romantiškos pažintys, tad jums teliks išsirinkti tinkamiausią kandidatą. Žvaigždės primena, kad du kiškius vejantis nė vieno nepagauni.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Marsas skatins paskubėti priimti svarbius ir atsakingus sprendimus. Gali būti, kad prieš pasiekiant viršukalnę teks nusiristi žemyn. Kuo greičiau išsiaiškinsite to priežastis, tuo didesni bus jūsų pasiekimai. Dalykinėje sferoje pati geriausia apsauga nuo nesėkmių – operatyvumas ir greitis. O štai meilėje, priešingai, skubėti nereikia. Žvaigždės sako, kad kantrybė – dorybė, ir pataria leisti situacijai vystytis savo greičiu, o įvykių neforsuoti.

SVARSTYKLĖS. Jupiteris byloja, kad visi reikalai išsispręs vaisingai. Jausite įkvėpimą, todėl žymiai greičiau nei įprastai ir neeikvodami pernelyg daug energijos atliksite visus jums pavestus darbus. Tinkamas metas finansinėms problemoms išspręsti. Palanku įtvirtinti tai, kas pasiekta. Pagal tai, kaip atrodote, jus vertins priešingos lyties atstovai. Gera išvaizda ir nepriekaištingos manieros padės pavergti išrinktojo širdį, nes juk sutinka pagal drabužį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Venera įsitempusi, tad jūsų gyvenime galimi įvykiai, kurie ir liūdins, ir džiugins. Kuo daugiau skubėsite ir versitės per galvą, tuo daugiau klaidų privelsite ir tokiu būdu tik nutolsite nuo tikslo. Jei šalia yra gerų draugų, jie spės nutverti jus už skverno ir sustabdyti. Meilėje taip pat būsite impulsyvūs, todėl santykiai gali tapti nestabiliais ir nenusakomais. Žvaigždės sako, kad jums visgi užteks išminties neišprovokuoti griūties.

ŠAULYS. Marsas skatins įtampą, tad ne visi veiksmai duos teigiamą rezultatą. Energija kunkuliuos ir veršis per kraštus, tad jūsų užduotis – ją suvaldyti ir nukreipti reikiama vaga. Susikoncentruokite ir stenkitės, kad darbiniams reikalams emocinis nestabilumas nepadarytų žalos. Meilėje bus daug aistros ir aštrių momentų, kurie leis mėgautis audringų emocijų gamos skambėjimu. Stenkitės susilaikyti nuo komentarų ir nepriekabiaukite: meška su lokiu – abudu tokiu.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Užtemimų įtakoje būsite linkę užaštrinti visus kampus ir demonstruoti principingumą visais, netgi pačiais nereikšmingiausiais, klausimais. Neužmirškite, kad visi klausimai – tiek darbe, tiek namuose – išsprendžiami kompromisų būdu. Neužmirškite, kad tyla – gera byla, antraip laikas praeis gvildenant konfliktus. Ypač nuosaikiai bendraukite su darbdaviais, aišku, jei neplanuojate keisti darbo. Bendraudami su mylimuoju pripažinkite, kad anaiptol nesate idealus.

VANDENIS. Užtemimų keliama įtampa privers jus iš padebesių nusileisti ant žemės ir pažvelgti į gyvenimą realiai. Nenuliūskite, jei kai kurie jūsų planai ir svajos suduš atsitrenkę į realybę: kartais iliuzijos trukdo matyti tikrą kelią į laimę. Meilėje bus situacijų, kurios žeis. Pasistenkite jų nesureikšminti. Atsargiai elkitės su aplinkiniais, nes dabar lengva užgauti jų savimeilę. Konfliktų išvengsite nereguliuodami ir nekritikuodami namiškių.

ŽUVYS. Jupiterio padedami spėriai tvarkysite visus reikalus. Situaciją valdysite patys, spręsite savarankiškai, tad aplinkinius arba žavėsite, arba nervinsite, – priklausomai nuo to, kaip jie nusiteikę jūsų atžvilgiu. Tinkamas metas pasiruošti garbėtroškiškų planų karjeros srityje įgyvendinimui. O štai meilėje venkite nuomonių susikirtimo ir nesakykite, kad tiesa yra tik viena – jūsiškė. Beje, kam nesiseka meilėje, sekasi loterijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų