REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės Zodiako ženklams paruošė įdomią dieną. Daugumą ženklų negandos aplenks, seksis viskas, ko tik imsitės. O vieną ženklą žvaigždės žada apdovanoti naujais romantiniais jausmais. 

Žvaigždės Zodiako ženklams paruošė įdomią dieną. Daugumą ženklų negandos aplenks, seksis viskas, ko tik imsitės. O vieną ženklą žvaigždės žada apdovanoti naujais romantiniais jausmais. 

REKLAMA

Avinas

Šiandien būsite nusiteikę mokytis naujovių ar prie jų taikytis, planuoti perspektyvas. Galbūt turėsite priimti iš toli atvykusius žmones. Tikėtina kelionė, nauji įspūdžiai ir kt.

Tauras

Jei vis dar neatostogaujate, rimtai plušėsite. Galbūt teks susipažinti su naujomis teorijomis, įstatymų ar darbo metodikos pakeitimais, kreiptis į įtakingus asmenis, juristus. Būkite santūrūs, venkite nesusipratimų.

Dvyniai

Iš draugų, kolektyvo galite tikėtis palaikymo, pagarbos. Tačiau artimiausi žmonės supratingumo nedemonstruos. Gali būti, kad jų problemos palies ir jus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Regis, labai sustiprės intuityvus grožio ir meno pojūtis. Seksis užsiėmimai, susiję su menu, dvasinėmis praktikomis, labdara, socialiniu darbu. Kitose srityse tikriausiai būsite pasyvesni.

REKLAMA

Liūtas

Dėl romantiškų santykių užuomazgos ar atsinaujinimo jausite pagyvėjimą, energijos antplūdį. Norėsis bendrauti, būti reikalingiems. Jūsų sugebėjimai turėtų būti pastebėti. Saugokite sveikatą.

Mergelė

Galite gauti žinią, susijusią su pinigais, nuosavybe, apskaita, įsigyti suplanuotą daiktą ar kelionę. Verslui, atostogų pramogoms arba asmeniniam įvaizdžiui atnaujinti negailėsite pinigų. Tačiau kažkas jums nepritars.

Svarstyklės

Nebloga diena, tinkama įvairiems kontaktams, skambučiams. Galbūt būsite pakviesti į svečius ar į nedidelę išvyką. Visgi reikėtų labiau susikaupti tvarkant finansinius reikalus, nes paskubėję padarysite klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Geriausiai jausitės, jeigu galėsite ramiai leisti laiką namuose arba jaukioje aplinkoje. Išvykos su transporto priemonėmis, ypač dviračiais, gana rizikingos dėl nemažos avarijų grėsmės.

Šaulys

Tai turėtų būti smagi, gal net romantiška diena. Seksis užsiėmimai su vaikais, šou renginiais, sportu ir pan. Visgi jausis kažkoks nestabilumas, stigs vidinės ramybės.

Ožiaragis

Galite būti nusiteikę su grožiu, higiena, švara susijusiems darbams bei medicininiams tyrimams. Susiplanuokite darbą taip, kad jis būtų produktyvus. Atkreipkite dėmesį į darbų saugą ir tvarką darbo vietoje.

Vandenis

Šiandien daug dėmesio skirsite visuomeniniams reikalams ir asmeninių santykių problemoms. Tikėtini kontaktai su asmenimis, kurie galėtų padėti realizuoti sumanymus. Nederėtų nieko kritikuoti.

Žuvys

Jus labai domins psichologiniai kitų žmonių išgyvenimai, motyvai, būties, mirties, gyvenimo prasmės temos. Tikriausiai įžvelgsite tai, ko kiti nemato ir nesuvokia. Jei jums svarbi jūsų reputacija, labiau kontroliuokite savo polėkius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų