REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis Zodiakų ženklams – dvilypis metas. Astrologai perspėja, kad šiomis dienomis galima tikėtis didžiausių netikėtumų. Nepaisant to, net ekstremaliausiose situacijose svarbiausia bus nesutrikti. 

Trečiadienis Zodiakų ženklams – dvilypis metas. Astrologai perspėja, kad šiomis dienomis galima tikėtis didžiausių netikėtumų. Nepaisant to, net ekstremaliausiose situacijose svarbiausia bus nesutrikti. 

REKLAMA

Avinas

Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Tai, be abejo, padės atskirti pelus nuo grūdų, suprasti, kas yra kas.

Tauras

Intriguojanti diena, kai gelbėja žaibiška reakcija, tačiau nuvilia seni draugai ar patikrinta reikalų tvarkymo metodika. Galima spręsti senas skolų problemas. Galite greičiau pavargti, suirzti, tad nenustebkite, jei padarysite daugiau klaidų nei paprastai, pamesite reikalingą daiktą, instrumentą.

Dvyniai

Galite nusivilti savo idealu, suvokti, kad tikėjote ne ta idėja, ne tuo žmogumi. Pasiruoškite, kad užtarnauti nuopelnai gali būti nepastebėti ir ne visada padės tvarkant reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Galimas palaikymas, bet kartu ir painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs (bent ne taip greitai, kaip norisi), tad neskubėkite sutikti, atidėkite viską vėlesniam laikui.

REKLAMA

Liūtas

Dvilypis metas, kai atrodo, kad viska aišku ir galima čia tuojau pat viską padaryti, nuspręsti, bet vos ką nors pajudinus galima susidurti ir su priešprieša. Neskubėkite apsispręsti, žadėti, stebėkite aplinkinius: išryškės tikrieji draugai ir atsiskleis priešai, kenkėjai.

Mergelė

Galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos bei garantijų, tačiau diena visiškai netinkama atsakingiems sprendimams priiminėti. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, antrąja puse.

Svarstyklės

Gerai pradėsite, bet ar gerai baigsite? Neužsispirkite be reikalo, nedemonstruokite principų, taip patys sau priešais tapsite. Verta atsisakyti to, kas trukdo karjerai, taip pat geriems santykiams su savo pora.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Netvarkykite naujų verslo, taip pat finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykius.

Šaulys

Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, bet ši informacija bus naudinga. Daugiau klausykitės, mažiau reikškite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų: dar viską reikia patikrinti.

Ožiaragis

Atsakingiems reikalams tvarkyti nekoks laikas. Netikęs laikas kreiptis į vadovą su prašymu, valdžios geriau apskritai vengti. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite.

Vandenis

Būsite linkę į avantiūras tiek tvarkydami reikalus, tiek meilės srityje. Būkite atidūs, kad tai nepakenktų jūsų karjerai. Daugiau bendraukite: jūsų žodžiai bus įtikinami, sulauks atgarsio.

Žuvys

Likite pagarbūs bendraudami su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su asmenimis, už jus vyresniais, viršesniais, priešingu atveju brangiai sumokėsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų