REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Marso įtakoje būsite ekscentriški ir neprognozuojami. Tai gali nepatikti artimiesiems ir išprovokuoti barnius ar konfliktus. To išvengsite, jei rodysite mažiau kaprizų ir neužmiršite ištesėti pažadų. Daug laiko atims reikalai, kurių niekas kitas už jus nesutvarkys. Gali tekti peržiūrėti bendradarbiavimo kryptis, pakeisti principus. Galite patirti pavyduolių intrigų. Žvaigždės pataria nepasiduoti provokacijoms ir budriai sekti viską, kas vyksta aplink.

JAUTIS. Dėl Veneros įtakos jausite pagerėjimą visose gyvenimo sferose, nuoširdžiai džiaugsitės net pačiais paprasčiausiais kasdienybės momentais. Jeigu reikalai imtų strigti, tai reikštų tik viena – kažką darote ne taip. Sveikatai sustiprinti nepakenktų keletas dienų atostogų arba poilsinė išvyka. Juolab, kad žvaigždės jums žada kūrybinį polėkį būtent toli nuo namų, o kurortinis romanas turės tendenciją peraugti į laimingus ir rimtus santykius.

DVYNIAI. Jaučiate, kad ne metas taupyti? Venera sustiprins norą gerai atrodyti, tad lengvai keisite ar papildysite garderobą. Palanku grįžti prie senų reikalų, susijusių su namais. Darbe ir karjeros srityje bus ramu, jei skubotai nespręsite ir pagarbiai priimsite labiau patyrusių kolegų nuomonę. Jei suradote teisingą takelį į mylimo žmogaus širdį, žvaigždės padės nukreipti bendravimą jums palankia vaga.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Neptūno veikiami, viską, ką suplanavę, darysite savarankiškai, nesitardami, neprašydami niekieno pagalbos. Nors ir teks save apriboti, tai atsipirks – įsigysite ką nors vertingo. Sveikata bus puiki, jei į galvą nekimšite liūdnų minčių, o į skrandį – sunkaus maisto. Asmeniniame gyvenime būsite uždari ir paslaptingi. Žvaigždės sako, jog kai kurių lauks lemtinga pažintis ar meilė iš pirmo žvilgsnio, ateityje virsianti audringu romanu.

REKLAMA

LIŪTAS. Marsas sustiprins jūsų savimeilę ir ambicijas. Teks įdėti pastangų, kad subalansuotumėte asmeninius santykius, kurie artėja link akligatvio. Tačiau nusileisti mylimam žmogui bus nelengva, netgi tuo atveju, jei protu suvoksite, jog nesantaiką provokuojate patys. Profesiniai pasiekimai bus vidutiniški, o finansinė padėtis – nestabili: galimos tiek papildomos pajamos, tiek išlaidos. Žvaigždės lemia sėkmingą pokalbį jums svarbiu klausimu.

MERGELĖ. Energetinis nuopuolis, paveiktas Merkurijaus, gali sutrukdyti jums užbaigti seniai pradėtus darbus. Tačiau, jeigu surasite „aukso viduriuką“ tarp poilsio ir darbo, nepersitempsite, jums pavyks viską atlikti laiku. Asmeninis gyvenimas bus ramus, be ypatingų permainų. Laukia malonūs rūpesčiai, kurie taps jūsų abejonių priežastimi. Žvaigždės sako, kad dabar daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo apskaičiuoti kelis žingsnius į priekį.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Uranas didins jūsų emocionalumą ir provokuos impulsyvius poelgius. Kūrybiniams ir profesiniams planams realizuoti tiktų išvykos, tokia dalykinė iniciatyva neliks nepastebėta. Darbe galimi laikini sunkumai, susiję su kolegų ir vadovybės nesupratingumu. Įsižiūrėkite į pažįstamus – tarp jų yra tas, kuris jau seniai jums neabejingas. Žvaigždės pataria susivaldyti ir nepasiduoti emocijoms, nes galite lemtingai pakenkti savo gerbūviui ir ateities perspektyvoms.

SKORPIONAS. Venera palanki, tad būsite kaip niekad gyvybingi ir skleisite aplink save geros nuotaikos spindulius. Tai padės jums atsidurti dėmesio centre ir tapti populiariais. Galimos naujos pažintys. Tikėtina, jog išsipildys jūsų svajonė sutikti žmogų, kuris galės su jumis pasidalinti interesais ir pomėgiais. Taip pat gali tekti prisiimti papildomą atsakomybės naštą. Žvaigždės sako, kad šiuo metu jūsų laukia stambus pelnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Dėl Saturno pozicijos jus lydės sėkmė visuose reikaluose, reikalaujančiuose bendravimo ir susitarimo. Jei dar tebesate vieniši, į jūsų gyvenimą netikėtai nelauktai gali pasibelsti nuoširdi meilė, kuri nudažys aplinką ryškiomis spalvomis. Teks atidžiai apgalvoti savo ir kitų poelgius bei, tikėtina, kontroliuoti kieno nors veiksmus. Žvaigždės pataria atidžiai studijuoti psichologiją, ir tai daryti ne skaitant vadovėlį, o realiame gyvenime.

OŽIARAGIS. Plutonas skatins ieškoti bendraminčių ir bendražygių. Sėkmingai pasinaudosite pažintimis, kurios turi tendenciją vystytis. Lengvai naudositės vidiniais rezervais, padėsiančiais pasiekti gerų rezultatų darbe, versle, kūryboje. Palanku išvykti į poilsinę kelionę, ypač su šeima. Tikriausiai teks kažką pagloboti ar pirkti dovanų. Žvaigždės pataria vengti lengvabūdiškų poelgių ir nutylėjimo ten, kur reikia būti atviriems ir laiku tesėti pažadus.

REKLAMA

VANDENIS. Merkurijus ne tik nestabdys, bet ir pritrauks į jūsų gyvenimą žmones, kurie turės įtakos jūsų įsitikinimams ir pasaulėžiūrai. Smulki situacijos analizė leis neabejoti savo veiksmų teisingumu ir nepasiduoti visuomenės nuomonei. Asmeninis gyvenimas palankiau klostysis tiems, kurie turi šeimą, o romantiniai santykiai klostysis sunkokai. Žvaigždės pataria nenusiminti ir primena, kad laimė ateina pas tuos, kurie moka laukti.

ŽUVYS. Harmoninga Venera paskatins laikinai užmiršti viską pasaulyje ir susikoncentruoti į meilės ryšių stiprinimą, tobulinimą ar užmezgimą. Būsite kaip niekad romantiški svajokliai, noriai dalinsitės aistra ir švelnumu. Pozityvių įspūdžių neužgoš galimi darbiniai nesklandumai bei nesutarimai su dalykiniais partneriais. Sunkumus įveiksite, jei laiku kreipsitės pagalbos. Žvaigždės žada jums įdomią kelionę, į kurią greičiausiai išsiruošite spontaniškai.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų