REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonathanas Nguyenas (22) savo sekėjams feisbuke pasiguodė, kad vyrai jo mamai nuolat rodo dėmesį, rašoma dailystar.co.uk.

Jonathanas Nguyenas (22) savo sekėjams feisbuke pasiguodė, kad vyrai jo mamai nuolat rodo dėmesį, rašoma dailystar.co.uk.

REKLAMA

Jis juokavo: „Labai smagu turėti jauną gražią mamą, kol nematai, kaip tavo bendraamžiai pradeda ją kabinti.“

Komentarų audros ilgai laukti nereikėjo. Šis feisbuko įrašas surinko 14 000 patiktukų ir tūkstančių komentarų. Daugelis negalėjo patikėti, kad vaikino mamai dar nėra nė 50 – visi sakė, kad ji atrodo daug jauniau ir labiau primena Jonathano merginą, o ne mamą.

Vienas komentatorius rašė: „Oho! Ji labai graži. Tikrai maniau, kad čia tavo mergina.“

Kitas klausė: „Tavo mamą galima supainioti su tavo sese! Kokia jos paslaptis?“

Laimei, šios moters jaunatviškumo paslaptis buvo atskleista. „Daily Star Online“ susisiekė su Jonathanu, kuris mielai pasidalino savo mamos geriausiais grožio patarimais.

Jis aiškino: „Mano mama gyvena sveikai – gerai maitinasi ir reguliariai sportuoja. Be to, ji nepamiršta gerti daug skysčių, visuomet ir man primena gerti vandenį, todėl manau, kad sveika mityba, reguliarus sportas ir daug vandens yra jos jaunatviškos išvaizdos paslaptys.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, ji dirba kosmetologe ir viską žino apie odos priežiūrą, o savo odos priežiūros režimo laikosi labai skrupulingai. Su odos problemomis ji yra padėjusi ir man – laikausi jos sudaryto odos priežiūros plano.“

REKLAMA

Nors gatvėje žmonės nuolat atsisuka pasigrožėti jo mama, Jonathanas sako, kad jai nelabai patinka nuolat būti dėmesio centre.

Jis pripažino: „Mane, o taip pat ir mano mamą, tai stebina. Tikrai neįsivaizdavau, kad mano įrašas susilauks tokio atsako. Esame truputį apstulbinti viso šio dėmesio...

Mano mama yra labai privatumą mėgstantis žmogus, kuri nemėgsta būti dėmesio centre, todėl ji jaučiasi kiek sutrikusi ir susinepatoginusi, kad pasidalinau jos nuotraukomis. Tiesą sakant, ji net nemėgsta fotografuotis, nebent kartu su manimi ir mano broliu ar kitais šeimos nariais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų