REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia ateinančią savaitę? Pateikiame jums išsamią astrologo Naglio Šulijos prognozę visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Avinas. Būsite labai žaismingi, puikios nuotaikos, linkę ja dalytis su esančiais šalia. Kitaip tariant, vidinė būsena geriausiai tiktų… atostogoms, arba, jei veikla susijusi su kūryba, tai jai – pavyktų sukurti daug gražių dalykų. Dar gali būti šiek tiek su namais susijusių reikalų.

Jautis. Gali būti, jog daugiausia dėmesio, laiko bei pastangų paprašys namai, šeimos reikalai – labai geras metas čia ir svarbių, daug jėgų, nusiteikimo reikalaujančių darbų imtis, ir savo būstą puošti, ir namiškius bendram gražiam tikslui sutelkti. Gal dar liks laiko ir pasikalbėti su draugais.

Dvyniai. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite su maloniais žmonėmis, be to, patiks judėti; galimos neilgos, bet labai smagios išvykos akiračiui plėsti. Taip pat šią savaitę gali pasitaikyti puikių progų sutvarkyti kokį finansinį reikalą ir gauti tam tikros naudos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite judrūs,kalbūs ir apsukrūs, lengvai tvarkysite visokius reikalus. Bent dalis jų gali būti susijusi su galimybe gauti apčiuopiamos naudos. Iš tiesų tvarkant finansinius reikalus gali lydėti nemenka sėkmė, galimos ir tiesiog dovanos. Smagių pramogų gali būti savaitės viduryje.

REKLAMA

Liūtas. Būsite labai energingi, veiklūs, bus lengva valingai siekti numatyto tikslo. Puikiai seksis sportuojantiems. Ir tuo pat metu aplinkinius žavės iš vidaus plaukiantis asmeninis žavesys ir kūrybiškumas. Nebus keista, jeigu ir jausmai ras priežastį atsiskleisti.

Mergelė. Nuotaikos užsiimti rimtais, svarbiais dalykais gali tiesiog nebūti. Be to, ir išorinės aplinkybės klostysis taip, kad rimtų užduočių nei darbe, nei namie greičiausiai nebus. Beliks ilsėtis, stebėti, kas vyksta aplink, ir kaupti jėgas tam metui, kai prireiks – jis ateis neilgai trukus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Darbe, profesijos srityje gali būti nemažai nedidelių darbų, greitai sutvarkomų reikalų, kuriems dėmesio visgi reikės. Taip pat šią savaitę bus svarbu susitikti su artimais draugais, bendraminčiais, galbūt imtis visiems įdomios ir smagios veiklos.

Skorpionas. Gali būti, kad nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Jėgos gerai derės su ambicijomis, todėl bus lengva siekti didelių tikslų. O ir smagių, malonių aplinkybių nestigs, sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu.

Šaulys. Darbe darbo ne per daugiausia, namie irgi viskas savo vietose, taigi liks laiko užsiimti tuo, kas širdžiai miela ir smagu. Žinoma, nuotaika bus puiki. Taip pat dabar – puikus metas kelionei, kurios metu puikiai derėtų aktyvus poilsis ir galimybė smagiai pasilepinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe kiek svarbesnė gali būti savaitės pradžia, bet iš tiesų aplinkybės gali klostytis taip, kad svarbių, ryškių įvykių gali ir nebūti, tačiau bus progų pagalvoti apie gyvenimo esmę ir prasmę. Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus, žinoma, jei tokių esama.

Vandenis. Dabar gali būti svarbūs ne jūsų ketinimai, o kitų, greičiausiai artimų žmonių ketinimai jūsų atžvilgiu. Tai, kas siūloma, tarsi eina į jus, gali būti ir ganėtinai gražu, ir naudinga, todėl beliks tik pagalvoti, kada geriau iškelti baltą vėliavėlę. Beje, kažkas panašaus gali vykti ir dalykinėje srityje.

Žuvys. Atrodo, bus nemažai nedidelių vasaros pramogų, tačiau nedideli neatidėliotini darbai, visokie įsipareigojimai gali plaukti gana sraunia upe. Nieko nepadarysi, teks imtis visko iš eilės ir nemurmėti. Palankus metas veiklai, susijusiai su gydymu ar sveikatingumu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų