REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Padarykite tai jau dabar ir perskaitykite išsamią prognozę savo Zodiako ženklui.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Padarykite tai jau dabar ir perskaitykite išsamią prognozę savo Zodiako ženklui.

REKLAMA

AVINAS. Nestigs įtampos ir dinamikos. Marsas skatins imtis ryžtingų veiksmų kovojant už savo vietą po saule, ir, kad netektų gailėtis praleistų galimybių ir veltui iššvaistyto laiko, kuo skubiau imkitės veiklos. O ką turite nuveikti, suprasite patys, išanalizavę susiklosčiusias aplinkybes. Meilėje galimi nesklandumai. Jei jūsų santykiai neatitinka idealo, kaltinkite tik save. Žvaigždės sako: kad kiti keistųsi, pirmiausiai turėsite keistis patys.

JAUTIS. Veikiant Venerai, jums stigs tikslingumo ir pastovumo, tiek darbe, tiek bendraujant su artimais žmonėmis. Beje, jums patiems bus sunku susigaudyti savyje ir suprasti, ko gi iš tiesų norite iš gyvenimo, iš aplinkinių, iš savęs. Pats geriausias patarėjas bus pareigos jausmas. Neskubėkite su išvadomis, įsigilinkite – būsite linkęs klysti. Ypač santykiuose su mylimuoju: jei mylite, supraskite, atleiskite ir neteiskite.

DVYNIAI. Neptūnas įkvėps dideliems siekiams, tačiau ant žemės iš padebesių nusileisti privers smulkios buitinės problemos – turėsite skubiai jas spręsti. Tačiau tai nenuslopins jūsų romantinių nuotaikų ir pakylėto jausmingumo. Stenkitės daugiau laiko praleisti dviese. Žvaigždės apgailestauja, kad šiuo metu pilnai įgyvendinti savo planų nepavyks, tačiau tikslus, kuriais turite vadovautis, ir veiklos prioritetus tikrai susidėliosite.

REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS. Venera žada sėkmingą ir ramų periodą. Iškilusius nesklandumus padės išspręsti bičiuliai. Meilės reikalai eisis puikiai, jei pasistengsite žavėti ir sumaniai išjudinti partnerį audringam romanui. Darbe situacija jei ne blizgės, tai bent jau bus nebloga: karjera ir pinigai bus stabilūs, o ir darbais užkrauti nebūsite. Ir apskritai, sako žvaigždės, persistengti neverta, nes vis vien niekas nepastebės.

REKLAMA

VĖŽYS. Lilitis siųs išbandymus, kuriuos praėję galėsite mėgautis tvirtesniais ir laimingesniais ryšiais. Nesivelkite į ambicijų kovą su savo mylimuoju. Vertinkite partnerio nuomonę ir pirmieji iškelkite paliaubų vėliavą. Stebėkite, kad išdidumas netaptų pernelyg didelio principingumo katalizatoriumi. Ramiai reaguokite į asmeninio gyvenimo nesklandumus – juos greitai pašalinsite. Žvaigždės pataria būti atidesniems ir darbe.

MERGELĖ. Nevienareikšmis periodas: iš vienos pusės galima sėkmė ir Likimo dovanos, iš kitos – Venerai veikiant įsitikinsite, kad kiekvienoje medaus statinėje yra savas šaukštas deguto. Jūsų pasiekimai gali paveikti aplinkinius pavyduolius ir piktavalius, o jie ims jums kenkti, tad pasirenkite išpuoliams. Meilėje nusimato permainos į gera – partneryje atskleisite neįkainojamas vidines savybes.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Saturno veikiami tikslingai kontaktuosite su aplinkiniais ir išspręsite savo asmenines ir profesines problemas. Geriau būtų, jei sprendimus priimtumėte vadovaudamiesi savo galva ir neklausytumėte patarimų iš šalies. Meilės santykiuose situacija pagaliau taps aiškesnė: jei santykiai nesiklijuoja, jie – ne jums. Nerekomenduojama bendradarbiauti, nes rizikuosite tapti nekontroliuojamos situacijos auka.

SKORPIONAS. Marsas duos daug energijos ir jėgų tam, kad greitai ir operatyviai užbaigtumėte visus pradėtus reikalus. Gali būti, kad savy atrasite naujų profesinių talentų ir galėsite juos pritaikyti savo darbe. Žvaigždės pateiks daug netikėtų siurprizų ir dovanų, ypač draugų, kurie jus myli, dėka. Tad gyvenimas žada būti kaip šventė, kuri užgoš įkyrėjusią kasdienybę. Seksis ir meilėje: antroji pusė tiesiog nešios ant rankų ir bus pasiryžusi išpildyti visus jūsų norus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Neptūnas skatins malonius įvykius, susijusius su asmeniniu gyvenimu. Tinkamas metas drauge su mylimu žmogumi išvykti pakeliauti nors keletui dienų ir romantiškai praleisti laiką arba bent paįvairinti kasdienybę maloniomis, dėmesį išreiškiančiomis smulkmenomis, kurios padės suartėti ir sustiprinti tarpusavio trauką. Profesiniame lygmenyje palankus metas sutartims su užsienio partneriais – galimi sandoriai, atnešiantys didelį pelną.

OŽIARAGIS. Marsas provokuos konfliktus tiek darbe, tiek namuose. Tad jei nemėgstate konfliktų, stenkitės ratu apeiti situacijas, gresiančias užsiliepsnoti. Dabartinis metas palankus karjerai, todėl visomis išgalėmis demonstruokite savo reikšmingumą ir įrodykite, jog esate nepakeičiami. Šeimos nariai kreipsis į jus patarimo. Žvaigždės nepataria planuoti reikalų, susijusių su meile ir romantika.

REKLAMA

VANDENIS. Darbe nebūsite linkę užsikrauti naštos sau ir mielai pasidalinsite darbais su aplinkiniais. Harmoningas Marsas skatins norą savo gyvenimą paversti nesibaigiančia švente, tad rengsite draugiškus vakarėlius, reguliariai lankysitės masiniuose renginiuose. Galite susitikti įdomų žmogų ir netgi žaibiškai įsimylėti. Meilė iš pirmo žvilgsnio laukia nepriklausomai nuo to, ar esate laisvi, ar įsipareigoję, o ką daryti su jausmais – spręsti jums patiems.

ŽUVYS. Reikalai sklandžiai judės tiems, kurie į juos pažvelgs nauju kampu. Uranas nukreips tinkama vaga ir trumpiausiu keliu, tad jūsų veiklas vainikuos pergalės. Tiesa, ženklaus finansinio pagerėjimo nepajusite, nes noras išlaidauti viršys pajamas. Kūrybiniai pasiekimai, sako žvaigždės, gali pasitarnauti jūsų šlovei, jei tik ryšitės juos paviešinti. Kad tarpusavio santykiai gerėtų, turite pasistengti geriau pažinti savo partnerį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų