REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Cukinijų metas... Ir kai jų derlius neplanuotai atsiduria ant stalo, tenka pasukti galvą, kaip skaniai išnaudoti. Šis patiekalas – tikra improvizacija“, – sako recepto autorė.

„Cukinijų metas... Ir kai jų derlius neplanuotai atsiduria ant stalo, tenka pasukti galvą, kaip skaniai išnaudoti. Šis patiekalas – tikra improvizacija“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Reikės: cukinijos; 4 kiaušinių; fermentinio sūrio; prieskonių, džiūvėsėlių; 3 sluoksniuotos tešlos lapelių.

GAMINIMAS

Atšildytus tešlos lapelius suminkome, iškočiojame ir išklojame formą.

Įdarui: nupjauname cukinijos žievę, išimame sėklas ir sutarkuojame per burokinę tarką. Cukiniją sumaišome su plaktais kiaušiniais bei tarkuotu fermentiniu sūriu.

Įberiame džiūvėsėlių, paruoštą įdarą dedame ant tešlos ir pašauname į orkaitę apie 40minučių.

Šaltinis: Oditėlės blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų