REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Paskutinysis liepos sekmadienis daugeliui Zodiako ženklų, panašu, bus ramus, atneš bendravimo su senais pažįstamais, suteiks progą pelnytai pailsėti. Vis tik net dviem Zodiako ženklams žvaigždės šiandien žadą meilę.

12

Paskutinysis liepos sekmadienis daugeliui Zodiako ženklų, panašu, bus ramus, atneš bendravimo su senais pažįstamais, suteiks progą pelnytai pailsėti. Vis tik net dviem Zodiako ženklams žvaigždės šiandien žadą meilę.

REKLAMA

Liepos 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tikėtina, kad turėsite naudos iš komercijos, spaudos, reklamos. Kils interesų, kuriuos įgyvendinti padės draugas ar giminaitis. Gali atsinaujinti seni ryšiai. Galbūt apsispręsite dėl išvykos, viešnagės.

Tauras

Tikriausiai suksitės kasdienių klausimų ir problemų rate. Rūpesčių gali kelti šeimos narys. Jeigu pasistengsite, kai ką sugebėsite sėkmingai išspręsti.

Dvyniai

Nestokosite energijos, kūrybingumo. Gali pasisekti konkurse, varžybose. Arba tiesiog patirsite džiaugsmo iš meno, muzikos, meilės žaidimų, kūrybinių gastrolių, bendravimo su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nebijokite atsakomybės, nesijauskite išnaudojami, jeigu teks dirbti daugiau už kitus. Tai išeis jums į naudą. Gali kilti idėjų, kaip pagerinti profesinę, finansinę padėtį ar gyvenimo sąlygas.

REKLAMA

Liūtas

Kažką svarbaus sužinosite ir išmoksite bendraudami su dalykiniais partneriais bei oponentais. Praplėsite savo požiūrį į gyvenimą, tarpusavio santykius. Tai padės suderinti interesus ir galbūt susitarti dėl to, kas atrodė neįmanoma.

Mergelė

Šiandien būsite išradingi panaudodami brokuotus ar nusidėvėjusius daiktus. Turbūt aktyviai spręsite klausimus, susijusius su verslu.

Svarstyklės

Geras metas tvarkytis su mokslais arba kur nors išvažiuoti, pakeisti aplinką, mokytis užsienio kalbų. Vakaras tinkamas įvairioms atrakcijoms, susitikimams.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aplinkiniams atrodysite paslaptingi, galintys giliau pažvelgti į nepaaiškinamus dalykus. Vis dėlto jums kels nerimą atsakomybės našta, būtinybė daryti sprendimus, įsipareigoti.

Šaulys

Tai turėtų būti drauginga, maloni diena. Regis, vėl pasijusite daug kam reikalingi, įdomūs. Meilė, populiarumas po truputį pradeda užpildyti jūsų erdvę. Galite atrasti naują įdomų užsiėmimą ir bendraminčių.

Ožiaragis

Geriau seksis dirbti vienumoje, susikaupus, be blaškymosi. Galimas slaptas naudingas sandoris.

Vandenis

Regis, šią parą pradėję su meile, iki pat jos pabaigos viską darysite su šypsena. Gali būti sunku atitrūkti nuo susirašinėjimo Skype ar SMS. Tikėtinos išvykos į susitikimus ir renginius, kelionių planavimas.

Žuvys

Galite sulaukti pageidaujamos pagalbos, informacijos. Palanku prekiauti, pirkti reikalingas prekes ar paslaugas. Mokėsite pasinaudoti užuominomis, intuityviai jausite, kas būtų naudinga.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų