REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, ką ši savaitė pažers naujo jūsų gyvenime? Pateikiame išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

Trokštate sužinoti, ką ši savaitė pažers naujo jūsų gyvenime? Pateikiame išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS

Nesutelktumas ir išsiblaškymas – štai pagrindiniai trikdžiai judėjimui pirmyn. Merkurijus neharmoningas, tad susikaupti, kad ir kaip besistengtumėte, bus sunku. Pasistenkite neplanuoti jokių svarbių darbų, verčiau užbaikite pradėtus. Būkite itin atidūs. Laiko stygių jaus visi, ypač šeima. Stengdamiesi susirankioti šokinėjančias mintis galite taip nuvargti, kad mieliausias draugas bus televizorius. Ne bėda – kartais reikia ir to.

JAUTIS

Veneros veikiami prisiminsite, kad gyvenime yra ir malonesnių dalykų, tokių kaip meilė, romantika, šeimyniniai santykiai. Noriai flirtuosite, tačiau tiems, kurie panorės įsitvirtinti jūsų širdyje, kelsite nemažus reikalavimus ir klausysitės intuicijos balso. Šiuo periodu nepasitikėsite savimi, tačiau tai nesutrukdys ramiai jaustis darbe: vadovybė pagaliau paliks jus ramybėje, o ir darbais neužvers. Mėgaukitės vasara.

DVYNIAI

Aktyvus Merkurijus skatins veikti. Sieksite bet kokia kaina sutvirtinti savo finansinius pamatus. Seksis tiems, kurie ne ieškos naujų galimybių, o stengsis išsaugoti tai, ką geriausio sukūrė pastaruoju laikotarpiu. Pasinaudodami pažintimis pagerinsite padėtį darbe ir priimsite naudingus verslo sprendimus. Šeimyniniai ar meilės ryšiai sustiprės, o ir naujų simpatijų netrūks; pasak žvaigždžių, vienatvėje liūdėti galės tik apsileidėliai.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Dėl Veneros, viešinčios jūsų ženkle, atsivers naujas meilės pergalių periodas. Būsite žavūs ir patrauklūs, gerbėjų nestigs. Galimas lemtingas susitikimas su svajonių princu ar princese. Štai tuomet imkite vairą į savo rankas, nes santykių tėkmė priklausys nuo jūsų. Šeimose nemalonių siurprizų neturėtų būti. Žvaigždės rekomenduoja pagerinti santykius su kolegomis, vadovais ir pasinaudoti jų profesine parama.

REKLAMA

LIŪTAS

Šis laikas – jūsų. Marsas, būdamas jūsų ženkle, atneš nelauktą sėkmę ir naujų perspektyvų. Net pačios nereikšmingiausios pastangos duos gerų rezultatų, taip kad neleiskite laiko veltui galvodami, abejodami, – veikite! Nepraleiskite palankių galimybių. Pasak žvaigždžių, sėkmė darbe priklausys nuo jūsų komunikabilumo ir gebėjimo užmegzti šiltus santykius su aplinkiniais. Beje, dabar pats metas pasistengti, kad draugystė peraugtų į meilę.

MERGELĖ

Nebus nei proveržio, nei galvą apsukančios sėkmės. Pragmatiškai imdamiesi senų problemų sprendimo pasieksite puikių rezultatų. Merkurijaus atbulinės eigos metu nauji pažįstami eruditai suteiks jums svarbios informacijos. Gali būti, jog apsispręsite sukurti savo verslą ar net pakeisti profesiją. Meilės fronte bus ramu. Svarbiausia, sako žvaigždės, kad neimtumėte neprotingai vadovauti mylimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Venera nustebins maloniais įvykiais šeimoje, šiltais ir nuoširdžiais santykiais su artimaisiais. Dalykiniai partneriai gali tapti draugais, vyrams tikėtinas karštas tarnybinis romanas. Tai metas, kai asmeninis gyvenimas tvarkosi, atsiranda naujų gerbėjų. Svarbiausia, sako žvaigždės, dažniau išeiti į žmones. Finansines problemas išspręsti padės naujos idėjos, galimas nemažas pelnas iš dividendų ar kūrybos.

SKORPIONAS

Gali tekti spręsti kai kurias pinigines problemas, iššauktas Plutono: išlaidos gali viršyti pajamas, arba, pavyzdžiui, atlygis būti neadekvatus pastangoms. Nesijaudinkite: jei nesate švaistūnai, balansą išlaikyti pavyks. Svarbiausia šiuo laikotarpiu pasirūpinti savo sveikata, antraip ateityje prireiks daug lėšų jai atstatyti. Dėl meilės stengtis neverta – norimo rezultato vis tiek nebus. Pasak žvaigždžių, netrukus viskas stos į savo vietas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS

Jupiteris pareikalaus dalyvauti visuomeniniuose renginiuose. Apgalvokite, kur galėtumėte investuoti, kokie pirkiniai būtų naudingi. Jei turite nuosavą verslą, išnaudokite laiką savo įtakai stiprinti ir autoritetui tarp dalykinių partnerių pakelti. Meilei taip pat neblogas laikas: būsite ryžtingi ir drąsūs. Moterims gali pasisekti sutikti rimtą, apsirūpinusį vyriškį. Žvaigždės siūlo nesikalbėti apie pinigus su artimaisiais, antraip galimi pykčiai.

OŽIARAGIS

Galimi nemalonumai, susiję su šeimyniniais santykiais. Dėmesio pareikalaus senyvi giminaičiai. Užtemimų išprovokuotos situacijos gali būti pakankamai skausmingos. Svarbiausia, kad nepriimtumėte skubių sprendimų ir blaiviai įvertintumėte padėtį. Darbe seksis gerai, bet tai jūsų nejaudins. Žvaigždės sako, kad dabar palanku kurti garbėtroškiškus planus ateičiai, nors kol kas jiems įgyvendinti laikas dar neatėjo.

REKLAMA

VANDENIS

Uranas atvers naujas gyvenimo perspektyvas, o ar jomis pasinaudosite – čia jau jums spręsti. Nei darbe, nei versle ypatingų kliūčių nenusimato. Dalykiniai susitikimai ir darbinės komandiruotės bus sėkmingos. Jus, ko gero, ne visai tenkins meilės santykiai, tačiau partnerio dėl to nekaltinkite, turite keistis patys. Pasak žvaigždžių, tai vienintelė teisinga taktika. Galimas seno draugo ar giminaičio vizitas, tad pasirenkite priimti svečius.

ŽUVYS

Stipriai veikiami harmoningos Veneros, asmeniniame gyvenime būsite emocingi. Net jei šalia turite mylimą žmogų, žvalgysitės į šalis ir bandysite susukti galvas simpatiškiems gerbėjams. Tai nereiškia, kad elgsitės lengvabūdiškai: juk iš tiesų ieškote rimtų santykių. Žvaigždės jus palaikys tik rugpjūtį: tuomet prasidėjęs meilės romanas bus ne tik aistringas, bet ir ilgalaikis. Darbe nebus įtampos, tad laiko užteks visiems jūsų tikslams įgyvendinti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų